Najdi forum

resno vrpašanje ;)

Že dolgo je zega, kar sem začela z prenašanjem filmov preko raznih programov, npr. Kazaa, Shareaza, Emule,… ampak pri noenem od teh ne najdem vedno kar iščem, ali pa je file, ki sploh ne ustreza tistemu, kar iščem, zato bi rada vedela kateri program je najbolši. In še to, od kar sem upgrade-ala Shareazo, je ful bedna, nč ne najde, pa še antvirusni program mi skos teži in se vklaplja zravn, tko da če ustavim program, moram pol PC restartat, da spet dela.
lp
Petra

Azureus, BitComet, BitLord…

DC++, s tem običajno ti posebnih težav.

tega sem že poskusila ampak ga nisem znala uporaljat

Na DC++ še nisem zasledil fake-a. Tisti ,ki bi to počel, takoj dobi ban.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

kako na dcju dodaš hub pod favorite…jaz ta dc na pol štekam

Probaj BitTorrent:

Lp, Max

Ni dovolj, da ga daš le pod favorite, moraš ga še poklikat, da se ti zažene pri zagonu DC++.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

a vsakič k odprem dc++

joj sploh ga ne štekam

Takrat, ko kakšen hub dodaš k priljubljenim.Potem je mir.

ja kako ga pa daš

Večkrat uporabljaj desni klik miške, povsod ne le v DC++, pa boš odkril številne možnosti, ki jih ponujajo programi, tudi bližnjice do posameznih ukazov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close