RESNO VPRAŠANJE ZA ŽENSKE
Moj seznam
pogled – iskrice v očeh
nasmeh
živahnost
prijeten, nežen dotik (da me ob dotiku ne oblije kurja polt)
simpatičen glas
vztrajnost
Ko je vse to izpolnjeno pa čas, ki si ga vzame zame.
Drugega ob prvem stiku itak ne veš o njem. Avto in premoženje je pri meni precej na repu (me je zanimalo, s kakšnim avtom se bo pripeljal ljubimec, pa se je s 5-ko)
40
Da mi postane tip zanimiv, mora obvezno biti razgledan. Če je razgledan, potem ima (najbrž) tudi ostale lastnosti, ki so mi všeč.
Pššššš, očitno imaš preveč časa in bolestno iščeš tuje napake. In za v tvojo vednost.. NEBI se piše narazen! Tisto, kar se je zmotila Ruslana se zgodi, ko se tipka hitro, tvoja pa je pravo neznanje.
itak da je vazen izgled (kar pa ne pomeni, da ce je en vsec meni bo tudi tebi,.. ) in pa
osebna higiena
da se lahko pogovarjas z njim in ti ni dolgocasen
to steje kar se tice privlacnosti – kar je bilo prvotno vprasanje!
partner, ki pa naj bi ostal malo dlje oz. celo za vedno, pa mora seveda imeti tudi take lastnosti, s katerimi bom lahko/si zelim ziveti … (sicer gre bolj za FF, kot za partnerja)
p.s. avta ne rabi, ga mam jest, … lahko pa ima naprimer psa 😉
če bi tko srečala nekoga, ki ga ne poznam, bi pritegnil mojo pozornost, če bi imel nekaj (zunanjost), kar me privlači, ni nujno sploh ne, da je lepotec, pač nekaj mora met, da te tudi fizično privlači.
Potem pa mi je pomembno, da sva na isti frekvenci, se pravi da se ujemaš v načinu razmišljanja, seveda pri tem ne mislim, da se moraš v vsem strinjati, dialog pa mora biti.
in pa:
-iskrenost in zaupanje
-samozavest
-ustvarjalnost
-adrenalin
(25)
– kot prvo mora biti kemija
– nato takoj na drugem mestu zelo zelo pozoren, da imam občutek, da
sem edina zanj na tem svetu, čeprav vem, da tako ni, vendar vseeno
– pošten, duhovit, da se pač znajde v družbi
– da ne pleše ko bebec, štanca, mi takoj pade vse dol
– samozavesten
– iznajdliv in ne skopuški
Ninna stara 43 let
…da zna dat dol pokrov od sekreta po lulanju…:))
aja starost…integral od 0 do x od funkcije sinx krat dva minus odvod po ipsilonu od funkcije ipsilon na kvadrat plus 4 krat 3 minus 1, vse skupi na kvadrat. za iks in ipsilon pa bi bilo potrebno rešit en lušten sistem diferencialnih enačb, sam jih zdele ne bom tlele gor klofala….:))
Moj tip:
– bil je lep kot sam peklenšček
– postaven, nežen, pozoren
– lažnivec da ga iščeš
– pobarvane lase na rdečkasto
– propadli s.p. (sami pufi)
– pijanec
– kurbir
– izkoriščevalec
– po s.p. menjal 20 delodajalcev, ker ni navajen delat
– živi na račun žensk, zraven še krade
– zagotovljen OD 72.000,00 sit, ostalo vzame banka
– je ŠTAJERC in star 46
– pravi PIK AS
Katera ga hoče, jaz sem ga nagnala?
Ni več idealen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Razen prve tocke, se strinjam z Blondy 🙂
Kar se pa tice zunanjosti, imam pa jaz bolj rada bolj suhe 😀 Misice pa to, me ne ganejo..:)
Pa kej more met v glavi…:)
Pa more me podpirat…ker zarad tipa se najvecjim sanjam ne mislim odpovedvat.
A take sploh se delajo?:)))
Aja ne bi blo slabo, ce bi znal kuhat, pomivat, likat, pospravljat, prat in sesat :DDDD
Mislim, da je samozavest še vedno tisto, na kar ženske palijo. Ne pomaga tipu, če je lep, če se boji mišje dlake.
Večina žensk si verjetno želi dedca, ne pa pomehkuženo mamino mazo.
Sicer pa so odgovori žensk zanimivi. Mogoče nakladajo, mogoče ne. Recimo, da odgovarjajo po pravici.
Forum je zaprt za komentiranje.