Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek RESNO VPRAŠANJE ZA ŽENSKE

RESNO VPRAŠANJE ZA ŽENSKE

Idealnega moškega iz oddaje ste dost spljuvale.

Oki. Gremo tako: zanima me, kakšni moški vas najbolj privlačijo. Katere lastnosti mora imeti tip, da vam postane zelo zanimiv, da si ga začnete želeti.

Da boste vedele o čem govorim: mora morda biti zelo pameten(npr), duhovit; morda predvsem lep (v klasičnem smislu), dobro oblečen, samozavesten, zgovoren, premožen..

Kaj od tega je najbolj pomembno vam osebno?

Vem, da se za eno lastnost ne boste mogle odločiti,zato napišite tri ali štiri po vrstnem redu, kot so najbolj pomembne.

Aja, napišite zraven še svojo starost, plis.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

….prijazen….
….odločen….
….malo skrivnosten……
….pameten……
….lahko ima tudi kako slabo lastnost,ker idealnih tako ni in si jih ne želimo…..
…..vstrajen…….
…..mora biti zelo pozoren….
………………………………………………………………………………………………………………….. (stara 24)

Predvsem mora biti resničen….(24)

iskren (23)

24 za mene še itak veš 🙂 Adrenalinski odvisnež… Idealno je tud, da je daleč stran, da me nima pod nadzorom (o sej takega idealnega moškega pa mam :)))

Najprej me pritegne njegov nasmeh. Če se zna smejati, postane zanimiv. Sicer pa:

– razgledan,
– nežen,
– včasih romantičen,
– da mi daje občutek varnosti,
– iskren,
– predan,
– s smislom za humor,
– razumevajoč …

Tak je moj mož. Ima pa tudi svoje napake. Ampak kdo na tem svetu pa je sploh popoln?!

LP

vazno je, da ni cmerava pi.cka, ki ne ve, kaj bi rad v zivljenju

– da mi je njegov videz simpatičen
– da ima smisel za humor
– da obvlada komunikacijske veščine (zna nadzorovati čustva, pozna pravila pogajanja, …)
– da ima podobne vrednote kot jaz (poštenost, odgovornost, zvestoba, …)
– da se trudi mi kazati ljubezen na način, ki mi ustreza (objemi, poljubi, pohvala, usluge)
– da ima rad samega sebe (samozavesten, skrbi za svoje zdravje in dušo, se izobražuje, …)
– da je optimistično naravnan
(28 let)

– urejen!!!!!(higiena je na 1. mestu)
– duhovit
– prijazen
– intelegenten
– simpatičen ( ni nujno da zgleda ko Brad Piit:)))
– skromen (nismo mi všeč snopi)
– pa da je lepo oblečen, ni zdaj nujno da ima neke dobre firme, ampak tako, da je urejen, ker sama dosti dam na urejenost in zunanji izgled.

Stara pa sem 22 let:)

Najpomembnejši je njegov POGLED. Ko se zazreš v globino njegovih oči, vidiš naravnost v njegovo bistvo in ga prečitaš.

Če ti je všeč kar bereš, je fino, če ne – rečeš adijo.

samozavesten, uspešen, razgledan, smisel za humor, prijazen, nežen, tudi zunanjost je pomembna (tisti, ki pravijo, da ni, lažejo), lepo oblečen-to ne pomeni, da mora bit full nekaj nobl, ampak tist kar ima, da je lepo in da se v oblačilih dobro počuti:)

22 let

Najprej me pritegne nasmeh… tak, da se stopim, ko me pogleda

potem pa mi je pomembno, da je nežen, da me upošteva, da je kolikor toliko razgledan, pa da je realen, ne pa nekje z glavo med oblaki.

29 let

Pravi moski je tisti, ki me zacara s pogledom, ki me zna nasmejati, ki mi pokaze, da me ima rad…moj moski je moj sanjski moski.

stara sem 23 let

Pošlji oblikovano (20-10-04 09:20)

Simpatičen z nasmehom na ustnicah
Urejen ( osnove higiene)
Z veliko smisla za humor
Razgledan

Ruslana!
– napiše se inteligenten; inteligenca, pa snob in ne snop, pa Brad Pitt in ne Piit!!!!!!
Očitno preveč daš na zunanji izgled, nebi ti škodovale ure pravopisa!

mene pritegne moski, ki zna v dolocenih trenutkih biti vse..to pomeni..da je pameten..privlacen,samozavesten, duhovit, resen..nagajiv..skratka..kar se od njega zahteva..to zna in je…in potem mu tudi vse une male napake oprostim..Kot oseba mora imeti na sebi nekaj-karizmo, da si recm..uff..to pa je tip za znoret..sanjskega moskega pa itak ni..tko da takih ne iscem;)–ja in ob takem moskem sem tudi jaz taka kot on, ker me zna nardit tako…in obratno..tudi jaz njega…ja to je pravi moski …ki odgovarja zenski po 30 letu;)

povdarek na:

>…skratka..kar se od njega zahteva..

-POGLED
-NASMEH
-UREJEN VIDEZ
-ZABAVEN
-MI ZNA PIHAT NA DUŠO

starost: 26 pa pol

Narobe si razumela, res pa je, da sem tudi napisala dvoumno, ker je meni to razumljivo, tebi pac ne.
Zahteva od danih okoliscin..recimo da mu ni problem biti manager, voditi en sestanek in takoj mal kasneje..se na ulici pogovarjat z nekim klošarjem..ali se poigrat z otrokom..ali skuhat kosilo..ali se pozabavat z familio..pa spet naslednji trenutek biti ves predan poslu…ali svoji dragi…skratka se znat zlit z dogajanjem tistega dne…zliti z menoj, kot jaz z njim…kar velja za njega..velja tudi zame..dam -das-das-dam..edin to je zame “ferplej” nekega dolgorocnega partnerstva.

no, drage moje, in koliko takih ste že srečale?

V Nemčiji so naredili anketo podobno kot jo je zastavil Spider in odgovori:
– imeti mora veliko denarja
-imeti mora veliko srce
-mora biti izobražen
-biti mora visok
-imeti mora vilo
-biti mora potrpežljiv
-imeti mora dobro postavo
-povprečna starost 29 let

so velja bolj za sanjskega moškega:))))

mislim da se slovenke potihem v sebi notri želimo tudi takega sanjskega moškega :)))) ampak ga ni

Jaz nisem vprašal, kaj je za vas sanjski moški, ampak kaj na moškem vas privlači, kakšni moški so vam všeč.

Meni je tudi všeč rojs rojs, ampak je “malo” predrag zame, zato sem zadovoljen z citroenom.Ki tudi ni slab avto.Vidiš razliko med vprašanjema?

-MI ZNA PIHAT NA DUŠO

—–

Hihi, tipično žensko.:)

Ne zdej pa res… Men je pomembno pri moškem, da vidim tud kako se do drugih obnaša. Ne, da komentira vse okol sebe, pa daje neumne opombe… Ne sme bit egocentrik v glavnem… Kh, ker če bi se dva taka skup našla, bi blo kr hudo :)))

stara skoraj 27

moški:

simpatičen in duhovit, urejenost je pa samoumevna!!
zaja

http://www.unikatnazaja.blog.siol.net/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close