Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › resno vprasanje

resno vprasanje

Spoznal sem punco. Imela sva se še kar lepo. Za vikende sva se dosti družila. Ampak nikoli ni imela denarja, tudi ko ga je imela, ga je zapravila na hitro. Na koncu izvem, da za igre na srečo. Službo je imela in dala odpoved, kao da bo takoj dobila novo. V tem cajtu sem pazil, da je imela za jest, za spat. Pač malo sem ji pomagal, oziroma kar veliko. Skurila mi je cel kup denarja. Vmes je pol leta iskala službo, jaz sem vmes že obupal, ker se mi je zdelo  da mi nekaj laže in da ne išče. Končno jo je dobila, delala en dan in zdaj je začela mutit, da ima vsega dost, da si je predstavljala drugače, da sem rekel, da bova skupaj živela, čeprav ne vem kdaj sem to sploh rekel. Pa ne da ne bi, samo prej sem želel da prispeva nekaj zraven za stanovanje. Komaj sva se spoznala. V glavnem, ona me ima rada, rada bi z mano živela itd itd. Po drugi strani pa je začela govort, da ji samo za denar govorim, da jo to mori in da rabi pavzo. Po eni strani sem si oddahnil, ker bo končno baje mir iz njene strani, da mi bo kdaj kaj vrnila lahko pozabim. Po drugi strani me pa jezi, ker je bilo toliko časa vloženega v nič. A mislite, me je izkoristila in se ji v resnici samo ne da delat? Dal sem ji ultimat, da če ne misli delat, da je konc. Pa še zakaj sem to naredil. Ker mi je bilo dolgčas med covidom in ona mi je s svojimi norijami zakomplicirala lajf, da sem se zmotil, naredil plane za naprej, našel nov smisel. No ni bilo čist brezveze. Samo halo, a sem res tak bedak?

Pozri izgubo, ce je noces se povecat.

Te je lepo izkoristila. Pa verjetno nisi edini. To je bolezen in težko se bo izvlekla iz tega. Takim ljudem ne moreš pomagati, če si sami nočejo.

Punca ima težave in k večjemu vanje lahko potegne še tebe. Ne rečem, če bi jih bila sama pripravljena rešiti, da ji stojiš ob strani, ampak se  ti bolj angažiraš kot ona…

Hvala. Saj se mi je zdelo. Zdaj moram vse skupaj še večkrat prebrat, da mi pride v možgane.

Bedak in to slepi

Ni mi jasno zakaj bi ti mogla vrnit denar? Sej te ni prosla, da ji ga das.
si pac naivn in si ji dajal svoj denar. Za njega Pa pricakoval, da bo nekaj med vama..

Odgovor na objavo uporabnika
vaše mnenje, 02.02.2022 ob 10:42

Hvala. Saj se mi je zdelo. Zdaj moram vse skupaj še večkrat prebrat, da mi pride v možgane.

Mene Pa zanima predvsem, zakaj vam brezposelnost ne da zadostnega signala, da je tak človek pač len. Nisem rosno mlada, ampak a ne velja več “brez dela, ni jela”? Pa bi razumela, da bi bil z njo več let skupaj in bi vedel, da je delo izgubila zaradi zunanjih okoliščin in da si je vsaj neko zaposlitev našla (čiščenje, prostovoljstvo ipd). Ne pa kauc in čakanje, da bo kaj iz neba padlo.

Vračala ti kar se bo zdaj. Saj si bil sam tako prijazen, da si dal. Zdaj si pa najdi tako  ki ima rada delo. Pa bo.

Če že sprašujete ali ste bedak naj vam odgovorim, da ste! Jaz take punce nebi gledal niti en dan. je pa res, da sem verjetno ravno zato samski pri svojih 51-tih leti.

Bodite veseli, da je šla. Na denar pozabite!

Vam pa moram čestitati, da ste vsaj na njo pritiskali, večina moških bi to kar celo življenje financiralo.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Lahko si samo vesel, da si se jo losal. Denar, ki si ga stran vrgel pozabi… Pomembno je samo to kaj si se naučil iz te izkušnje za naprej…

jaz sem se zaljubil v svojo in brez problema skrbim za njo ce si to zasluzi zakaj ne

ljubljeni osebi se ne rece za vracilo denarja

drek

Ne sprašuj se in ne ubadaj. Imel si se lepo, sedaj je konec. Živciranje in spraševanje vodi v bolezen. Osvobodi se te punce. Ko bo otrok in ona ne bo nič prispevala, takrat bodo šele problemi. Najdi drugo punco.

Ja, žal te je izkoristila na polno. Če mlad in zdrav človek noče delat, je z njim nekaj narobe.

Samo pojdi stran, čimprej.

Glej ene fukare zahtevajo denar na roko. ti si naletel na bolj prefinjeno izkoriščevalko in plačal mnogo preveč.

Vsaka zabava stane!

Je iga, si vsaj hitro spoznal ✌

Pob,res totaln idiot..pa rec ji tko je in jebi ga..vozii

Odgovor na objavo uporabnika
vaše mnenje, 02.02.2022 ob 01:58

Spoznal sem punco. Imela sva se še kar lepo. Za vikende sva se dosti družila. Ampak nikoli ni imela denarja, tudi ko ga je imela, ga je zapravila na hitro. Na koncu izvem, da za igre na srečo. Službo je imela in dala odpoved, kao da bo takoj dobila novo. V tem cajtu sem pazil, da je imela za jest, za spat. Pač malo sem ji pomagal, oziroma kar veliko. Skurila mi je cel kup denarja. Vmes je pol leta iskala službo, jaz sem vmes že obupal, ker se mi je zdelo  da mi nekaj laže in da ne išče. Končno jo je dobila, delala en dan in zdaj je začela mutit, da ima vsega dost, da si je predstavljala drugače, da sem rekel, da bova skupaj živela, čeprav ne vem kdaj sem to sploh rekel. Pa ne da ne bi, samo prej sem želel da prispeva nekaj zraven za stanovanje. Komaj sva se spoznala. V glavnem, ona me ima rada, rada bi z mano živela itd itd. Po drugi strani pa je začela govort, da ji samo za denar govorim, da jo to mori in da rabi pavzo. Po eni strani sem si oddahnil, ker bo končno baje mir iz njene strani, da mi bo kdaj kaj vrnila lahko pozabim. Po drugi strani me pa jezi, ker je bilo toliko časa vloženega v nič. A mislite, me je izkoristila in se ji v resnici samo ne da delat? Dal sem ji ultimat, da če ne misli delat, da je konc. Pa še zakaj sem to naredil. Ker mi je bilo dolgčas med covidom in ona mi je s svojimi norijami zakomplicirala lajf, da sem se zmotil, naredil plane za naprej, našel nov smisel. No ni bilo čist brezveze. Samo halo, a sem res tak bedak?

Si jo kar dobro skapiral. Pojdi dalje, tale je lena da smrdi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close