Resna razmerja
Zdravo. Sem v resni vezi že nekaj časa. Sedaj je nastopila dilema pri njej sem prebral nekaj neresnic o sebi pa da bi me pustila. Meni pravi da to ni res da me ljubi. Pred božičnimi prazniki pa sem ujel še njen pogovor z prijateljico, ki je rekla da nisem pravi zanjo ali nekaj takega. Kaj vi mislite ima kdo podobne izjušnje ?
Tako kot je nekdo ti že napisal.. Samo beži od take ti prvi, drugače bo ona slej kot prej odšla, samo da najde enega.. Dokler ga ne najde boš ti vredu. Ja ženske so res postale zelo pokvarjene. Socialna omrežja, retusirane slike, delovna mesta itd so jim dala moč, da imajo vsepovsod odprte opcije potrebnih samskih ali vezanih moških, ki varajo.. se tistim celo pod povprečnim.. Bodi pameten in se ceni pa jo lepo postavi pred vrata.
jerry03, 26.12.2021 ob 10:57
Zdravo. Sem v resni vezi že nekaj časa. Sedaj je nastopila dilema pri njej sem prebral nekaj neresnic o sebi pa da bi me pustila. Meni pravi da to ni res da me ljubi. Pred božičnimi prazniki pa sem ujel še njen pogovor z prijateljico, ki je rekla da nisem pravi zanjo ali nekaj takega. Kaj vi mislite ima kdo podobne izjušnje ?
a boli a ne ko vam ženska vrne, kar večina tipov že dolgo ženskam počne. Prav je da to tudi sami občutite. Z drugo besedo KARMA
Forum je zaprt za komentiranje.