Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Resna razmerja

Resna razmerja

Zdravo. Sem v resni vezi že nekaj časa. Sedaj je nastopila dilema pri njej sem prebral nekaj neresnic o sebi pa da bi me pustila. Meni pravi da to ni res da me ljubi. Pred božičnimi prazniki pa sem ujel še njen pogovor z prijateljico, ki je rekla da nisem pravi zanjo ali nekaj takega. Kaj vi mislite ima kdo podobne izjušnje ?

Samo beži od take, ki tebi govori eno, za tvojim hrbtom pa nekaj drugega! Če nima volje, da se vidva o vsem pogovorita, je to zate samo izguba časa z njo!

Po drugi strani je pa ona taka, kot 95% vseh ločenk, zato boš težko našel eno normalno!

Hvala za komentar. Ja se meni tudi tako zdi. Pol smo pa mi tisti, ki se nočemo pogovarjat in ne vem kaj vse.

ženske postajajo vse bol pokvarjene. To je dejstvo. Zato bo treba začeti iskati izven meja RS.

Tako kot je nekdo ti že napisal.. Samo beži od take ti prvi, drugače bo ona slej kot prej odšla, samo da najde enega.. Dokler ga ne najde boš ti vredu. Ja ženske so res postale zelo pokvarjene. Socialna omrežja, retusirane slike, delovna mesta itd so jim dala moč, da imajo vsepovsod odprte opcije potrebnih samskih ali vezanih moških, ki varajo.. se tistim celo pod povprečnim..  Bodi pameten in se ceni pa jo lepo postavi pred vrata.

Ne ni ji do tebe. Ne matraj se končaj to zvezo pa pojdi naprej. Zgubljaš čas govori očitno eno dela pa nekaj čisto drugega tak da ni vredna zaupanja. Vso srečo to želim!

Odgovor na objavo uporabnika
jerry03, 26.12.2021 ob 10:57

Zdravo. Sem v resni vezi že nekaj časa. Sedaj je nastopila dilema pri njej sem prebral nekaj neresnic o sebi pa da bi me pustila. Meni pravi da to ni res da me ljubi. Pred božičnimi prazniki pa sem ujel še njen pogovor z prijateljico, ki je rekla da nisem pravi zanjo ali nekaj takega. Kaj vi mislite ima kdo podobne izjušnje ?

a boli a ne ko vam  ženska vrne, kar večina tipov že dolgo ženskam počne. Prav je da to tudi sami občutite.  Z drugo besedo KARMA

Menim, da se dva povohata. In potlej naprej. Prijateljstvo mora biti. Zapomni si. če je pa zgolj f*, zakaj ti nje nisi pustil? Ker si prijatelj? ☺☺☺

bumerang, 27.12.2021 ob 23:16

a boli a ne ko vam  ženska vrne, kar večina tipov že dolgo ženskam počne. Prav je da to tudi sami občutite.  Z drugo besedo KARMA

Groza, saj potem nimate meje in opletate še po ženskah, groza ????‍♀️

jerry03, 26.12.2021 ob 11:39

Hvala za komentar. Ja se meni tudi tako zdi. Pol smo pa mi tisti, ki se nočemo pogovarjat in ne vem kaj vse.

si se pogovoril z njo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close