Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rešitev za tiste, ki s enočejo cepit pa so v službah pod prisilo

Rešitev za tiste, ki s enočejo cepit pa so v službah pod prisilo

Vsi tisti, ki se nočete cepit in vam grozijo s plačljuivimi testi. Jaz osebno bi pustil službo, šel prej na bolniško pa vlekel do kler bi s edalo. Zanimivo bi mi bilo opazovati tiste šefičke pa direktorčke raznih domov za ostarele pa v bolnicah in medicinskih ustanovah, kako bi delali brez sester pa kadra. že tako ni nikjer nikogar, ki bi delal, pomanjaknje sester , kadra v domovih za ostarele, dela se v ruskih turnusih, sestre izčrpane, pa nimate tok hrbtenice pa ne cenite svojega zdravja in vztrajate v tem. Razeumem, da je določen procent vas, ki si ne more pšrivoščit da službo pustite, sam a ste vsi taki luzerji, a imate vsi take luzerje za može, da va sniso sposobni prehranit tistih nekaj mesecev. Saj služb za medicinski kader je kokr češ, postaviš se sredi ceste, pa se že tepejo zate. Kakšne može ste si pa izbrale, da so taki luzerji pa zgube da ne morejo preskrbeti družine. To se vprašajte. Pol pa še kdo pametuje, te bom šel tožit pa žališ pa kaj še vse, s kom boš šel ti tožit, saj nimaš za kos suhega kruha, kokr berem po forumih. Seveda to ne velja za vse, za veliko večino pa, luzerji ste. Kdo s evas bo šonal, brez prebite pare ste. Država dela z vami kar hoče, lahkjo si izmislijo kar hočejo, tudi posege v vašo intimo, pa boste mal cvilili in popustili.Država to ve.

Srček, nedelja je, čas kosila, nimaš res nikogar in nič bolj pametnega za počet kot pisati drugim ljudem kakšni luzerji so? Se vsaj za min boljše počutiš ker si sredi lepega poletnega nedeljskega dne sam za ekranom?

Odgovor na objavo uporabnika
srce247, 25.07.2021 ob 13:05

Srček, nedelja je, čas kosila, nimaš res nikogar in nič bolj pametnega za počet kot pisati drugim ljudem kakšni luzerji so? Se vsaj za min boljše počutiš ker si sredi lepega poletnega nedeljskega dne sam za ekranom?

To o sebi pises…srcek

Drugače je pa vseeno nekaj resnice v tem. Saj vsaka zgodba ko se pojavi v medijih ali preko civilne družbe ima vse kriterije zgornjega opisa.

Vem, da je potrebno skrbeti za nataliteto ampak veliko družin ne bi smelo ob svojih sposobnostih imeti družine, to je dejstvo.

Saj tudi uspešne ljudi mečemo v koš luzerjev iz nešteto vzrokov npr. kje živi, kakšen status ima, s kom se druži, kakšno sporočilo daje družbi itd. Skratka same dobre stvari.

Potem pa še povej, pri katerem zdravniku lahko vlečejo bolniško do nezavesti in naprej.

Zadosti bi bilo, ce bi jih 20% dalo skupinsko odpoved. V enem dnevu bi preklicali zahteve in jih sprejeli nazaj v sluzbo. Problem je v tem, da so zaposleni tega ne upajo narediti, ker ne razumejo, da je v slogi moc.

Odpoved lahko dobiš, tudi če si na bolniški. To ni dobra rešitev, oprosti.

Kaj pa, če enostavno zaupamo in verjamemo, da je cepljenje pravilna pot? Veste, nas je več takih… Verjetno več, kot tistih, ki verjamejo v teorijo zarot.

hmmm…, 25.07.2021 ob 18:12

Kaj pa, če enostavno zaupamo in verjamemo, da je cepljenje pravilna pot? Veste, nas je več takih… Verjetno več, kot tistih, ki verjamejo v teorijo zarot.

38% cepljenih=vecina??!

Misko, daj no…

Če se ne cepimo še ne pomeni, da verjamemo v teorije zarot.

Jaz osebno stavim na moj imunski sistem.

Že več kot 15 let nisem bila pri zdravniku, (nihšče od družine) doma nimamo nobene tablete…nič od nič. Vse kar bi lahko spadalo pod zdravila so povoji in hansaplasti za rane.  Najstnik v življenju še ni jemal antibiotikov, razen prehlada nič bolan. Zvin gležnja ne štejem pod bolezen.

Pa ne mi sedaj, da nas bo covid pa presenetil in bomo vsi zboleli….ne ne bomo.

Pa tudi vsi smo bili že v stiku z okuženimi – in noben ni razvil nobenih simptomov in ni zbolel. Torej njihovo lajnanje, da je super nalezljiv NE DRŽI. Prav tako NE DRŽI da je je zelo nevaren in bomo vsi imeli težki potek bolezni – ne poznam nikogar s težkim potekom bolezni – kar nekaj z normalnim -gipoznim potekom.

Na žalost poznam pet oseb, ki so po cepljenju imeli strdke in še tri, ki so imel hude težave. Ja poznam tudi ducat takih, ki po cepljenju niso imeli nobene reakcije.

Ja stavim na moj imunski sistem!

Necepljeni bodo pač samoplačniki zdravstvenih storitev. Morda ne še jutri, pojutrišnjem pa zagotovo.

Bbbbbn, 25.07.2021 ob 13:53

To o sebi pises…srcek

Saj Ta srček ????????????? Tak odgovor piše ženska od delo od doma pod trenirko približno, pa teženje. Mah …

Vprašam, 25.07.2021 ob 20:15

Saj Ta srček ????????????? Tak odgovor piše ženska od delo od doma pod trenirko približno, pa teženje. Mah …

Pa Cepljena sem …in delala več kot leto in četrt, vsak dan gospe doma

Pajki, 25.07.2021 ob 19:36

Če se ne cepimo še ne pomeni, da verjamemo v teorije zarot.

Jaz osebno stavim na moj imunski sistem.

Že več kot 15 let nisem bila pri zdravniku, (nihšče od družine) doma nimamo nobene tablete…nič od nič. Vse kar bi lahko spadalo pod zdravila so povoji in hansaplasti za rane.  Najstnik v življenju še ni jemal antibiotikov, razen prehlada nič bolan. Zvin gležnja ne štejem pod bolezen.

Pa ne mi sedaj, da nas bo covid pa presenetil in bomo vsi zboleli….ne ne bomo.

Pa tudi vsi smo bili že v stiku z okuženimi – in noben ni razvil nobenih simptomov in ni zbolel. Torej njihovo lajnanje, da je super nalezljiv NE DRŽI. Prav tako NE DRŽI da je je zelo nevaren in bomo vsi imeli težki potek bolezni – ne poznam nikogar s težkim potekom bolezni – kar nekaj z normalnim -gipoznim potekom.

Na žalost poznam pet oseb, ki so po cepljenju imeli strdke in še tri, ki so imel hude težave. Ja poznam tudi ducat takih, ki po cepljenju niso imeli nobene reakcije.

Ja stavim na moj imunski sistem!

Ne Ne boste. Prepričanje v zakon jačega vas pa lahko ugñobi.

Mislim ne pŕeveč

avtorju je najbrž vroče in kljub temu da je najbrž delaven, delat ne more pri taki vročini, pa je šel na računalnik nekaj pametnega napisat. ppojdi ti ven drva žagat pri teh stopinjah, če sploh znaš motorko v roki držat kaj šele vžgat. tako si jaz zamišljam avtorja. zjutraj in zvečer dela zunaj , ker je  kmet, čez dan v vročini pa luzerjem nasvete deli, vi pa namesto da bi bili veseli ,ker vam napiše kam spadate ga pa tadlate

predlog, 25.07.2021 ob 20:11

Necepljeni bodo pač samoplačniki zdravstvenih storitev. Morda ne še jutri, pojutrišnjem pa zagotovo.

saj samoplačniško je vse

že zdaj za cepljene in necepljene, če ti ni še nihče povedal da je zdr sistem pokraden pa razpaden, a dobiš pe kaj na javno zdravstvo razen nujnih zadev, NIČ, čakaš dve leti ali tri da ti prej brada siva rata, a si mogoče deformirano budalo da tega ne razumeš

teorija zarote je sam še floskula za bed….., jaz pa vem da je to sam še neobstoječa fraza, ker vse kar se s strani bed….. smatra za teorijo zarote je dejstvo, in resnica tako kot pegasus, za katerega so 10 let trdili, da ne obstaja. sine cvek pa mama v šolo.

Vprašam, 25.07.2021 ob 20:20

Ne Ne boste. Prepričanje v zakon jačega vas pa lahko ugñobi.

Mislim ne pŕeveč

PSihiater ni nic pomagal?

Tvoje  mokre sanje, šrimfi. Vplačuje enako, kot ti v zdravstveno blagajno, morda celo že desetletja  prej kot ti.

Mene pa zanima, a to misliš, da naj enostavno SLEPO zaupamo in potem bo kar bo?  Lahko bo kaj, lahko pa ne bo nič.

Saj drugi itak najbolje vedo, kaj je za nas dobro, če pa ni …. pa komu mar ….

Vprašanje je namenjeno za @hmmm ….

Mislim, daš na citiranje pa nič. Se močno norčujete iz nas, kaj?

Saj smo že zdaj samoplačniki. Pa menda ja ne misliš, da je kaj zastonj? Ti pa si šaljivec, ejga.

Yui, 26.07.2021 ob 09:21

Vprašanje je namenjeno za @hmmm ….

Mislim, daš na citiranje pa nič. Se močno norčujete iz nas, kaj?

O EVROPSKEM SODIŠČU JE ODLOČILO PREPOVED “obveznega cepljenja”

10. julij 2021

Evropsko sodišče je končno odločilo o prepovedi obveznega cepljenja.

Vsaka zahteva po cepljenju je zdaj privzeto nezakonita.

Svet Evrope (ne gre zamenjati z EU), ki mu pripadajo vse evropske države, z izjemo Belorusije, Kosova in Vatikana, ki je boter Evropskega sodišča za človekove pravice, je odločil 27. januarja 2021 leta svojo resolucijo 2361/2021, med drugim, da nihče ne more biti cepljen proti svoji volji pod pritiskom.

47 držav članic morajo pred cepljenjem sporočiti, da ni obveznega cepljenja in da necepljeni ljudje ne smejo biti diskriminirani.

Prav tako je izrecno prepovedano diskriminirati obstoječa zdravstvena tveganja ali če oseba ne želi biti cepljena.

Proizvajalci cepiv morajo objaviti vse informacije o varnosti cepiv.

S to resolucijo je največja organizacija za človekove pravice v Evropi zdaj oblikovala standarde in obveznosti ter smernice mednarodnega prava, ki jih mora kot organizacija uporabljati 47 držav članic, vključno z EU.

Diskriminacija, na primer na delovnem mestu ali prepovedi potovanja necepljenih ljudi, je zato z zakonom izključena.

Veliko pozdravov,

Bent Malkovski

Zato pa so se mafijaši znašli in necepljene izsiljujejo s testi.

Tako je oseba potisnjena v kot in bo izbrala manjše zlo. Če je res manjše, pa nihče ne ve, ker nihče ne ve kakšne bodo posledice cepljenja.

akt, ki ne vsebuje pravno zavezujočih norm ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close