Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika rešitev problemov?

rešitev problemov?

Hoj hoj!
Je kdo gledal dokumentarec o alternativnih vedah na TVS 1 danes popoldne na TVS1? Morda kdo pozna tega, ki prakticira zdaj metodo Romanowski tudi v Sloveniji?
Neka znanka je bila pri njem in z nekaj obiski se ji je življenje spremenilo. Rešila se je skoraj vseh psihičnih težav in odvisnosti od hrane, s katero se je obremenjevala celo življenje. Ttip je menda car – (v telesu se ti kopiči vse kar se ti nabira skozi življenje (razne travme…) in to onemogoča normalno delovanje telesa.) -on ti s to metodo prečisti energetske blokade, da ti lahko telešček normalno deluje.
Kdo kaj ve o tem?
Hvala in pozdravček vsem…
Miška

A je to dianetika oz. scientologija ?

Ali dobiš odvajalne tablete ali dober klistir? Vxsekakor vredno velikega denarja……

Ne, ne… Scientologija je popolnoma nekaj drugega. Mislim, da gre za neko vrsto meditacije in je vse zelo naravno, brez kakršnekoli kemije.. Vsekakor bom poskušala bom priti do informacij, ker me zelo zanima.
P.S. Driska, prihrani nam takšne komentarje…Hvala.
Pozdravček vsem!

Moj kolega se ukvarja z Rei-ki-jem, pa sem ga vprašala če lahko odpravi tudi željo po sladkarijah, ipd. pa je rekel, da težko.
Pomagal bi kakšen avtogeni trening sigurno. Meni je pomagal, da sem se lažje prepričala v učenje, pomagal bi tudi, da zmanjša željo po hrani. Bolj se znaš disciplinirat. če je to tudi neka oblika meditacije, pol zna pomagat. sam potem moraš spremenit tudi način življenja in se prepričat, da ješ zdravo in dovolj. Plus treningi.

To je vrsta neuromuskularne terapije. Gre za to, da se s pritiskom na točno določene dele telesa (medtem pacient poudarjeno diha) – pride do interakcije s podzavestnim. Tako kot poznamo telesno anatomijo, poznamo tudi emotivno anatomijo telesa. Določeni deli telesa so povezani z določenimi emocijami. In emocije, ki jih ne rešimo (razni problemi) se nam nalagajo v telesu…s tem tretmanom pa se jih postopoma rešimo.
Torej, tretman izgleda tako, da terapevt pritiska na tiste kritične točke na telesu in s tem izprazni negativne emocije pacienta, vendar je zelo dobrih terapevtov izredno malo. Sama sem preizkusila to metodo v tujini in prisegam nanjo. Naj se sliši še tako izpeto – moje življenje se je popolnoma spremenilo. Odvrgla sem breme, ki sem ga nosila celo življenje, ogromno se mi je počistilo in tudi s hrano sva po hudih bojih postali prijateljici.
Srečno vsem!

Ojla,

Mene pa zanima je katera to neuromuskularno terapijo preizkusila že v Sloveniji?
Mi lahko poveste kje v Ljubljani ali okolici (gorenjski) bi se dalo obiskati koga, ki se s tem ukvarja.
Najlepša hvala vsem za odogovor!
lp Lejla

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close