Res tako grda?
Vidim, da moja tema spet živi, ampak nobenega konkretnega odgovora.
Moje konkretno vprašanje se je nanašalo na moje fotografije, ki očitno odbijajo ljudi. Menda se ne vidi s slike značaj? Pa če je fotografija posnetka v gorah verjetno ne bi pasalo, da imam gor kup šminke? Ali pa fotografija s surfanja, a bi mogoče tam pasal make up?
Zakaj nikoli ne morete odgovarjat na tisto, kar je v vprašanju?
Mene striktno zanima samo zakaj so fantom moji maili všeč, fotke pa ne? Brez zmenka v živo. Samo fotografija. Dajte enkrat v odgovorih odgovarjat na vprašanje.
Pa saj ti ni treba pošiljati slik. Pojdi na zmenek brez da karkoli pošiljaš. Jaz sem tudi velikokrat šla in nikoli nisem imela objavljene slike na netu. No jaz imam potem probleme z moškimi ker so ful hitro za kakšno vezo ali karkoli drugega. Kaj pa je s tabo narobe, da toliko zavrtnitev dobiš boš pa morala sama razčistiti s sabo kakšno negativno energijo oddajaš.
Resse mi zdi cudno, ker sem na internetu dobila obcutek, da je nekaterim samo vazno, da ima oseba na drugi strani zice, dve nogi in luknjo.
Vecina tipov gor, pa se predstavlja kako dobro zgledajo, kaksen faks imajo narejen, pa si po dveh stavkih nimas kaj povedat, kaj je potem namen internet komunikacije, vprasanja kaj imam obleceno, in ukazovanje das msn?
Jaz sem stara ircarka in tudi zdaj občasno zaidem na chat in klepetuljo. Tipe z vprašanji, kot jih opisuje Tamci, se pravi, kako izgledam, kaj imam oblečeno in če dam msn, odpikam takoj. Če se ujamemo z besedami, se včasih odločim tudi za msn. Prek chata sem spoznala nekaj zelo simpatičnih ljudi, tako da ni za obupat. Je pa res, da se moraš prebiti skozi množico avanturistov in brezveznikov.
Aja, ni bilo nobenega pošiljanja fotk. Če kdo preveč zateži s tem, povem, da hočem v glavnem klepetati, če jim to ni dovolj, lahko takoj nehamo.
Glede portalov a la Ona-on pa nimam nekih izkušenj, je pa na Enostarševskih družinah dolgaaaaaaaaaaaaaaa tema o tem.
Punca je postavila konkretno vprašanje, in dobila konkretne odgovore. lahko se fine delamo, in vse v vatko zavijamo, a mislim da je vsem jasno zakaj gre tule. Je njen poskus s pošiljanjem kolegičine slike po netu vse povedal.
In kakšen je tvoj ultra nezafrustriran in pomuč nudeč nasvet, ko si že tako superiorna?
Moj nasvet je tak kot sem ga napisala, da naj se ne ozira na komentarje tipov z ona-on oz. podobnih portalov.
Drugače je pa tule gor tudi dobila nasvet o pošiljanju druge fotke?
Tudi sama sem bila na ona-on in sem spoznala kaki moški se tam zbirajo. Veliko večino zanima samo seks in bejbike za naslovnico.
Ma ne vem, jaz sem sla tukaj kjer sem, trikrat ven v 5 mescih, in sem ze prvi vecer imela obozevalca, ki se mu morala pobegnit pri stranskih vratih, pa drugace niti ni slabo zgledal, ampak res imam prevec kil in od lanskega leta sem se zredila, btw. pojdi probat v KMS, po mojem tam vsaka spozna koga, tako da vidis ce je se kaj upanja.
No, mene tvoja samskost sploh ne čudi, ker zgleda, da si popolnoma neprilagodljiva in nepripravljena za partnerstvo. Ali delajo po tvoje, ali pa sploh ne. Nadalje, primerjaš tiste, ki gredo npr. 1x na teden s kolegi na pijačo s pijanci in podobne skrajnosti – imaš kakšne travme iz otroštva? Zaradi tega ker se nekajkrat na leto napijejo so po tvoje hudo slabe in neprimerne osebe. Življenje ni samo lazenje po gorah, obstajajo tudi drugi načini zabave, ki so mogoče všeč partnerju, ki se jim pač prilagodiš.
Dodaten problem pa je, da se tudi nočeš zrihtati. Zunanja podoba je zelo pomembna za prvi korak. Urejenost na splošno je pomembna v vseh sferah družbe. In kaj boš storila, če bi spoznala nekoga, ki se giba v bolj poslovnih krogih, hodi na uradne plese ali podobno? Verjetno tja ne boš šla običajno oblečena ali pa v trenirki. Malo več prilagodljivosti in sprejemanja drugačnosti, pa bo….
Preprosto: zato ker očitno lepše pišeš, kot izgledaš. Fotografija je del tvojega trženja, stikov z javnostmi takorekoč, komunikacijsko sredstvo in način.. Tako kot oblačenje, govorjenje,pisanje..
In z vsakim komunikacijskim sredstvom in načinom nekaj sporočaš:če daš fotko iz hribov, kjer si našminkana, pač sporočiš, da si ženska, ki v hribe hodi našminkana.
Če pa daš fotko v nekem fenci lokalu, kjer sediš nenašminkana in v trenerki, pač sporočiš, da si ženska, ki v lokale hodi neurejena.
In če ti je eno ali drugo sporočilo to, kar želiš sporočti, je to v redu. Samo ne pritožuj se, če naslovnik sporočilo tudi tako razume.
Če pa ni tako, pa razmisli, kašno sporočilo želiš poslati in ga temu prirerno oblikuj.
Jaz pa imam ful rada lepo oblačenje, kratke obleke, visoke pete itd… Meni je sicer že veliko tipov v mojem življenju reklo, da sem lepa itd., a meni se vedno bolj zdi, da si skoraj nihče za resno zvezo ne želi punce, ki je nenehno pred ogledalom. Sploh si ne predstavljam življenja brez make-upa, lepih oblek, visokih pet itd. Večina moških samo gleda od daleč in si ne upajo pristopiti.
Sicer pa redkokdaj srečam punco, ki bi bila res zrihtana in imajo kljub temu fante. Jaz res dvomim, da tipi tako zelo gledajo na lepoto.
No, pa če omenim še nekaj: poglejmo primere teh slavnih ljudi kot so recimo pevci, ki so vedno urejeni in večina med njimi je res lepih. Kaj pa pišejo ljudje o njih? Kako so grdi, nagravžni itd. Očitno je posredi foušija.
SAMSKA, če ti nekdo reče, da si grda, ni nujno, da to misli. A misliš, da je oseba, ki ti to pove, lepa? Ne, ta oseba je polna kompleksov in ni sposobna nikogar pohvaliti. Zgoraj sem dala primer s slavnimi osebami. Ista oseba, ki je tebi rekla, da si grda, bo mogoče že čez nekaj trenutkov enako pisala o eni slavni osebi, ki vrhunsko izgleda. Noben normalen človek ti ne bo kar tako rekel, da si grda.
ful lepo mi je brati, tako življenjsko zgodbo, ki se dogaja po moje vedno bolj pogosto,,,se mi zdi da vedno več ljudi misli, grdi smo, ker nimam fanta, punce…jaz pa mislim da nihče na svetu ni grd,vsi vemo tudi to da fasada ni vse,zal odpade,,,ogromno pa tukaj pomaga notranja energija,nasmeh,veliko je odvisno kako pogledas, pa še nekaj je full pomembno seksipilnost,vsi ga imamo, sam eni vedo da ga imajo, drugi pa ne…
samska 28,ves kdaj ne bos samska?ko boš to najmanj pričakovala,ko ne boš razmišljala ali pa ko boš stvari vzela v svoje roke. pa če navzven oddajaš da si nesrecna,zal to tudi dobiš
Eh, pomjem pa s tabo ni nič narobe. Mogoče pa to izžarevjo tvoje fotke. Mogoče naletiš na kakšne poročene v chatih, ko pošlješ slikco, ki je iskrena, na katerih nimaš dekolte do popka, daš avanturistom in poročenim vedeti, da ti ni do čudnih štosev in se umaknejo. Moja sestrična je pri 30 prvič našla fanta, ona je lušna, on tudi in sta že dolgo skupaj. Kot opažam, je nekaterim usojeno, da se izognejo vsem napačnim in trofnejo pravega kadar se pač pojavi. Nič obupat, iz pisma se vseeno vidi, da si ok punca.
Forum je zaprt za komentiranje.