Res je vedno več moških čudnih
Najprej sem mislila da so le tukaj taki čudaki, 3469, Navajo in podobni ljudomržneži. Ampak jih je zmeraj več tudi na Facebooku, domnevam da so v večini zagrenjeni samski moški, težko si predstavljam da imajo družino in žena bere take komentarje čez ženske. Jaz s takim človekom, ki se tako izraza na internetu, nikoli ne bi mogla, ne bi ga mogla spoštovati. Moj mož je bil zmeraj spoštljiv do vseh ljudi, enako sin, z kulturno komunikacijo in brez žaljenja. Tomaž Gorec ki ga večina vas ne mara, je za take moške gentleman.
Yuni, 24.08.2025 ob 10:27
Najprej sem mislila da so le tukaj taki čudaki, 3469, Navajo in podobni ljudomržneži. Ampak jih je zmeraj več tudi na Facebooku, domnevam da so v večini zagrenjeni samski moški, težko si predstavljam da imajo družino in žena bere take komentarje čez ženske. Jaz s takim človekom, ki se tako izraza na internetu, nikoli ne bi mogla, ne bi ga mogla spoštovati. Moj mož je bil zmeraj spoštljiv do vseh ljudi, enako sin, z kulturno komunikacijo in brez žaljenja. Tomaž Gorec ki ga večina vas ne mara, je za take moške gentleman.
Recimo je bil članek o Nataši ki je spoznala v Ruandi domačina in sta se poročila. Komentarji pa : Je iskala dolgega, da jo bo nabijal. Si predstavljate da bi ženske kaj takega pisale? Nobenih zadržkov več, kot primati.
Ma to je zdaj ena taka čudna moda.
Še pred par leti folk ni bil tako nesramen na netu, ene norme so bile.
Zdaj imaš pa na kupe enih influencerjev, ki si nabirajo lajke z vojno proti drugemu spolu, ne da bi vedeli kaj flancajo, samo da je žleht, pa da je veliko odziva…
Pa eni si dejansko naredijo še en profil samo zato, da lahko sejejo žaljive komentarje in tekmujejo v primitivnosti….
Yuni, 24.08.2025 ob 10:33
Recimo je bil članek o Nataši ki je spoznala v Ruandi domačina in sta se poročila. Komentarji pa : Je iskala dolgega, da jo bo nabijal. Si predstavljate da bi ženske kaj takega pisale? Nobenih zadržkov več, kot primati.
Se pravi je po tvoje bolje, da se pišejo laži, kot pa resnica zgolj zaradi neke kvazi vljudnosti? Odjebi!
Anonimno 3277, 24.08.2025 ob 10:43
Se pravi je po tvoje bolje, da se pišejo laži, kot pa resnica zgolj zaradi neke kvazi vljudnosti? Odjebi!
Bonton, kulturno izražanje, tega manjka. Jaz s takim človekom ne bi mogla biti. Nikoli. Tu se pri meni vse začne in konča. Čakam še na odziv 3469, da me ozmerja z levičarsko lezbijko ??
Yuni, 24.08.2025 ob 10:46
Bonton, kulturno izražanje, tega manjka. Jaz s takim človekom ne bi mogla biti. Nikoli. Tu se pri meni vse začne in konča. Čakam še na odziv 3469, da me ozmerja z levičarsko lezbijko ??
res ,po netu se ljudje verjetno preveč sprostijo pri besedah ,kot v realnem svetu ,moški in ženske smo pa čudni al pa fuknjeni po moje v obe smeri enako v procentih,ker drugače ne more bit ,edino po naravi smo si malo različni…
Na internetu ti ljudje povedo, kar si mislijo, ker verjamejo, da so kvazi anonimni.
Saj ne si mislit, da so v realnem svetu kaj drugačni. O tebi mislijo enako, samo da obdržijo sami zase oz povedo za tvojim hrbtom.
“Jaz ne bi bila nikoli s takim”, koza zabita, saj sploh ne bi vedela. Misliš, da te jebač ne opravlja pred kolegi, da glupa kakor si, si samo za nategnit in pobegnit?
Karkoli, misli si ti karkoli hočeš. Bomo pa videli kdo ima dolgoročno prav, jaz ali ti ??
Eden izmed razlogov, zakaj je narod vedno bolj zabit.
Budale fuknjene celo trdijo, da so to teorije zarot.
Toliko primitivnosti lahko bruhajo le skrajno zafrustrirani osebki, ki imajo krepak primanjkljaj na vseh področjih, ne le pri nasprotnem spolu. Ker so škart roba že iz zgodnjih let, potrditev običajno (po)iščejo v navidezni avtoriteti in uniformi, a so običajno tako moteči in nesposobni, da jih tudi to okolje izvrže. Ker ne uspejo niti kot varnostniki, policaji, vojaki, je to za njih še hujša frustracija, ki lahko vodi v resno fizično, ne le verbalno nasilje, zato so taki osebki nevarni. Običajno so že dedno obremenjeni in to bolj nezavedno kot zavedno nosijo v sebi ter krivijo predvsem svoje matere. Njihov gnev proti ženskam je usmerjen predvsem proti lastni materi, ki naj bi bila kriva za njihovo luzerstvo. Jih pa v reali ni težko prepoznati. Fascinira jih fizična moč, umska omejenost, imajo slab besedni zaklad, zato vedno ponavljajo eno in isto, ne zmorejo tekoče izražati misli, kar je posledica nesposobnosti uravnavati miselni tok. Njihovo sovraštvo do žensk (lastne matere) se kaže tudi v tem, da zavračajo ženske atribute (normalno žensko postavo), zato marsikdo misli, da so homiči, a velika večina njih ni. Tudi tisti, ki so vsaj latentni, ne upajo poskusiti pri moških, ker se jih pravzaprav bojijo. Vedo, da so proti običajnim moškim nule, zato se jih bojijo in jih prav tako sovražijo ter jim zavidajo, da so te moške sprejemale že njihove matere, jih sprejemajo ženske in sprejemajo tudi sami sebe. V bistvu gre za zavidanje, na katerega – v skladu s svojo mentalno stopnjo razvoja – reagirajo otroško, s cepetanjem in nemočno jezo. Drugačnih uvidov niso sposobni.
Yuni
na prvem mestu sem. ahahahah domenvaš zelo narobe. če bi me poznala bi videla da imam izjemen odnos do ljudi. to tilahko fsak ki me pozna pove. imam tudi tak osluzbo, kjer moram imet korekten odnos do sodelabvcev, doelavk, nadrejenihn podrejenih in strank in fsega mogočega. brez skrbi. ti bi fseh 20 prstov polizala če bi me lahko imela.brez skrbi.
problem tukaj v sloveniji niso moški. ampak ve leve fašsitke, umske bolnice. ki so vas mamicel očenek narediel v ničvredne samice. leve ugabnice. v toxične feminsitke, ki menijo, da smejo fse rečt moškemu kaj se jim zazdi. n da bodo to moški vedno požirali. ampak draga daica, kakor vidiš, ja moški več en požirajo feminizma. so imeli sami take ločenke za mamic in dobro vedo kako je z vami. še preveč. ja in sedja prihaja čas, ko so moški končno rekli, dovolj. takim prasicam toxičnim razvajenim lenim ugabnicam nadutim arogantnim femisntikam, levičarkam . DOVOLJ PRASICE. dost ste srale po moških. ne boste več. ker vam je zadnjih 50 let lgbt marxistična ultra toxičnapralnica všolah poltiki,starši mamic oprala glavo do konca. da res misltie da ste neki. dasires domišlajteuske bolnice daste nek ivredne. punčkasi do 15 leta.od 15 do 24 si mlada.od 24 do 30 ne morem rečt da si stara, ker nisi. ampak mlada tudi nisi več. ženska ima 1 življenje. in odločit sem ora kaj bo imela . al poroko, moža in bo žena – če je žena sploh, večina vas ni. ali pa neka kvazi kao kariera. ki je patudi sam obeseda, to kaj imate leviačrke ste zapsolene. to ni nobena kariera.
nafukale so vas mamice in šola. tovja družboslovna podarjena diplomica – ni vredna nič. jazsem 47. še nikoli, nisme slišalnoebnega moškega rečt. glej kaka dobra pička,. glej kako diplomo ima.
varajo samo ženske. ker to ni za vas. sex je za moške. ne za ženske. ve leve fašsitke ugabnice, sploh ne veste kej vam je mesto v druzbi in druzini. kot ti. isto. poglej. ti nisi žena. žena je častna titula. žena, služi BOGU V MOŽU. smaica ima vzgojo do 5 leta. naprej ata. sme predlagat svetovat, seveda. odloča moški. ampak ve leve fašsitke komunistke femisnitk toxične meniste da ste partnerke. niste parnerke. žena ni isto kot partnerka. to so vaši novodobni izrazi. ki ne delujejo. taki moški, kot bi ga ve toxične feminsitke rade, ki bi ga spoštovale, ga cenile, bi bile podložne, taki moški NE ŽELIMO VAS. razumeš ti to? kvazi alfa samica dobi beta luzerja. alfa samec, nikoli ne najde alfa samice. ampak lepo, sexy, suhico, prijazno , sexy, atletkso, ki je že ŽENA. in hoče imaet 3 otroek z njim.
in kaj tebe sedaj boli? ja tebe boli ,da s prestara, da ti nihče več ne jebe in da je konec. to tebe boli. ker moški se več en pustijo jebat. ker vsaka pride serjisk oz pičko. ti ne tekmuješ z moškim, ampak z samicami okoli tega moškega. moških je 1/3 , žensk je 2/3. tudi če se fsi moški poročijo, še vedno ostane 1/3 žensk brez. govorimo hetero samicah ki želijo iemtm oža in otroke. ja? torej morate samice tekmovat. kaj p moški kto jaz želimo do žene?? kaj? da je sexy, lšna, ubogljiva, prijazna, skromna, ateltksa, malo ritko, lepe joške, lusna in da ia rada otroke. kaj pa ne želimo?? poglej v ogledalo. ve srkajne levičarke bi rade sedaj moške prisilile da sprejemjo vas in vaše froce. ker ste uničile druzino. dobro tisi mogolč vdova. toejdrugo. ampak večinagovoriva. in moški ne želijo biti očimi. ja? ne želijo.
saj ajz vem kaj tebe boli, kaj je tebi problem. tebi in fsem ostalim samskim luuerkam. ločenkam levim fašsitkam, FEMInistkam. taki moški kot ga ve želite. NE ŽELIJO VAS!!! razumeš i to. če siti 40 ločenka imas 2 otroka uni uiteljica neka,. taka bi ada imela pametnega fsaj isto izobrazbo, več denarja, samskega 43 letnika. kje češ to dobit?? saski alfa samec vzame 25 letnico, ki mu lahko da 3 otroke. zakaj bi tebe?? kaj ima otd tebe. razen tuje froce, femisntiko ločenko in problemei n stroške. tvoji otroci so tebi važni, NE NAM.
saj ajz vem da resnica boli. saj vem. sam toej resnica. samice nimate nobnega vzvoda odločanja o čemerkoli.
Forum je zaprt za komentiranje.