Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › res je lep pevec Omar Naber, sin Arabca in slovenke

res je lep pevec Omar Naber, sin Arabca in slovenke

danes je spet mal v novicah, luštn

.24ur.com/popin/glasba/omar-naber-poslusalcem-ne-pustite-da-ugasne-ogenj-v-vas.html

Tudi meni je bil že od začetka njegove pevske kariere zelo simpatičen. Me pa njegovo obnašanje, govor itd. ohladi. Podobno se mi je zgodilo pri Andreju Škufci, tako mi je bil všeč kot plesalec, samozavesten, visok, temen. Ampak sedaj, ko ga gledam v oddaji znan obraz, me je vse minilo, še več, prav antipatičen mi je. Je že tako, da je osebnost pri meni ključna.

Bi bilo čudno, če Omar ne bi bil fejst dečko. Mama je bila prava lepotica (še zdaj je šarmantna), foter se pa itak sploh ne stara. Lahko da k temu pripomorejo ponoreli hormoni 🙂

Skratka, Omar je kul.

Nažalost je SDS.

Odgovor na objavo uporabnika
Meni tudi376, 21.05.2022 ob 08:36

Tudi meni je bil že od začetka njegove pevske kariere zelo simpatičen. Me pa njegovo obnašanje, govor itd. ohladi. Podobno se mi je zgodilo pri Andreju Škufci, tako mi je bil všeč kot plesalec, samozavesten, visok, temen. Ampak sedaj, ko ga gledam v oddaji znan obraz, me je vse minilo, še več, prav antipatičen mi je. Je že tako, da je osebnost pri meni ključna.

Si vedela, da je SDS? Za Janšo vedno zapoje in najemajo ga ker je blizu njihovim krogom.

Kokoši ???????, 21.05.2022 ob 09:42

Nažalost je SDS.

vedno bo Omar imel tudi očetovo arabsko dnk v sebi, ne moreš zanikati svoje genetike      🙂

on je Omar Kareem Naber, 21.05.2022 ob 01:08

danes je spet mal v novicah, luštn

.24ur.com/popin/glasba/omar-naber-poslusalcem-ne-pustite-da-ugasne-ogenj-v-vas.html

koliko je star sploh

Meni pa dvakrat pečeni niso bili nikoli všeč. Raje imam postavne, modrooke blondince. Žal jih je le še za vzorec.

takojee, 21.05.2022 ob 11:26

vedno bo Omar imel tudi očetovo arabsko dnk v sebi, ne moreš zanikati svoje genetike      🙂

očeta imamo vsi, res je, pri s. babah se marsikdaj ne ve kdo je.

veKdo, 22.05.2022 ob 00:43

koliko je star sploh

A  je 40 že

Omar Kareem Naber? Nisem vedela da ima tako seksi ime

Kakšen centimeter mu manjka, je hitro vzkipljiv, pa tudi zgodovina njegovega odnosa do žensk mu ni ravno v ponos.  Mogoče ga je pri skoraj 42 že srečala pamet.

A se ni Omar Naber javno izrekel  za homoseksualca? Ali pa je to takrat bil  marketing.

GLas ima po arabskem očetu, je rekel

:-), 20.04.2023 ob 23:03

A  je 40 že

Je pa potrebno vedeti tudi tole: ..https://old.delo.si/novice/kronika/potrjena-obsodba-omarja-naberja-za-spolno-nasilje-nad-tudentko.html

predator255, 21.04.2023 ob 10:05

Je pa potrebno vedeti tudi tole: ..https://old.delo.si/novice/kronika/potrjena-obsodba-omarja-naberja-za-spolno-nasilje-nad-tudentko.html

O Zlov

https://serialkillercalendar.com/Metod%20TROBEC.php

lepota se deduje, 21.05.2022 ob 08:59

Bi bilo čudno, če Omar ne bi bil fejst dečko. Mama je bila prava lepotica (še zdaj je šarmantna), foter se pa itak sploh ne stara. Lahko da k temu pripomorejo ponoreli hormoni 🙂

Skratka, Omar je kul.

Hahahahaha kakšna reklama. Če je pa to kakšna lepota mame in očeta…

lepo arabsko ime, lepo poje,

Mislim, da je sin Jordanca in Slovenke. Baje razdira zaroke, poroke, zadnja naj bi bila ločitev Alexa Volasko in Saše Lešnjak.

Lepotec….

Danes praznuje skurban bajram.

Ta tip mi je bil vedno antipatičen in niti malo ne všeč, prav odbijajoč, vključno z njegovo muzko. Ne vem, kaj druge vidite na njem tako zelo všečnega.

esesss, 21.04.2023 ob 09:21

GLas ima po arabskem očetu, je rekel

moj mož pravi, da je Omar okej ime.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close