rent a car v avstraliji
Kot najcenejši so se izkazali na tem naslovu (izkušnje iz 2003):
http://cairnsdirect.com
Na emaile odgovarjajo v “realnem času”, avto ti zrihtajo tudi v 2 urah (tako so ga meni), za vse skupaj sem dal 45k za 7 dni z vsemi zavarovanji (srednje velik avto) – kar je nujno zaradi živali na cestah. Še najbolj se splača, če si mlajši kot 24 let. Plačaš lahko tudi v gotovini… v tem primeru ti od kreditne kartice knjižijo le 100 AUD, ki ti jih vrnejo ob koncu, v primeru da nisi storil prometnega prekrška ali kakšnih poškodb iz malomarnosti.
LP
Oj!
Midva sva v avstraliji avto kar kupila-se bolj splača kot da ga rentaš. najbolje je, da se tam kjer ga kupis nekako zmeniš, da ti ga bodo po koncu potovanja odkupili nazaj. Kupite tak avto, da boste v njem lahko spali-kaksen kombi al pa karavana. Midva sva dala za ford falcona karavan okrog 1400AUD.
Pozdravcek,
Maja
Ops…
prekratek cas za nakup in prodajo. Sem bil dol mesec dni in sem imel isto idejo o nakupu. V enem mescu ni dovolj casa, da bi se vrnil na izhodisce, tezko pa je prodati avto, sploh pa cakati na kupca. Vecina jih zacne pot SYD-ASP-DRW-CNS-SYD.
Virgin Blue poleti so poceni, ce bookiras vnaprej, rentacar pa po potrebi v vsakem mestu. Agencij je milion. cena najema od 40AUD do 150AUD na dan, odvisno od vozila.
lp, Imre
Forum je zaprt za komentiranje.