Renault Laguna 1,9 DCI – TURBINA
Pozdravljeni,
Imam Laguno 1,9 DCI letnik 2002, 100.000 km . Že kar nekaj časa je slišna turbina. Zanima me, vsi tisti, ki ste imeli take probleme, ste turbino menjali predno je popolnoma odpovedala ali že prej. Ste menjali za novo ali so vam jo obnovili. Kakšen je strošek takega popravila. kako se je obnesla obnovljena turbina. Je bilo potrebno menjati še kaj drugega poleg turbine.
Prosim za kakršenkoli nasvet oz. informacijo v zvezi z okvaro turbine in njenim popravilom.
te turbine pri lagunah so zelo občutljive.preglasna turbina je seveda moteča,ni pa nujno da bo tudi odpovedala.največji vzrok okvar so neredni servisi in predolgi servismi intervali.priporočljiva menjava olja na 15000 km.ja beja uredi vse novo ali obnovljeno odvisno koliko imate denarja,l.p serviser
Problem teh turbin je to, da je keramična in zato zelo občutljiva. Preden avto ugasneš, naj v prostem teku laufa nekaj časa, da se turbina ohladi, v nasprotnem primeru se zapeče olje na to keramiko. Tako so mi na servisu povedal. Pa nikoli mrzel avto gnati. Kajti, ko je temperatura na delovnem področju, še nepomeni, da je tudi olje segreto. To rabi malo dlje, nekje 15 prevoženih km.
Tukaj pripenjam link iz foruma glede renault lagune:
http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?p=307704#307704
Renaulta se v življenju več ne pritaknem!
moj problem je tak laguna 2.2 dci letnik 2005 po karambolu sm je zrikto u se in zdej mam velik problem da je ne morem uzgat nikako pa sm probo na dost nacine pa ne gre .da sm iskren sm je popravo pri ne pooblascenem serviserja pa sm tolk denarja zapravo zastonj.ali lahko imam se upanja prosim pomagat z nesveti na dzevat.ajdaroski@telemach.net HVALA
Jao… od kje vi jemlete take fore….. pa kaj počnete vi za hudiča z avtomobili??? jst sem imel 3 lagune…. najprej fazo I 1.9 dci (74 kW) l. 2002 (problematični letniki) z 100.000km, katerim sem jih sam dodal še 100.000, in nisem imel nobene težave, redno servisirana pri mojem mehaniku. Naslednja je bila prav tako faza I 1.9 dci (88kW) l. .2004 s 131.000 km, katerim sem dodal 85.000km, in prav tako nobenih težav. Sedaj imam fazo II 2.0 dci (110kW) s 100.000km, katerim sem jih že dodal 60.000km, pa niti ene težave. Vse avte sem redno servisiral pri svojem mehaniku. mogoče pa je fora ta, da ne j***m dizla u glavo… Moja stroga pravila pri vsakem dizel avtu pa so, da nikoli ne vozim mrzlega motorja čez 2.000 obratov (6 brzina), da ko ustavim, počakam ene 5 min in si prižgem čik, da motorček zlaufa svoje (če ga gonim), in da ga nikoli ne gonim čisto do konca več kot 5 minut, kar je realno kar… glede na promet na načih fukestah…. (luknja do luknje).
kaj vi ljudje za božjo voljo delate z avti, pa ne vem… in če vam začnem govort, kakšne probleme imajo kolegi (pa še cel kup drugih) pri VW-jih, vas bo srat prjelo….. pa mehankarija pri VW ma malo drugačne cene…. ZA ZANIMIVOST SI PREBERI VW-JEV FORUM….!
Al pa da ti o BMW-ju ne bi, kakšen šrot od auta je to za vesoljske pare…. tko da samo… pppššštttt..
pa LP..
1. O bavarcu ni treba pametovat, ker je očigledno da ga še nikoli nisi vozil…
2 Da nisi imel nobenih težav, pomeni že dejstvo, da si vsak avto zgonil do 200.000 in ga prodal, seveda sfukanega…ker vsak normalen lastnik, ki da kaj na avto, ga štima sproti…
3. Renoje kupujete škrtice, ki bi radi avto za najmanj denarja z največ opreme in najmljajši letnik… in glede na to, da ste škrti pri nabavni ceni, je logično, da ste škrti tud pri samem vzdrževanju….in glede na to, da so to gola dejstva, ne kupim francoza, ne italijana nikoli več…
4. zelo redko dobiš totalno sfukanega nemca, na avtonetu pa vidiš en kup renojev, ki se prodajajo z zaribano mašino…ja le zakaj neki..??? Poleg tega se tle še enkrat pokaže škrtost…raje prodajajo sfukan avto kot da bi ga poštimali in ga prodali dobrega…
In BMW praviš za vesoljske pare?? Ja vesoljsko nizke za avto ,ki je bil nov 40-50.000 €…
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4956836&show=1
Tvoje Lagune so totalni šroti napram 10 let staremu bavarcu…v bistvu je še NOVA Laguna sekret…
Lej pri 1.9 dci so imeli nekateri srečo in so jim avtomobili delali brez težav, nekaterim pač ne, pri 2.2 dci pa lahko najbrž prešteješ na prste ene roke koliko avtomobilov nima problemov… 2.0 dci pa je najkvalitetnejši dizel zadnjih let od renaulta tako da…
In ne govori da je bmw šrot, ker ga očitno še nisi vozil in to pišeš pač da bi malo pohvalil renaulta….
A ma kdo kakšno pozitivno izkušnjo od Lagune 2 1.9DCi (88kw)? Poraba…težave…kaj morem paziti ob nakupu…
Kupujem ta avto, ker je dizel, normalnega letnika ter z ceno katero si lahko privoščim. Dnevno pa delam cca 120km (114km avtoceste). Zanima me pa kakšno realno mnenje.
Pa prosim, da tisti ki pravite da je BMW kvaliteten avto ne odgovarjate na moje vprašanje.
Par znancev ima BMW dizle in vsi imajo z njimi samo sranje. BMW 535d letnik 2007 na servisu vsak drugi mesec, sosed ima BMW 525 cca 2009letnik letos že 4x na servisu… no ja..je pa vsaj redno servisiran:)
VW je bistveno boljši..sploh 1.9, čeprav oče ima pa passata 2009 letnik 2.0TDi pa mu je šla na 130.000KM turbina…
Dej ne nori… redno servisirani bmw-ji pa vsi same težave… zastopim da so primerki z težavami, ampak da imajo vsi znanci težave pa je blablabla, ali pa nobeden ne ve kaj je redno servisiranje in najbrž imajo vsi zbite kilometre za 500000km…
Glede lagune pa najbrž lahko pričakuješ menjavo turbine, če ni bila prej menjana, drugače pa če najdeš avto z znano zgodovino, ne preveč kilometri in SLO porekla go for it….
Vozim Megana 1.9dci stari model, prek 200kkm, kupil pri 60kkm iz Italije. Do danes minimalno težav. Paziti pri hladnem motorju in tolpem motorju ter redni servisi s kakovostnim oljem, filtri in VEDNO tudi menjavi filtra goriva.
Ja Renaultovi DCI motorji (prvi letniki) so bili sicer res problem, so bili tudi najbolj napredni v takratnem obdobju. Bosch (VW) se je takrat še ukvarjal z dodelavo “Fiatovega” koncepta motorjev.
Današnji DCIji so verjetno precej bolj zanesljivi, saj se sama osnova ni nič kaj dosti spremenila izkušenj pa se v 10 letih nabere ša pa još…
Bi pa dodal, da seveda turbine in vodi ne nagajajo le pri Renaultu, tudi sam poznam problematične nemce, res da ne BMW-ja, sem pa “dnevno v stiku” z VW in Audiji, ki pa predvsem 2.0TDI delajo zelo velike probleme (1 injektor stane npr 700€).
In tudi Japonci verjetno niso izvzeti.
Vedeti je treba, da je avto zelo kompleksen izdelek in da z zniževanjem stroškov na enoto proizvoda pač lahko pričakujemo težave, da pa ima v veliki meri na delovanje avtomobila zelo velik vpliv voznik sam.
Tu bi seveda izpostavil, da npr odpoved mehanizma za odpiranje stekel tu nima nobene veze, pa sem se ukvarjal že z obema…, to pa je šlamparija in to se pa dejansko dogaja tudi pri BMW-jih…(forum)