Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Renato Baretić: Hotel Grand

Renato Baretić: Hotel Grand

Osmi poverjenik je bil več kot prima.
Kaj pa ta knjiga? Priporočate?

Hotela Grand še nisem brala, sem pa pred nekaj dnevi slišala, da Baretić kmalu spet pride na obisk v Ljubljano, vendar ne vem datuma in kraja … Komaj ćakam, saj prvič nisem mogla priti.

Kar zadeva njegov drugi roman, Pričaj mi o njoj, je imel pač to smolo, da je sledil Osmemu poverjeniku – čisto OK, ampak …. Najbrž bi o njem imela boljše mnenje, če bi ga prebrala pred Poverjenikom, v to sem prepričana 😉

Meni se je zdela kar ok, a daleč od Osmega poverjenika.

http://med.over.net/forum5/read.php?33,5683530

Ma, sem vedela, da sem nekje prebrala (pa ti ne napisala, ker sem si mislila, da veš bolje od mene ;-)):

Avtor bo v začetku marca obiskal Slovenijo. Skupaj s prevajalko Đurđo Strsoglavec bosta predstavila knjigo v Modrijanovi knjigarni. Avtor in prevajalka sta, ob predhodnem dogovoru z založbo, na voljo za intervju.

Datuma, ko bo Renato Baretić v Ljubljani, sta znana – dogodka bosta namreč dva:

V torek, 1. marca, bo ob 11.30 pogovor na Filozofski fakulteti, na Oddelku za slavistiko.

V sredo, 2. marca, bo srečanje z njim ob 18. uri v Modrijanovi knjigarni. Pogovor bo vodila Đurđa Strsoglavec.

Zadnja jutra prenočujem (prejutrujem :)) v Hotelu Grand in uživam!!

Le pripomba – nihče, tudi sam Baretić ne, ni Condyju povedal, da OSEBJE v angleščini ni PERSONAL.
😉

K.

New Report

Close