Reklame na monitorju – kako?
Imam vsebino reklame, drugega pa še ne. Monitor namreč ni priklopljen nikamor, niti na en računalnik. Vanj bom samo ključek usb vtaklnila z upanjem, da bo delalo. A če reklame naredim v .ppt se bo znalo samo predvajat. Mislim, da bo boljše, če naredim kot sliko in mislim, da se bo znalo predvajat. Kako pa so npr.narejene reklame na Poštah, Lekarnah?
Očitno imaš navaden monitor, ki pa ima možnost priklopa USB ključa. Brez računalnika na bo znal kazati PPT-jev. Jaz bi na tvojem mestu na USB ključ naložil nekaj slik in nastavil “slideshow”, da bi se te slike prikazovale ena za drugo. Tako bo zadeva kar precej dinamična in ne bo gor samo ena slika. Slike pa naredi v pravi velikosti (mislim razmerje širina:višina), da bo lepo pokrila celoten zaslon in ne bo črnih robov. Verjetno bo pa treba se malce poigrati in dobiti najboljši možni rezultat.
Ja, navaden monitor je. po moje bo res najboljše, da v nekem programu (mogoče tudi wordu) naredim en slide in potem dam vse v .jpg in na usb ter v monitor na slideshow, da mi bo okrog vrtelo. A ima mogoče kdo kakšen predlog, v katerem programu bi bilo najboljše naredit, ker bi rada zraven slikce še kaj napisala.
Forum je zaprt za komentiranje.