Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Reklame na monitorju – kako?

Reklame na monitorju – kako?

Pozdrav vsem,
prosim za pomoč. Kupila sem namreč fin monitor za namen marketinga. Na njem bi se namreč vrteli prodajni artikli, a ne vem, v katerem programu in kako naj to naredim. Datoteko bom namreč shranila na usb ključ in upam, da bo potem to delalo.
hvala vam za predloge in pomoč.

1. Ali imaš “reklame” že narejene?
2. Ali so reklame slike? Ali je to powerpoint?
3. Če je powerpoint potem pač zaženeš powerpoint v celozaslonskem načinu in naštimaš da se zadeva ponavlja.
4. Če so slike obstaja kup programov za prikaz slik ki omogočajo “slideshow”.

nevem kaj bi točno rada …

Imam vsebino reklame, drugega pa še ne. Monitor namreč ni priklopljen nikamor, niti na en računalnik. Vanj bom samo ključek usb vtaklnila z upanjem, da bo delalo. A če reklame naredim v .ppt se bo znalo samo predvajat. Mislim, da bo boljše, če naredim kot sliko in mislim, da se bo znalo predvajat. Kako pa so npr.narejene reklame na Poštah, Lekarnah?

najprej povej kateri monitor. Sicer pa vse piše v specifikacijah …

Očitno imaš navaden monitor, ki pa ima možnost priklopa USB ključa. Brez računalnika na bo znal kazati PPT-jev. Jaz bi na tvojem mestu na USB ključ naložil nekaj slik in nastavil “slideshow”, da bi se te slike prikazovale ena za drugo. Tako bo zadeva kar precej dinamična in ne bo gor samo ena slika. Slike pa naredi v pravi velikosti (mislim razmerje širina:višina), da bo lepo pokrila celoten zaslon in ne bo črnih robov. Verjetno bo pa treba se malce poigrati in dobiti najboljši možni rezultat.

Ja, navaden monitor je. po moje bo res najboljše, da v nekem programu (mogoče tudi wordu) naredim en slide in potem dam vse v .jpg in na usb ter v monitor na slideshow, da mi bo okrog vrtelo. A ima mogoče kdo kakšen predlog, v katerem programu bi bilo najboljše naredit, ker bi rada zraven slikce še kaj napisala.

Mogoče bo najlažje kar v powerpointu, ki ima malce več možnosti oblikovanja kot word. Omogoča tudi shranjevanje v sliko (jpg, gif) in ne samo v navadno predstavitveno datoteko. To bi bilo za osnovo dovolj. Kot sem že perj rekel, pa bo treba malce poskušati, da boš videla, če izpade OK.

Nekaj sem se igrala in ugotovila, da na monitorju lahko predvajam divx, zdaj pa ne vem, kako naj ga sama naredim. Dodam slike in besedilo, a ne vem v katerem programu, da bo nastalo divx. Prosim pomagajte. Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close