Reklama za Harvy Norman
Men gre tut na bruhanje, kakšni idioti, res kot bi otroci režirali! Kako jim sploh pride na misel tako reklamo spustiti na TV, prav zanima me kater idiot je to zrežiral-zdi se mi da direktor. (kot da navijajo zase “gremo, gremo, gremo harvey norman, gremo, gremo, zajebat te kupce, saj zmoremo” nekaj v tem stilu)
Grozna reklama, ampak to kar vrtijo na naših radijskih postajah je pa višek marketinške inovativnosti, reklamni bloki so tako dolgi, da celo pot do službe lahko poslušaš samo neumnosti, če se to komu da počet. Od kod tem ljudem ideja, da če naložiš v reklamo vse podatke od tega kdo je šef firme do njihovega naslova in blabla, da bo to stvar prodajalo. Bedno.
groza od groze, na bruhanje mi gre, ko jo slišim in moram isti trenutek preklopit kanal!!! Pa sem mislila, da samo meni!!! Očitno je vsem nagravžna in me zanima, a ni nobenih kriterijev, kaj lahko spustijo “v eter”?? ne pa da tako dobesedno posiljujejo ljudi z nečim tako neprijetnim in onesnažujejo zvočni prostor! Res, kot da je narejena za debile – prav podcenjuje ljudi! A res mislijo, da smo na taki ravni, da nam je to duhovito ali estetsko??
In, mimogrede, ko je nekdo rekel, da so dosegli svoje, ker so obrnili pozornost nase: to pa še zdaleč ni res, prav zaradi te reklame kot prvo, zmečem vstran vse reklame, ki prispejo v naš nabiralnik, in, drugič, nikdar ne bi šla tja! Pa so mogoče kot trgovina res OK, ampak kaj jim to pomaga, če me/nas reklama totalno in dokončno odbije! Ja, res so si naredili medvedjo uslugo s to reklamo!
Nekdo bi jih moral obvestit – npr. Urad za zaščito in varstvo potrošnikov!:)))
Forum je zaprt za komentiranje.