Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek rekel mi je da sem gnoj

rekel mi je da sem gnoj

V soboto sva s fantom gledala neke slike in ko sem ga vprašala, da kdo je na sliki mi je rekel, da to ni slika ampak filmček od ene kelnarce. Rekla sem mu da bi ga rada videla. Pa je rekel, da ne.
Vzela sem svoje stvari in odšla domov, potem pa sem se spomnila da sem ga pozabila vprašat, če pride na kosilo. Klicala sem ga ene petkrat, ker se ni javil. Potem pa se je javil in mi rekel da naj ga neham gnjavit, da sem kurba zarukana, gnoj in da me noče videti nikoli več v življenju.
Totalno sem bila šokirana in se še danes ne morem pobrati. Le kaj hodi moškim po glavi, da zinejo kaj takega.

Zdravo!

Ne sekiraj se , ker je on še večji gnoj, samo opazi ne! PUNCA GLAVO POKONCI in če ga srečaš, ga LEPO Z NASMEHOM POZDRAVI, saj s tem ga boš še dodatno zaje…… Sicer pa mislim, da se sploh ni zavedal, da si je upal kaj takega beknit ! Saj je veliko še BOLJŠIH fantov kakor pa je bil ta. Lep dan ti želim!

Ker se ceniš, tega niti slučajno ne boš spregledala! Ko se bo opravičil za nespoštljiv in pritlehen odnos , boš pripravljena na diskusijo, do takrat pa je on zate megla (ne gnoj, da se ne boš postavljala na njegov nivo).

Fant je želel prekiniti vezo,pa ni vedel,kako bi se te znebil.Tako je pokazal,da je brutalen,neotesan,nesramen,žaljiv, da si o njem ustvariš najslabši scenarij in ga lažje pozabiš,ker te tak ni vreden.Na najbolj primitiven način ti je razložil,da je veza končana.Ni važno,kaj si mi o tem mislimo,ker to ni naše,važno je da si ti zaslužiš kaj boljšega in to vezo čim prej preboliš.
Alenka

po moje je mel kaj s tisto kelnarco….kaki kmet, odjebi ga čimprej

Nabi ga na k..čimprej, če se maš vsaj malo rada

Ne kliči ga nikdar več, ne diskutiraj z njim, konec je.

Upam, da ti je bilo to njegovo obnašanje dovolj in da ne potrebuješ, da te še dobesedno lopne po glavi, da boš to uvidela.

Nima veze tu čakat na opravičilo, pa boh ne daj se it s takim bedakom kako diskusijo.

Pozabi ga čim prej.

Pa kje najdete take tipe??Pozabi ga,ker te ni vreden,srečno:)

Vesela bodi, da si se ga tako znebila in glavo pokonci. Za vsakim dežje posije sonce, in za avtobusom, ki ga zamudiš, tudi pripelje drugi. In ti si prav gotovo vredna boljšega partnerja.

Srečno!

Povedala bi mu, da v gnoju je vsaj toplo, čeprav smrdi, da on je pa najbolj hladna gora kar si jih kdaj imela priložnost videti. Sam je hujši od gnoja.

Urška

100% ima drugo,zato te je tako odkenslal,če mu pa to oprostiš je pa s teboj nekaj hudo narobe.

Sploh mu nič več ne reči, ignoriraj. Ni ga več. Phh…

Na vse to lahko le rećem, da tisto kar je on tebi rekel je neoprostljivo in da je pravzaprav vse to on sam.
Bodi vesela, da si se ga rešila in pojdi življenju in novim izzivom naproti, saj življenje je čudovito in te čaka še marsikaj lepega v življenju.

Predvsem pa imej se rada.

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

Katero dekle ti rece nesramno zlat?

Je to važno?

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

Sam vprasam, ker tukaj te nobena 🙂

Bože mili, za takšnega kretena je še na čveku škoda besed-

naj snema kelnarce , pa bo ……

Sem mogoče omenil, da me tukaj kakšna?

Ne, samo to sem pac opazila…
Ah ja, skoda casa 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close