rehabilitacijski center Soča med prazniki ne dela!?
A se samo meni zdi to zelo čudno ali še komu? Zaprejo in pošljejo varovance domov. v sredo 3.5 pa znova odprejo. Mislim….tast je v centru po amputaciji noge, po 14 dneh so ga danes zaradi praznikov poslali domov. Nihče tam ne dela, ni terapij,zaklenejo. To, da bo zgubil na kondiciji,ker bo prekinil terapije nobenga ne zanima. Pa se vprašam a se zafrkavajo z našim denarjem al kaj??
Se pa motiš.Ne zapirajo svoja vrata le delovni dan je le petek v sedmih dneh. In tvoje vprašanje bi bilo bolje naslovit na ministerstvo za zdravje kot pa obtoževat sočo,zakaj ni denarja.
Je pač teden kje je le petek delovni dan in fizioterpija, kar je 1 fizioterpija v sedmih dneh.
Sprašujem se tudi ali tasta ne marate doma?Nočete biti z njim?Vam je odveč?
Najboljša fizioterpija za svojce je domače okolje,ljubezen,skrb domačih,kjer se potrudijo ogromno sami narest, ne pa da so odvisni od drugih.Tako se tudi plani naredijo kako naprej ko bo končana rehabilitacija.
Glede n avaše pisanje izgleda, da vam je odveč,da morate skrbet za njega.Povejte mu to,da bo videl kako ožjo družino ima.
Zakaj bi pa bili sorodniki dolžni skrbeti za tasta, če je na zdravljenju? Kaj če bi imeli za praznike že plačano potovanje in ne bi bili doma? Kam dajo pa tiste, ki nimajo nobenega svojega? To je zelo grdo in ničemur podobno. Ali iz UKC tudi vse paciente, ki lahko hodijo, napodijo čez praznike domov?
Vse dajo domov. Poznam primer, ko je mamo kap. Je hčerka prosila, če jo lahko šele po praznikih dajo domov, ker je mama popolnoma nepokretna, doma pa niti primerne postelje nimajo. V teh dneh od ponedeljka je pač ne morejo kar tako dobiti. Ne! Mama gre domov. Ali imajo pripravljeno ali ne, jih ne zanima.
Hvala za odgovore predvsem tistim,ki ste se izognili cinizmu.Tasta imamo radi,poskrbeli bomo zanj,nic bat.Glede na to,da nima prevelikega interesa sam delat vaje doma je zanj bolje,da dela vaje pod nadzotom.Jih vsaj dela.Ja lahko bo delal kako vajo tudi doma…vprasanje pa je kako in koliko….zacudilo me je samo to,da ena taka institucija zapre vrata.In ja poslan je bil domov brez opcije.Vse posljejo domov.Sem mislia,da funkcionorajo kot bolnica….tisti,ki pa ste me napadli brez argumentov….ah…kako nizko je padel ta forum…vcadih je nilo veliko prijaznih ljudi tle gor zdaj pa vedno vec pacientov.se mi zdi.pa lepe praznike.
Forum je zaprt za komentiranje.