Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rehabilitacija po prerezu ekstenzorja

Rehabilitacija po prerezu ekstenzorja

Porezal sem si 2.sklep dorzalno levo, prišlo je do prekinitve ekstenzorja kazalca. Po 14 dneh so mi pobrali ven šive, to je bilo danes. Zdravnica mi je dala se en teden bolniske in potem delat. Prst komaj da premikam, brez nobenih konkretnih navodil o razgibavanju, rekla je samo dokler upam naj prst premikam. Kaj lahko v temprimeru naredim, povprašam za drugo mnenje? Delam v gostinstvu kot kuhar, z takim prstom niti vilice da bi zabodel meso nemorem drzat. Delam v gostinstvu v kuhinji kot kuhar.

Ne daj se in vztrajaj, glede na tvoje delo, da se v celoti zaceli in kakšna terapija.

V mojih časih smo z eno roko držali svoja čreva v vrečki, z drugo pa vozili šajtergo.

Problemi zaradi drkanja?

Ni pa ike, ti sam povej. Mon dohtarji ti bodo izdali bolniško, po potrebi te vpišejo tudi na sončno upravo.☝️

Odgovor na objavo uporabnika
Prerez ekstenzorja, 03.09.2025 ob 15:33

Porezal sem si 2.sklep dorzalno levo, prišlo je do prekinitve ekstenzorja kazalca. Po 14 dneh so mi pobrali ven šive, to je bilo danes. Zdravnica mi je dala se en teden bolniske in potem delat. Prst komaj da premikam, brez nobenih konkretnih navodil o razgibavanju, rekla je samo dokler upam naj prst premikam. Kaj lahko v temprimeru naredim, povprašam za drugo mnenje? Delam v gostinstvu kot kuhar, z takim prstom niti vilice da bi zabodel meso nemorem drzat. Delam v gostinstvu v kuhinji kot kuhar.

To se hitro sceli. Če pa čez en teden še vedno ne boš mogel premikat, javiš,  da ni v redu in da prsta ne moreš iztegnit in te boli itd. In ker si kuhar, tako ne moreš delat.

Odgovor na objavo uporabnika
to se, 04.09.2025 ob 06:25

To se hitro sceli. Če pa čez en teden še vedno ne boš mogel premikat, javiš,  da ni v redu in da prsta ne moreš iztegnit in te boli itd. In ker si kuhar, tako ne moreš delat.

Viš, tako tako. Saj pravim, na pravo mesto je prišel. Na monu vse zrihtate kar zadeva zdravljenja in bolniških odsotnosti.☝️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close