Najdi forum

regres

Torej ali mi pripada regres, zaposlena od 01.12.07-31.04.2008?

ne,
nisi pridobila pogoja za dodelitev dopusta, zaposlena 6 mesecev in tako tudi ne do regresa

Živio,

če se smem vmešati v to debato me zanima kaj je res glede regresa v JU, v Žurnalu piše, da bo regres v višini 672 € neto, po radiu so pa povedali, da bo 672 € bruto. Ni glih vseeno.

Hvala in lep pozdrav,

T.

Ni res da ti ne pripada regres. Pripada ti sorazmerni delež dopusta in s tem tudi regresa. Torej, za štiri mesece, tretjina. Bolje to kot nič, kajne? 🙂
Je pa dejstvo, da bi ti morali dati z januarsko plačo tudi regres za en mesec, saj si v letu 2007 delala en mesec. Si dobila? Tako bi moralo biti, vsaj po zakonu, ki ga večina krši. No, jaz sem k sreči dobila dobila …

Magari bi bil neto, pa ne bo.

(Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde. Pravico imaš biti tu. In če to veš ali ne - vse v vesolju poteka natančno tako, kot je prav.)

ja za lani ti pripada sorazmerni del dopusta, to je nekje 1-2 dni in temu primerno sorazmerni del regresa. enako za letošnje leto.

če ti ga delodajalec ne izplača ga pač po prenehanju sodelovanja z njimi pisno zahtevaš. se mi pa zdi da je zastali rok 5 let, vendar pa to raje preveri.

Regres se nikoli ne določi neto, ker ima vsak drugačno plačo in drugačno obdavčitev. Torej je pravilno bruto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close