regres za 6 mesecev
Zaposlena sem za določen čas za 6 mesecev, in sicer 3.1.2012 – 30.6.2012. Zanima me, ali mi pripada polni regres? Pogodbo so mi podaljševali po en mesec, in vsakič je bila v pogodbi tudi postavka, da mi dopust pripada v sorazmernem deležu. Vem da mi pripada tudi regres, vendar nevem a mi pripada v sorazmernem deležu, ali v celoti?
Pred tem nisem bila še nikjer zaposlena. Zanima me, ali mi je firma dolžna plačati polni regres?
Brala sem zakon, vendar mi ni točno jasno, ali je dovolj da sem zaposlena do 30.6, ali moram biti še vključno 1.7.?
Hvala za odgovor
161. člen ZDR
(pridobitev pravice do letnega dopusta)
Delavec pridobi pravico do celotnega letnega dopusta, ko mu preteče čas nepretrganega delovnega razmerja, ki ne sme biti daljši od šestih mesecev, ne glede na to, ali delavec dela polni delovni čas ali krajši delovni čas od polnega.
162. člen ZDR
(pravica do sorazmernega dela letnega dopusta)
(1) Delavec ima pravico do izrabe 1/12 letnega dopusta za vsak mesec dela v posameznem koledarskem letu:
– če v koledarskem letu, v katerem je sklenil delovno razmerje, ni pridobil pravice do celotnega letnega dopusta,
– če mu preneha delovno razmerje pred potekom roka, po preteku katerega bi pridobil pravico do celotnega letnega dopusta,
– če mu delovno razmerje v tekočem koledarskem letu preneha pred 1. julijem.
(2) Če delavec med koledarskim letom sklene pogodbo o zaposlitvi z drugim delodajalcem, mu je vsak delodajalec dolžan zagotoviti izrabo sorazmernega dela dopusta glede na trajanje zaposlitve delavca pri posameznem delodajalcu v tekočem koledarskem letu, razen če se delavec in delodajalec dogovorita drugače.
(3) Pri izračunavanju sorazmernega dela letnega dopusta se najmanj polovica dneva zaokroži na cel dan letnega dopusta.
Delovno razmerje 3.1.2012 – 30.6.2012 pa je žal manj kot 6 mesecev, kar pomeni samo sorazmerni del regresa in dopusta.
Temu pritrjujejo tudi na Min.za delo, družino…http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/delovna_razmerja_in_pravice_iz_dela/delovna_razmerja/zdr/vodnik/#c17277 v Vodniku po pravicah iz delovnega razmerja
137. Kdaj pridobim pravico do letnega dopusta? Ali ima vsak delavec pravico do letnega dopusta?
Vsak delavec ima pravico do celotnega letnega dopusta, ko izpolnil pogoj neprekinjenega delovnega razmerja v trajanju najmanj 6 mesecev, ne glede na to, ali je v tem času tudi dejansko opravljal delo ali pa je bil opravičeno odsoten z dela (zaradi bolniške, porodniške oz. drugih oblik starševskega dopusta, izobraževanja ali drugih osebnih okoliščin). Zakon veže pogoj na trajanje delovnega razmerja in ne na dejansko opravljanje dela v tem času. Če delavec ne izpolni šest mesečnega nepretrganega delovnega razmerja, ima po zakonu pravico do sorazmernega letnega dopusta in sicer 1/12 letnega dopusta za vsak mesec delovnega razmerja v koledarskem letu. Takšna pravila izhajajo tako iz ZDR kot tudi iz Konvencije MOD št. 132 o plačanem letnem dopustu. Pravico do celotnega ali sorazmernega letnega dopusta pridobijo vsi delavci, ne glede na to, ali imajo sklenjeno pogodbo za določen čas, za krajši delovni čas od polnega ali za druge atipične oblike zaposlitve, za opravljanja pripravništva, s poskusnim delom, kot tudi v primeru dela otrok, vajencev, dijakov in študentov. Delodajalec je dolžan delavce najkasneje do 31. marca za tekoče leto obvestiti o odmeri letnega dopusta.
Forum je zaprt za komentiranje.