Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice regionalna cesta LJ-KP

regionalna cesta LJ-KP

Ne vem če je to pravi forum za moje vprašanje, vendar rabim pomoč.
Zanima me, če kdo še pozna pot kako priti po stari (regionalni cesti) od Ljubljane (iz smeri Litija pridem) do Izole ali pa vsaj do Kopra, potem bom znala naprej do Izole?
Ne izplača se mi kupovat vinjete za en dan, pa če mi lahko kdo pomaga, bom zelo vesela.

Najlepša hvala!

ne ni pravi forum za takšno vprašanje, definitivno ne!

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

Uf hvala za takšno dobro obrazložitev poti.

Če zgrešiš že tukaj te pa res nočem met na vesti še na cesti:)

Zdaj ko je tako sranje pri Uncu in so kilometrske kolone bodo itak vsi navalili na regionalne ceste in bodo povsod zamaški.
Jaz sem vedno šla kar po avtocesti, tako da mi stara lokalna pot ni ravno domača.
Verjetno bom pa morala zdaj it lepo za nosom, če nočem pri Uncu stat.

Živjo,
ali kdo pozna kakšen večji nakupovalni center v Trstu in če mi lahko opišete kako se pride do njega.
Kolegica mi je enkrat pripovedovala o ogromni blagovnici v več nadstropjih kjer je ogromno različnih trgovin- tip našega Cityparka.
Ali so cene sploh kaj ugodnejše kot pri nas?

Hvala za vaše odgovore

Bila sem enkrat v Trstu, ampak žal ti ne znam povedati kako se pride do tja, ker mene so drugi peljali in se mi je pot zdela kar zahtevna-se mi zdi da imajo italijani čudne ceste, vozniki so pa sploh grozni.
Glede cen, se mi pa ne zdi nevem kako veliko bolj poceni, sploh pa če daš še za bencin zraven (odvisno od kje si) in si načeloma na istem, kot če bi kupovala pri nas. Jaz osebno vem, da ne bom šla več tja kupovat.

Praktični nasveti za popotnike…ko človek že misli da tematika ne more pasti na še nižji nivo…res presenečate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close