Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek refil parfumi- refan

refil parfumi- refan

Pozdravljeni!

mene pa neki znima, kje v ljubljani ima svojo poslovalnico Refan. to je trgovina v kateri natocijo parfum v stkleničko, je res da je ponaredek ampak vseeno.

hvala

V Stari Ljubljani, naslov sem pa pozabila… če greš od npr. Galerije (lokal) naprej, je na levi strani – greš nekak v en podhod, kjer je več trgovin notri, na koncu zaviješ levo in si.

Raje plačaj za original-malo več…ti ponaredki se zelo hitro razdišijo.Zares hitro!Preverjeno

To pa ni res. Refanovi parfumi so dobri – tudi preverjeno. Doma imam ful veliko originalov in 2steklenički točenih parfumov – ne rečem, da ni razlike, ampak podn pa spet niso. Poleg tega si J.P.Gaultierja ne more prvoščt vsak in raj da 1000sit kot 14000sit…

Jaz mam rajši manj parfumov in original kot pa neke poceni ponaredke. Razlika je očitna, sicer podobno diši, ampak se takoj razdiši, je kot neka voda. Samo moje mnenje.

Kakšne so pa kaj cene teh ponaredkov? Verjetno je razlika v tem, koliko ml želiš? Kakšna je recimo cena za 50 ali 100 ml – čisto okvirno me zanima? Sama imam večinoma originalne parfume, ampak tudi nekaj ponaredkov in sem povsem zadovoljna z njimi. Nekateri dišijo tudi po cel dan.

Kateri refanovi pa so vam všeč?Jaz kupim le od G.Sabatini…

Vcasuh je bila ena poslovalnica na trubarjevi,mislim da je se .Ze dogo me ni blo v lj,tako da ti ne morem tocno povedat.Najbolse da gres kar pogledat.
Pa se to ,kaj pol ce je parfum ponaredek,tudi jaz ne kupujem originalov,ker so zame predragi in noben me ne vprasa ce je parfum pravi.Vazno da disi in da je meni vsec.

Enkrat na leto je dovoljeno noreti.

S Trubarjeve so se preselil v Staro Ljubljano.

Jaz tam kupim Chanelove ponaredke. Pa Opium 🙂

za 15ml odšteješ 990SIT če se prav spomnim, za 30ml ok. 1500SIT. Za 50ml ali 100ml pa kr pride drago… ampak še vedno ful ceneje kot pravi original – npr. Chanelovi so ta veliki tudi čez 20.000sit, tu pa ok. 6000sit če se prav spomnim…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close