Redna odpoved iz poslovnega razloga
Pozdrav,
zadnje čase je govora o tej neverjetni odpovedi iz poslovnega razloga. To zdaj vsi na veliko izkoriščajo.
Zanima me sledeče. V podjetju zadnje leto trpim težke psihične bolečine. In ja to ni hec, če se kdo spotakne ob to. Namreč šikaniranja z vseh strani, mobingom, počutim se kot en “drek” v firmi, zapuščen, včasih se tudi sodelavci derejo name. Skratka stanje je obupno, a plača je plača, ker nikjer drugje ne najdem pametne službe.
Skratka zdaj sem na bolniški oz. mislil sem jo zaključiti, a sem po povratku iz bolniške dobil obvestilo o nameravani redni odpovedi iz poslovnih razlogov in to me je tako psihično dotolklo, da sem ta isti dan bruhal, nisem niti spal, slabo jem ali skoraj nič, javil sem zdravniku svoje stanje in mi je podaljšal bolniško.
Težko je ko imaš na grbi 2 otroka in poleg tega še ženo, ki je brezposelna.
Čez 7 dni, naj bi podpisal redno odpoved iz poslovnih razlogov. Zanima me ali jaz moram to odpoved podpisati, kljub temu, da sem in bom te dni na bolniški. Namreč kolikor vem, te delodajalec ne more odpustiti, ko si na bolniški. Tega obvestila o nameravani redni odpovedi nisem nič podpisoval, samo dobil sem ga v roke in kratko obrazložitev in adijo.
Mislim, da bi bilo to fer do mene, ker je dejansko firma ta, ki mi je uničila moje zdravlje.
In to ni bolniška kar tako, kateri bi se reklo izkoriščanje, ampak so se te psihične bolečine zdaj prelevile tudi v fizične. Zbadanje v srcu, glavobol, neka čudna vročina v očeh – najbrž zaradi nespanja…
Hvala za odgovore.
Prosim za odgovor.
Delodajalec te lahko odpusti, ko si na bolniški. Odpoved ti bodo poslali po pošti, ti pa boš seveda poštarju moral podpisati, da si jo prejel, sicer ti jo ne bo izročil.
Imaš pa še eno šanso, da vse skupaj malo zavlečeš: zagotovo boš imel tudi določen odpovedni rok. Le-ti so različno dolgi od 30-150 dni, odvisno od števila let delovne dobe, ki si jih dosegel pri delodajalcu. Ko se odpovedni rok izteče, ti delovno razmerje preneha in ti bodo zaključili delovno knjižico. Tukaj si lahko malo pomagaš z daljšo bolniško odsotnostjo: če si po izteku odpovednega roka na bolniški, ti delovno razmerje ne more prenehati, dokler ne poteče maksimalno 6 mesecev od poteka odpovednega roka. Torej, če se ti odpovedni rok npr. izteče 15. 3. 2012 in si ti na dan poteka odpovednega roka še vedno na bolniški, ti ne morejo zaključiti delovne knjižice. Če bi bil torej na bolniški še 6 mesecev, torej do 15. 9. 2012, bi bil do tega datuma še vedno v delovnem razmerju, dobival bi bolniško nadomestilo, delovno razmerje pa bi ti prenehalo šele 15. 9. 2012.
Zanima me nasledje: kako napisat odpoved iz poslovnih razlogov. Sem solastnik podjetja d.o.o. nisem poslovodna oseba, edini zaposlen, podjetje se ne bo zaprlo. Imam minus bilanco, dela skoraj nič, tako da ne morem več delovati. Prijavil bi se na zavodu za zaposlovanje pa ne vem kako napisat, da bi dobil
podporo. Sem kovinarska stroka in imam podjetje že 12 let, zgubil sem poslovne partnerje.
Lep dan-Frenki
Pozdravljeni!
V pogodbi o zaposlitvi za določen čas imam določene naslednje odpovedne roke:
če delodajalec odpove pogodbo redno iz poslovnih razlogov ima delavec pravico do 30 dnevnega odpovednega roka.
če pa delavec da redno odpoved ima 90 dni odpovednega roka.
Zanima me če to pravno drži, da lahko ima delodajalec krajši odpovedni rok kot delavec.
lep pozdrav
Ja. Odpovedni rok za odpoved iz poslovnega razloga s strani delodajalca je določen v Zakonu o delovnih razmerjih in je odvisen od dobe zaposlitve pri delodajalcu. Pri zaposlitvi za manj kot 5 let je odpovedni rok 30 dni.
Delavec lahko redno odpove pogodbo kadarkoli brez razlogov z odpovednim rokom, določenim v ZDR oziroma pogodbi.
Če imate pogodbo za določen čas, pa ta enostavno preneha veljati s potekom časa brez kakršnega koli odpovednega roka, seveda če se ne sklene nova pogodba.
Forum je zaprt za komentiranje.