redna odpoved iz poslovnega razloga
Pozdrav!
Invalid, zaposlen štiri ure, štiri upokojen, v delovnem razmerju za nedoločen čas več kot deset let, dobi pisno namero, da bo redno odpuščen iz poslovnih razlogov, če bo dala soglasje Komisija za ugotavljanje podlage za odpoved pogodbe.Odpoved dobi z obrazložitvijo, da zanj nimajo delovnega mesta,ker so ga ukinili, a na to isto je bil razporejen, ko je zaradi bolezni pričel delati skrajšan delovnik. kakšne so njegove pravice?
jubilejne nagrade v podjetju mu tudi niso izplačali.
Hvala za kak namig.
Zanima me nekaj, dobila sem odpoved kot tehnološki višek, ali se lahko pritožim na to, saj je delodajalec zaposlil druge delavce na delavno mesto in to z drugačno pogodbo,ker v gostinstvu ne zmanjka dela je pa napisal tako, da me ne more dat na drugo delavno mesto.kako da ne ali si pomočnik ali pomivalec,….po pogodbi imam da delam od kuharja do pomočnika ,kje je pravica ?
swat, če si v sindikatu, stopi do njih in naj ti oni svetujejo, kajti za moje pojme, te absolutno ne more odpustiti kot teh.višek obenem pa zaposliti druge. Absolutno pritožba na to, če ne kar tožba. Sindikat sem omenila zato, ker imaš tam možnost brezplačnega zastopanja v pritožbah in tudi kaj več.
Če bi ga tožila in dokazala, da je ob tvoji odpovedi zaposlil druge, bi te moral zaposliti nazaj in v vmesnem obdobju bi bila celo upravičena do plače in plačila vseh prispevkov.
Pozanimaj se in ne pozapi na roke – vsaka vloga in vsak naš gib mora biti v skladu z zakonom, če boš samo 1 dan zamudila lahko pozabiš na vse.
Po 5letni redni zaposlitvi sem dobil odpoved iz poslovnih razlogov. Od danes naprej bo poslovalnica zaprta in imamo take in take stroške z najemnino in se ne moremo odločiti drugače. Personal je višek.
Imam 45 dni odpovednega roka, ki začne teči jutri, ker sem danes podpisala, da me seznanjajo z odpovedjo iz posl.raz. Imam še 20 dni dopusta za izkoristiti in odpravnino za dobiti. Koliki je skupni znesek odpravnine za 625 eur mesečne plače? Ali je res v 45dnevnem odpovednem roku 45 plačanih dni, tudi če ne delam? Ali je plačan dopust vključen notri?
Delodajalka pravi da imam še 45 plačanih dni (katere ne oddelam), plačan dopust in odpravnino in še za 45 dni plačano. Bila sem v šoku, tako da nisem razumela, zakaj je odpravnina 45 dni plačano+še 45 dni. Ali je ta plačan dopust vključen v 45 plačanih dni, in ali so te 45 dni dejansko 45-dnevni odpovedni rok? Ali je 2x ponovila isti znesek, zato da čimprej podpišem? Je kaj, kar ne vem?
Mislim, da se 45 dni plačanega dopusta lahko šteje v odpovedni rok. Sploh, če ga niste še porabili.
O višini govori 109. člen Zakona o delovnih razmerjih:
109. člen
(odpravnina)
(1) Delodajalec, ki odpove pogodbo o zaposlitvi iz poslovnih razlogov ali iz razloga nesposobnosti, je dolžan izplačati delavcu odpravnino. Osnova za izračun odpravnine je povprečna mesečna plača, ki jo je prejel delavec ali ki bi jo prejel delavec, če bi delal, v zadnjih treh mesecih pred odpovedjo.
(2) Delavcu pripada odpravnina v višini:
– 1/5 osnove iz prejšnjega odstavka za vsako leto dela pri delodajalcu, če je zaposlen pri delodajalcu več kot eno leto do pet let;
– 1/4 osnove iz prejšnjega odstavka za vsako leto dela pri delodajalcu, če je zaposlen pri delodajalcu od pet do 15 let;
– 1/3 osnove iz prejšnjega odstavka za vsako leto dela pri delodajalcu, če je zaposlen pri delodajalcu nad 15 let.
(3) Za delo pri delodajalcu se šteje tudi delo pri njegovih pravnih prednikih.
(4) Višina odpravnine ne sme presegati 10-kratnika osnove iz prvega odstavka tega člena, če v kolektivni pogodbi na ravni dejavnosti ni določeno drugače.
(5) V postopku prisilne poravnave se delavec in delodajalec lahko pisno sporazumeta o načinu izplačila, obliki ali zmanjšanju višine odpravnine po drugem odstavku tega člena, če bi bil zaradi izplačila odpravnine ogrožen obstoj večjega števila delovnih mest pri delodajalcu.
Morda le še to. Pod katero kolektivno pogodbo prosim sodite ?
Hvala, Daša Modic Gorjup
Do odpravnine ste upravičeni v višini v odvisnosti od trajanja delovnega razmerja pri delodajalcu, kot je napisala Daša. V teku odpovednega roka ste pa upravičeni še do plače – torej še 1,5 meseca. Četudi mogoče ne boste delali. V tem primeru predlagam, da od delodajalca dobite neko dokazilo, da v tem času ne rabite hoditi v službo.
V odpovedni rok se vam lahko všteje teh 20 dni dopusta, torej koristite 20 dni (delovnih) rednega dopusta, ostalo do 45 koledarskih dni pa recimo izredni plačan dopust – čas, ko boste doma in ne hodili v službo.
Lepa hvala obema DasaMG in annelaure.
V letu 2006 sem bila zaposlena za polovični delovni čas in nisem sigurna če na določen ali nedoločen, Od 2007 za nedoločen in polni del. čas. Ali se tudi to, kar je za določen čas šteje za odpravnino, ali ne?
Odpravnina pride na trr? Na njo je treba plačati nek davek? Koliko? Pride torej brutto znesek?
Ali je možno, da mi potem, ko podpišem odpoved iz posl. razl., spremeni to oz. mi da odpoved iz krivdnih razlogov, vkolikor ji omenim vsaj regres za prejšnje leto ali jo vprašam, da mi vsaj zadnji mesec dela da realno plačo na račun, ne le minimalno?
Zmenjeno je bilo namreč 1000 in več, potem pa mi je prijavila le minimalca za netto, razliko, ki je stimulacija pa prikazala kot malico in potne stroške, namesto da bi dala plačo 1000 in na to še malico in potne stroške skupaj.
Kadarkoli sem se pritožila in ji utemeljevala, da ne dobim kredita za stanovanje nikjer z tako plačo in da si ne morem osmislit otroka, mi je grozila z odpovedjo. Tako da je uradno vse manjše. Zato bo tista prva 3 meseca nadomestilo od zavoda bolj bogo (400 eur), tudi odpravnina bo po moje bistveno manjša (900 bruto*1/4*5.5let=1237 eur če prav razumem to je v enkratnem znesku?)
Prvo, odpovedi ne podpisujete. Podpišete kvečjemu prejem odpovedi, tako da naslednji dan prične teči odpovedni rok. Glede na to, da ste že dobili namero o odpovedi, potem bo najbrž postopek stekel tako, kot mora. Nikakor pa ne slučajno podpisovati kakšnega sporazuma o prenehanju delovnega razmerja (da se obe stranki strinjata, da DR preneha veljati). Ko boste prejeli odpoved iz poslovnega razloga, je to to in vam ne more vročati še kakšne odpovedi iz krivdnega razloga, sploh pa ne, če ne boste delali. Ravno zato pridobite potrdilo, da ne rabite hoditi v službo.
Ali je bila pogodba sklenjena za določen ali nedoločen čas, nima veze. Šteje se čas zaposlitve pri delodajalcu. Odpravnina se naj bi izplačala v enkratnem znesku na vaš TRR, od nje se ne odtegnejo davki in prispevki, razen če presega zakonsko višino. Vaše izplačilo bo torej bruto. Leta se ne štejejo v decimalkah, temveč v celih številkah (v vašem primeru očitno potem 5 let). Gleda se datum prenehanja DR.
Regres je vaša zakonska pravica in bi vam ga morali že lansko leto izplačati. Seveda to omenite, ne boste se mu menda kar tako odpovedali. Enako vas nič ne stane, da ji omenite za plačo. Plačo so vam pa dolžni nakazati takšno, kot je navedeno v pogodbi o zaposlitvi. Če je tam pisalo minimalka, je pač to to, kar je več, bi lahko bila npr. stimulacija. Ne morete pa imeti v pogodbi zapisano npr 1.500 bruto, potem vam pa nakažejo pol manj.
Glede na to, da imate še nekaj časa do preteka tega delovnega razmerja, si mogoče v tem času najdete že novo službo. Predlagam, da razmišljate o nadomestilu kvečjemu kot alternativi in si intenzivno iščete novo zaposlitev.
Avgusta letos sem prejel odpoved delovnega razmerja iz poslovnih razlogov. Do sedaj je delodajalec na delovno mesto ki sem ga opravljal jaz zaposlil 2 nova delavca, mene pa ni niti obvestil. Imel sem pogodbo za nedoločen čas. Ali me mora zaposliti nazaj če je taka tudi moja želja?
Za 9 dni neizkoriščenega dopusta mi je plačal 4,66 € odškodnine, v odpovednem roku pa sem moral prednostno pokoristiti 116 nadur in tako nisem mogel pokoristiti celotnega dopusta. Ali je višina odškodnine ustrezna?
Tudi jaz sem prejela odpoved iz poslovnega razloga, ker so se me pač hoteli znebiti. Ne smejo pa v mislim da pol leta zaposliti nikogar na delovnem mestu, katerega si ti opravljal (naziv delovnega mesta). Če je tvoj delodajalec od takrat zaposlil že novega delavca, je vsekakor po zakonu moral dati ven razpis. In ti imaš vsekakor pravico, da se na to delovno mesto prijaviš in imaš absolutno prednost pred ostalimi kandidati, če te ne izbere, ga lahko brez problema tožiš. Je pa tvoj bivši delodajalec očitno do sedaj storil že nekaj nepravilnosti, zato se bi jaz na tvojem mestu obrnila na inšpektorat za delo. Kar se tiče odškodnine za dopust ne vem, meni se to zdi definitivno premalo. Če si imel 9 delovnih dni po 8 ur dopusta je to 72 ur, sedaj si pa izračunaj, koliko si imel urno postavko. Poleg tega ti je moral delodajalec ob odpovedi iz poslovnega razloga plačati tudi odpravnino, katere višina je odvisna od tega, koliko časa si delal pri tem delodajalcu.
Pozdravljeni,
zanima me naslednje: sem noseča trenutno na bolniškem staležu. Pri trenutnem delodajalcu zaposlena že 6 let in to za nedoločen čas Delodajalec je ta teden vložil vlogo za prisilno poravnavo in nam delavcem sporočil, da bo nekaterim dal odpoved-med njimi sem tudi jaz. Zanima me ali mi lahko da odpoved glede na to da sem noseča in je s tem seznanjen.
hvala za vaš odgovor
Annelaure,
lepa hvala za pojasnila.
Še nekaj: z to delodajalko sem že imela slabe izkušnje (trgala mi je 500 eur od plače za steklo v trgovini, ki je zavarovano), oz. tudi drugi, ki so delali pri njej (trgala je od plač na obroke po 200 eur jakne vredne 1000 eur, ki jih je nekdo ukradel, in je ta kraja videna na kameri, a kljub temu da so zavarovane, je puncam trgala, izgovor je nepažnja nekaj minut). Tudi tisti, ki so prenehali z delom pri njej, so imeli izkušnje, da je hotela čim več denarja dobiti nazaj v firmo od delavcev (punca, ki je dobila odpoved, ker je noseča, jo je tožila, nato pa je delodajalka na sodišču izjavila da ji je ta (v resnici res poštena ženska) ukradla škornje, ker ko je nehala delati, ena stranka, katera je vzela na dolg (to je pri nas praksa in punca ni delala to zato ker se ji da, temveč ker je v takih časih teško drugače prodati kot na puf – gre za domačine, z katerimi je tudi lastnica dobra in jim sama ponudi dosti več kot mi damo če nas prosijo). Zato bi se rada zavarovala.
Podpisala sem odpoved iz poslovnih razlogov, danes sem si kupila karto za v tujino, saj so rekli, da me ne rabijo, in zdej, glej ga zlomka, kliče od delodajalke partner (njega vedno naheca da kliče, kadar so kake slabe novice za delavca – tako je bilo za odpovedi, jakne, šipo, kadarkoli se odloči da nekom trga večji znesek od plače). In kot ste rekla, sem z tem podpisanim papirjem zavarovana, saj ne delam več in ne morem “narediti” napake, in če se mu zdej oglasim, se bojim, da me bo prepričal da pridem še teh 5 dni delati in da mi bodo že nekaj naštimali, da bodo spet kaj trgali od plače. Tudi strah me je, da bo spet zahtevala, da mi izplača regres, ampak naj ji ga vrnem na roke, in če ne, mi bo naredila odpoved iz krivdnih razlogov, saj delati moram tako in tako do izteka pogodbe, pa se bo že kaka napaka našla.
Annelaure, še to, mogoče pomaga dejstvo, da si je ena punca rezala žile ko je delala pri nas; prišla je kot 7jezični poliglot, fakulteta, izkušnje v področju, zagnana in napredna, odšla pa je v takem stanju, da se je tresla in bala ali bo pravilno očistila tla. Dve leti pred njo je ena končala v norišnici za nekaj časa.
Ali se kje lahko izve zgodovina delodajalca – pritožb na njega v smislu psihičnega maltretiranja, saj smo jih večina na nekajmesečna do nekajletna obdobja bili deležni, a mnogi zaradi otrok ne upajo drugače kot med sabo – med zaposlenimi spregovorit.
Dva meseca pred namero odpovedi sem malo gledala kakšne so službe okoli, tudi druge punce so najbrž iskale delo, malo po tihem in je na enem sestanku delodajalka povedala, da nebi še slišala, da mi po ……mestu iščete delo, ker se govori okoli. To smo dojele kot grožnjo in nehale iskati delo in bile pridno tiho, v prepričanju, da to pomeni, da nas ima zaposlene res za stalno oz. da zaposlitev ni ogrožena, da nas potrebuje. Zato se mi zdi nefer, da mi potem, ko so mi iz vedra neba povedali za odpoved in ko sem se ponudila če kaj še rabijo da pomagam, ker se selijo iz poslovnih prostorov, povedali NE, ne rabimo te več, žal, boš morala dojeti, smo odlašali, ampak ne gre. Že zdej rabimo ključe in tu je konec. Papirje dobiš na dom, do konca si plačana kot da delaš in neizkoriščen dopust boš zdej v tem odpovednem roku izkoristila.
Zato se mi ne zdi varno, da zdej, če še kaj “potrebujejo” pridem nazaj, ker me je strah, da bo spet kje skušala izvleči denar iz mene.
@izračun:
Nisem napisala, da ste zavarovani z odpovedjo, temveč da pridobite tudi papir, na katerem piše, da ne rabite hoditi v službo. Upam tudi, da niste podpisali kakšnega sporazuma, temveč zgolj prejem odpovedi.
Če delodajalka nima pravne podlage (pravilnika, s katerim bi bili zaposleni seznanjeni, vaše izjave, da to dovoljujete oziroma podlage v pogodbi), vam nima pravice trgati zneskov od plače. Na to jo opomnite, naj vam da na vpogled podlago, po kateri vam je znesek trgala. Lahko zagrozite tudi z inšpektoratom.
Kot berem, vas je delodajalka vse ustrahovala in ste zapadle pod to. Tukaj vam bo bolj kot pravo v pomoč lastna samozavest, trdna drža in predvsem, da se ne pustite. V takšnih trenutkih je sicer težko, ampak zelo pomembno ostati zbran, zaupati vase in ne kloniti pod pritiski in ustrahovanjem. Pravo je sicer teoretično na vaši strani, ampak če je človek zlomljen, se ga da veliko laže manipulirati. Ne razumem, ali nihče do sedaj od zaposlenih ni podal kakšne prijave inšpektorju, če počne takšne stvari? Če se to zgodi tudi vam, je to ena izmed možnosti.
Vendar osebno menim, da bi bilo že dovolj, če boste sposobni stopiti vzravnano in samozavestno nasproti njej, kot enakovredna stranka v pogovoru (in ne podrejena kmalu bivša zaposlena), s tem boste oddajali tudi drugo energijo in mogoče se bo potegnila nazaj. Sicer vam še vedno ostane pravna pot, ki pa je daljša in zna biti bolj mukotrpna. Niste niti povedali, kako se je potem spor na sodišču, ki ga omenjate, razrešil. S tem, ko se ji ne boste pustili, boste navsezadnje naredili tudi nekaj zase.
Forum je zaprt za komentiranje.