Najdi forum

redki las

pozdravljeni!

Sem mlada mamica. Že pred nosečnostjo sem zaradi težav s hormoni izgubila precej las po vrhu glave, medtem, ko jih imam drugje dovolj. So pa tanki. V puberteti in nekje do 23ega sem imela lase do ramen in več jih je bilo, zdaj to ni možno, ker so tanki, redki in se zmastijo že naslednji dan. Med nosečnostjo so bili enkratni, po porodu so mi nekaj časa močno izpadali, zdaj pa je stanje tako, kot pred nosečnostjo. Rada bi imela krajšo, razgibano, a lepo frizuro, s katero ne bi imela veliko dela, hkrati pa bi imela dovolj dolge, da bi s pričesko po vrhu glave zakrila redčenje. Zdaj imam lase tako dolge, da jih lahko spravim za ušesa. Mi lahko svetujete kako praktično rešitev, ker mi je resnično nerodno. Včasih se zdim sama sebi kot kak oskubljen prič, če si lase zgolj posušim na zraku in ne čaram z lakom ter tupiranjem, da bi zakrila “vrzel”. Hvala za pomoč. Tina

Če se redčenje las ne ustavi in nimate dedno redkih las, vam svetujem temeljit pregled, kajti lasje so velik pokazatelj neravnovesja v samem organizmu. priporočam tudi kuro za lase z ampulami, šamponom in dodatki vitaminov potrebnih za lase.
Mogoče prej posvet z zdravnikom in dermatologom, da izključite kakršnokoli bolezen. Nato pa začeti s preventivo ali kurativo.
V današnjem času, ko vsi živimo stresno, previdnost ni odveč.
V tem času, ko se dela kura za lase, je pomembno, da se s tem ne obremenjujemo preveč, ker naše misli in strahovi postanejo še večji kot so v resnici.
Najprej poizkusite s tem, nato pa se lahko pogovorite še z dobrim frizerjem v vaši bližini glede frizure.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close