Najdi forum

Recover računalnika

Pozdrav,
v Hoferju smo kupili namizni računalnik in ful zadovoljni, potem smo pa en virus fasali in sem ob nalaganju kar F? pritisnu, da mi je naredilo Recover in ponovno naožilo računalnik v tovarniške nastavitve. Super in virus zbrisalo. A kaj, ko zdaj nimam nimam niti svojih dokumentov več gor!!!!!!!!!!!!!! Norim!
To se mi je 10 et nazaj že zgodilo in sem sam rešu z nekim programom. Imate kakšno idejo, kaj mogoče lahko na Torrentu dol dam? Hvala.

Hey,

Ja pravilo obnavljanja oz. restavriranja podatkov iz pomnilnih medijev je takšna, da tam, kjer so bili prej podatki (ki bi jih rad sedaj obnovil), se NE PIŠE. Torej, če imaš recimo 2-particijski sistem (C: – za OS, D: – podatki), se na drugi razdelek ne piše oz. ne kopira novih podatkov. Skratka četudi pobrišeš obe particiji, tam, kjer se je recimo začela druga particija (sektor XXXXXXX – XXXXXXXXXXX), se tja ko in če narediš novo particijo ali več manjših, ne kopira novih podatkov, ker tako pa res sigurno izgubiš možnost obnovitve starih podatkov. S tem bodo imeli še profesionalci (Kotar, Sanis,…) precej dela, če sploh uspeh.

Par programov za obnavljanje podatkov: Active@ File Recovery, Active@ Partition Recovery,…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close