Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Reci ne

Reci ne

Daj, odpelji si jo domov in jo poseksaj že enkrat…

Se pravi, da mu dovoliš? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mi je čisto vseeno kdo jo obdela. Samo naj se že najde nekdo, ki bo pokavsal to zverino od ženske. Jaz priznam, da ne upam oz. nočem oz. raje bruham,…

Tebe so vse brutalno zavrnile, zato si pa tak kot si. Zase lahko rečem, da sem v reali veliko bolj zgovorna, zato tvoje buče ne pijejo vode.[/quote]
Tudi če bi gobezdala, brcnil bi te v glavo, pa bi bil mir ;)[/quote]

Naletel bi na mino, verjemi da bi te sezulo od začudenja, kaj vse se ti lahko še zgodi. Zdaj pa pojdi nazaj v vatko čičat, tam edino si brezskrben.

Zadostuje helikopter.[/quote]
Edino on tolk ropota, da te preglasi? :D[/quote]

To je veza, preko katere bi morda živemu človeku uspelo priti do mene:))). Sem zaščitena vrsta.

Ti si ženski fant, če že kaj…

ladyboy pa te fore

Ti si bolnik prve vrste, to je sigurno. Tvoje sanje, da imam tiča so čudne. Tudi tvoja sanjarjenja o brutalnosti analnega sexa na nemogočih in mogočih krajih…so čudna. Zdaj pa pok pok pokaj.

Ne vse po sebi sodit….

Mah, taki babi enkrat pomežikneš, pa bo že razlagala prijateljicam kako si se matral za njeno pozornost. Cel faking dogodek za njo. Bi lahko še knjigo napisala o tem, lol

In pol cela huda, ker ga zavrne. A ful tko, edini ki jo je kadarkoli pogledal :)))

NE

:)))))))

Ne. V bistvu gre za rahločutnost….ko nekoga nočeš prizadet.
Sploh, če v zadevo vloži nekaj truda.
Ja, dost hebena zadeva in precej zoprna, ampak ženske smo tako
narejene na žalost.
In ja, nekaj izvira pa tud iz srednjega veka (na splošno), ko je bila
sramežljivost vrlina in od tam izvirata izmikanje in gledanje v tla…menda
je to dedcem privlačno al kako…[/quote]

Ah joj priznam, da ne spadam ravno v težko kategorijo in moški doslej niso bili tavno pripravljeni narediti veelikih del ali dati ledvice zame. Pa kolikor vidim naokoli tudi pri drugih ženskh ni kaj prida drugače. Nakladati seveda znajo, ampak saj tolk smo pa že stare, da vemo, da od velikih besed ne ostane kaj dosti. Večina moških, razen nekaterih posameznikov, ki se navadno izkažejo za bolestne ljubosumneže, kar hitro preboli zavrnitev in se poda na nov lov. Tako, da ni razloga za prehude občutke krivde

Vprašanje za Monce: kako ste bili najbolj originalno, brutalno, ali
hecno zavrnjeni? Saj verjetno takrat ni smešno, kasneje pa ob pomoči
malo smisla za humor lahko postane…..

Nikoli nisem imel “posla” s šašavimi ženskami in mi tega ni bilo dano doživeti.

Tako bi že od daleč moral prepoznat. Že po drži, hoji, izrazu na obrazu vidiš, da se ima za nekaj več.

Gre pa ne zato, ker je to delo obeh in ne samo tvoje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close