Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Recepti – kaj bi…

Recepti – kaj bi…

hoj hoj!

zanima me, kaj vse bi kot uporabnice (in morebitni uporabniki ;)) Vaš link pri tej aplikaciji rade videle?

tole se bo prej ali slej se pojavilo zraven:
– osnovno urejanje profila;
– lastni vneseni in priljubljeni recepti;
– moznost popravljanja receptov, ki jih sami vnesete
– moznost vpisa spletnih povezav, ki kazejo na strani, relevantne za doticni recept;
– moznost dodajanja slik

imam se nekaj drugih nacrtov, ampak bi pa seveda rad tudi izvedel, kaj bi se ve zelele, naj aplikacija premore.

hvala in lp,
TurboPujs

Lp, M

grr… sem se zatipkal zgorej, pa ni linka nardilo 🙁

lp,
TurboPujs

Lp, M

Definitivno možnost popravljanja lastnih receptov (v mojih je toliko tiskarskih napak, da me je kar sram 😉 ). Pa tudi možnost dodajanja slik ni slab predlog. Sicer pa: to še vse sledi, kolikor vidim…

Moja knjiga receptov,

če je to isto kot : lastni vneseni in priljubljeni recepti ( ne vem).

lp

Se strinjam z Mishiko. Pa tudi beležka “priljubljeni recepti”, kamor bi vsak posamzenik shranil željene recepte, bi bila super.

LP, Staša

V okviru mape Moji priljubljeni recepti še “listi” z razporeditvijo na juhe, sladice, omake, kruh ipd. – nekakšna selekcija znotraj mape, da hitrje najdeš.
Ali pa možnost vnosa za linke so določenih receptov.

🙂 mina

odlichno!

bom pogledal, kaj se da glede tega naredit… se bom potrudil…

sicer pa… kaj pravite na sledeco idejo:

vsakemu uporabniku se lahko, ce si tako nastavi, recepti posiljajo na email naslov ob doloceni uri. lahko se posiljajo le priljubljeni recepti ali pa nakljucno izbrani recepti… seveda bi se dalo nastavit tudi kaksne kriterije, recimo samo mesni recepti ali samo vegetarijanski, …

lp,
TurboPujs

Lp, M

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close