Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek recept

recept

Jaz pa mislim, da mora ženska svojga dedca ponucat do konca in nič merkat!!… poj pa ne grejo traparije po glavi!! Brez usmiljenja! No fantje, a je to dober recept?
Aja – ženske, pejmo dol od tuki, rajš samo kukajmo v tale forum, drugač ga bo Primož “ukinil”…ali preimenoval! Adijo, me že ni…

P.s.
Pa bomo pol po njih! To sem čakala…ha ha

Kar se mene tiče, umik ni potreben. Na moškem čveku se bo čvekalo tudi o ženskah in obratno, torej je sodelovanje celo zaželjeno.

Tvoj recept je zeeelo dober. Oćitno se ga vse ženske držite 100 % saj je življenska doba nas, ponucanih dedcev, precej krajša, kot pa vas, naših kraljic …. In potem ste, za kazen, v povprečju 13 let vdove. He, he, he.

Ta he, he, he vzemi za hec.

Drugače pa, resno, tvoja teorija ni slaba, vendar ne pozabi da, če ga ho češ ponucati do konca, ga moraš tudi malo merkat, drugače ne bo dolgo tlačanil pod tvojo nogo.

Vrni se še, simpatična si.

Kako naj rečem…seveda vas je treba tud šparat in crkljat, pa kdaj kaj “ubogat”, da morala ne pade…ha ha.. bog ne daj da mi umre predčasno! No, saj na stara leta so tko bolj ali manj križi in težave pa revma pa to…ampak je pa fletno, da lahko z nekom obujaš spomine in se treseš pred smrtjo! Zato pa budno pazim, da je z njegovimi živčki in drugimi organi vse v redu -saj veš- redna kosila ipd. …In je zelo zadovoljen, bi rekla no..
Na splošno pa ste moški zelo v redu, prijetni, pametni ter nujno potrebni in nimam čisto nič proti vam – hvala bogu, da obstajate!! Prav zares.
No, dragi Srečko, zdaj pa grem-dol s tega čveka, se že malo bojim, ker tukaj, če malce bereš poste, res nismo zaželjene…Uživaj v pestrosti tega življenja! Pa-pa!

Vsi ostali pa se nehajte obremenjevat, če vam kaj ne paše, vam ni treba brat in sodelovat. Pa pejte drugam!

Noben vas ne podi dol ampak ženske ne morete iz svoje kože in takoj ko nekdo vpraša kakšna velikost jošk je boljša ga strgate in začnete pluvat kok je neresen in otročji ter še vse kar zraven paše. Res je moram vam priznat da je pri izbiri ženske barva šminke bolj pomembna kot velikost jošk.

Mi se bomo mel pa še fino dokler ne bo dal administrator prste vmes.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close