Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Realnost življenja s cimri

Realnost življenja s cimri

Živim s cimrama, očitno je ena večja lajdra kot tadruga, da o njuni (ne)urejenosti ne govorim. Ena od njiju vozi svojega klošarskega tipa k nam spat. Seveda on niti enega 1€ ne prispeva, sem pa včeraj slišala, da se je pri nas celo stuširal. Tip je gnusen, študent, mozoljast in z očali. Res grd tip, to še moški ni, to je otrok!!! Je bilo včeraj slišati, kako sta se žvalila v sobi. Seveda smo ostali primorani to poslušati. Prej kot me napadete, da sem obupana, ker sem samska. Nisem. Imam moškega, ki pa je toliko sposoben, da ima svojo hišo in ne rabi hoditi spati k svoji punci študentki. Če ne bi imel hiše, bi pa najela hotelsko sobo. Gotovo ne bi cimrama težila in ju posiljevala s svojim vzdihovanjem.

Čaki mal, tvoj tip ima hišo, ti pa se mučiš s cimrama? Bulšit! Hahahahahaha!

Odgovor na objavo uporabnika
BTDT nepr., 09.10.2023 ob 09:58

Čaki mal, tvoj tip ima hišo, ti pa se mučiš s cimrama? Bulšit! Hahahahahaha!

nisva še dolgo skp tko da ne vidim razloga, zakaj bi hitela. Ni mi zdravo, da par od prvega dne živi skp. Vse ob svojem času.

2 leti sem živela s cimri, nikada više

Anonimnež,

hahahaha ja veš da

eh ja, vsega boga se najde. Meni je to bilo kar nekaj, kakor hitro je bilo možno, sem šla za sebe. Pa ok, da imaš kakšno prijateljico, ki gresta skupaj, ki jo dobro poznaš, ampak takole na blef, kot ti pride ena neznanka iz bohsigavedi od kod je pa kar nekaj..ampak ok, si vsaj na samem v nekem stanovanju..ker sem bila pa tudi v študentskem domu eno leto, to je pa še 5x slabše.

S prijateljico bi najela skupno stanovanje in šla stran.To je res obupno!

Ko se na tem forumu kdo pritoži čez khurbarijo, je obupanka nedohebana. Mogoče ima avtorica boljše seksualno življenje od te cimre, samo da ga ima v intimi, kjer je nihče ne posluša. Vsem ne paša tole živalsko gonjenje vsem na očeh. Tudi občutek, da nekdo drug ne more spati zaradi tvoje fukharije in ravno lep.

Fak ej ste mladi in novi študentje zadrgnjeni zagrenjeni in obup.

Ti imaš tipa ki ima hišo in bi si sobo v hotelu najela, daj ne bluzi al nisi študentka al pa si očijeva hčerka ki ma polno rit vsega. Če bi pa mela tipa ki ma hišo ki bi te hotu v njej bi pa že zdavnaj tam bila.

Študentsko življenje je zakon kukar se ga jaz spomnim, če pa ti za fukat ne moreš dobit in si fovš cimri to pol ni njen problem.

Hiso ti pa s cimri?

Porocen ane?

Dobr, da je končno  ena tema, ko se lahko malo glede cimrov izpihamo. Mene pri mojem moti, ker smrči!! Ostale stvari so ok. Včasih mi sicer zna cagerje na 200 nabit, ampak ok, ni nujno da je tle zmeraj vse 100% njegova krivda. Shajamo. Sva podaljšala “pogodbo” še za nekaj časa.

Drugače je pa študentsko obdobje, ko stanovanje deliš z različnimi ljudmi, odlično obdobje, da se malo zverziraš in ojačaš svoje sposobnosti prilagajanja drugim ljudem. Ker ko se boš preselila v hišo k novemu “cimru”, bo seveda tudi ta imel kakšne navade in razvade, ki jih ne bo želel/mogel spremeniti in jih boš morala pač sprejet. Da o navadah ostalih malih cimerčkov, ki pridejo naknadno, niti ne govorimo 😉

Super, da ti ni všeč, se vsaj ne boš palila na njega in ga boš pustila na miru. Saj ni tvoj, kaj te briga a je lep al ni. Važno, da je cimri všeč. Dolgo pa itak ne bo trajalo, tak  da se umiri malo in si raje še ti omisli kakega fakerja, ker si očitno nataknjena čez dan namesto čez noč.

Če bo preveč vedril pri vas, pa pač blekni ob priliki, a misli vsaj za stroške kaj pljunit zraven, saj imaš jezik.

Pojdi delat, delovnih mest za študenterijo ni. Se boš vsaj malo bolj zamotila, da ne bo časa ocenjevati drugih ljudi.

Ja in? Ludi so čudni, sem imel 7 let cimre. Od nagnusnih do neprestano tečnih, do enih ko so bili res kul. Tak je, preseli se k pubecu, če praviš da pa bota sama. Mojo sn spoznal ko je bila 3 letnik faksa, po enem mesecu je bila več pri meni kot v študentskem stanovanju, hotla sma bit skup, po dveh je živela pri meni. Poročena 8 let. Če se ti zdijo stvari prehitre že nimaš nič, pa si fauš. Kot je reko eden prej, je dvakrat za reč da te suče okol prsta.

studentka307, 09.10.2023 ob 09:53

Živim s cimrama, očitno je ena večja lajdra kot tadruga, da o njuni (ne)urejenosti ne govorim. Ena od njiju vozi svojega klošarskega tipa k nam spat. Seveda on niti enega 1€ ne prispeva, sem pa včeraj slišala, da se je pri nas celo stuširal. Tip je gnusen, študent, mozoljast in z očali. Res grd tip, to še moški ni, to je otrok!!! Je bilo včeraj slišati, kako sta se žvalila v sobi. Seveda smo ostali primorani to poslušati. Prej kot me napadete, da sem obupana, ker sem samska. Nisem. Imam moškega, ki pa je toliko sposoben, da ima svojo hišo in ne rabi hoditi spati k svoji punci študentki. Če ne bi imel hiše, bi pa najela hotelsko sobo. Gotovo ne bi cimrama težila in ju posiljevala s svojim vzdihovanjem.

Potem se pa preseli k tipu in boš imela mir saj boš v vajini oziroma njegovi hiši.

Preboli že!

Študentska leta so najlepša leta, 5 let sem bila v študentu, različne cimre in vse so bile super. Dobila sem celo študentko na izmenjavi. Super je bilo!!

Dobra?

Silus, 13.10.2023 ob 20:03

Ja in? Ludi so čudni, sem imel 7 let cimre. Od nagnusnih do neprestano tečnih, do enih ko so bili res kul. Tak je, preseli se k pubecu, če praviš da pa bota sama. Mojo sn spoznal ko je bila 3 letnik faksa, po enem mesecu je bila več pri meni kot v študentskem stanovanju, hotla sma bit skup, po dveh je živela pri meni. Poročena 8 let. Če se ti zdijo stvari prehitre že nimaš nič, pa si fauš. Kot je reko eden prej, je dvakrat za reč da te suče okol prsta.

Pa ste se kdaj med sabo cimri poseksali?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close