Realnost porocenih
Vecina mozev:
Krasna zena vse naredi skrbi za vse boljso tezko najdes,ampak ni privlacna. zato imam ljubico.
brezjajcniki ki nimajo jajc pustit lagodnega zivljenja ki jim ga roko na srce daje zena ker jim mignt ni treba doma za otroke gospodinjstvo on se pa fu ka okoli
z uzitkom take zapeljem in povem zeni
kurbirji slovenski odvratni
Taksne, 17.01.2022 ob 17:18
jaz zapeljem ker so vsi isti skor in potem povem zeni ker si to tudi zasluzijo,goveda moska
Pa kaj je žena takega pri tem kriva, da bi se šle ve načrtne prešuštnice njej tožarit, kaknega moža ima, ki se hebla z vami?
Da meni ti ali ena taka to naredi, spakiram njegovo premoženje v kovčke in ti dostavim pred vrata- tevoja ali pa še raje tvojim tastarim s posvetilom -ne skrbi, slovenija je tako majhna da vas je zlahka izsledit, legalno, tudi preko detektiva, če bi bi bilo treba: tvoji mstaršem pozvonim in jim lepo povem, vaša prešuštniška hči se rada vseda na poročene tiče -zdaj pa naj ima, kar si je izborila. Bi rada videla čeljusti tvojih staršev v takem primeru.
Pa naj se tvoji tastari ukvarjajo z obema.
Samo tiste, ki to načrtno delate, da zapeljujete poročence, ker točno veste, da kurci mislijo samo s taspodnjo glavo – ne morejo si pomagat – ker so po naravi lovci in predatorji.
imej ga ti še spakiram, 17.01.2022 ob 17:26
Pa kaj je žena takega pri tem kriva, da bi se šle ve načrtne prešuštnice njej tožarit, kaknega moža ima, ki se hebla z vami?
Da meni ti ali ena taka to naredi, spakiram njegovo premoženje v kovčke in ti dostavim pred vrata- tevoja ali pa še raje tvojim tastarim s posvetilom -ne skrbi, slovenija je tako majhna da vas je zlahka izsledit, legalno, tudi preko detektiva, če bi bi bilo treba: tvoji mstaršem pozvonim in jim lepo povem, vaša prešuštniška hči se rada vseda na poročene tiče -zdaj pa naj ima, kar si je izborila. Bi rada videla čeljusti tvojih staršev v takem primeru.
Pa naj se tvoji tastari ukvarjajo z obema.
Samo tiste, ki to načrtno delate, da zapeljujete poročence, ker točno veste, da kurci mislijo samo s taspodnjo glavo – ne morejo si pomagat – ker so po naravi lovci in predatorji.
pri mojih 31ih starse ne skrbi kaj jaz delam koza ena ???
taka goveda je treba zapeljat pa ne v smislu da isces in zapeljujes prva
ampak ce vidis da je porocen in peca druge ali tebe ga pac unicis do konca
ce je zena dobra oseba ja ji z veseljem poves to ker si ne zasluzi takega dreka!
nekaj drugega so zenske ki zapeljujejo moske da tekmujejo zeno in dokazejo da so boljse
to delajo tiste ki zapeljejo prve
jaz govorim ce moski prvi zapeljuje in je porocen to je ze varanje
Babuska, 17.01.2022 ob 17:11
Vecina mozev:
Krasna zena vse naredi skrbi za vse boljso tezko najdes,ampak ni privlacna. zato imam ljubico.
brezjajcniki ki nimajo jajc pustit lagodnega zivljenja ki jim ga roko na srce daje zena ker jim mignt ni treba doma za otroke gospodinjstvo on se pa fu ka okoli
z uzitkom take zapeljem in povem zeni
kurbirji slovenski odvratni
unici jih prasce
pofukaj in odfukaj
hahahaahah, 17.01.2022 ob 17:29
pri mojih 31ih starse ne skrbi kaj jaz delam koza ena ???
taka goveda je treba zapeljat pa ne v smislu da isces in zapeljujes prva
ampak ce vidis da je porocen in peca druge ali tebe ga pac unicis do konca
ce je zena dobra oseba ja ji z veseljem poves to ker si ne zasluzi takega dreka!
nekaj drugega so zenske ki zapeljujejo moske da tekmujejo zeno in dokazejo da so boljse
to delajo tiste ki zapeljejo prve
jaz govorim ce moski prvi zapeljuje in je porocen to je ze varanje
koza ena si samo ti 🙂 Ker si prav tako tudi ti pokošeno plen enaga takega nafukača 🙂 Na koncu si na slabšem, kot morda žena. Ker odideš praznik rok, žena pa z vsaj polovico skupnega premoženja.
Tvoje tastare bo še kako pribilo, ko jih bodo sosedje gledali ko izobčence, ko bodo izvedeli, da se njihova hči kurbariši s poročenci 🙂
Sicer pa, srečen tisti, ki te bo zgešil in ne bo delil genetike s teboj 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.