Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Reality show

Reality show

LJUBLJANA – 15. novembra se bo na Prvi televiziji (od novembra dalje novo ime nekdanje TV3) pred veè kot 20 kamerami in budnimi oèmi približno 25 milijonov gledalcev iz celotne regije Adriatik zaèelo odvijati življenje 12 udeležencev v mednarodnem reality showu “To sem jaz”. Udeleženci, 6 deklet in 6 fantov iz razliènih držav, med njimi bosta tudi dva iz Slovenije, bodo 90 dni preživeli v vili v elitni mestni èetrti v Skopju brez informacij o dogajanju v svetu izven hiše. Televizijski gledalci iz vseh sodelujoèih držav bodo s televotingom in glasovanjem s pomoèjo smsov vsakih 20 dni izloèili po eno dekle in enega fanta, zmagovalca/ko pa èakata slava in bogate nagrade v vrednosti veè deset tisoè evrov. V Sloveniji bodo prijave kandidatov, ki se bodo potegovali za udeležbo v oddaji zaèeli zbirati naslednji teden.
>
>V oddaji bo sodelovalo 12 udeležencev, šest fantov in šest deklet, iz vsake sodelujoèe države bosta sodelovala po en fant in eno dekle. Odzivi v državah, kjer so televizijske postaje na novinarskih konferencah že najavile sodelovanje v oddaji pa presegajo vsa prièakovanja: v Makedoniji se je doslej prijavilo že veè kot 3.500 kandidatov, v Bosni in Hercegovini pa vsak dan prejmejo veè kot 100 prijav. Kandidati, ki bi želeli sodelovati v reality showu TO SEM JAZ morajo biti stari med 18 in 30 let, pregled življenjepisov kandidatov iz drugih držav pa kaže, da je struktura ljudi, ki se potegujejo za sodelovanje v oddaji zelo pestra. Prijavljajo se tako dijaki in študentje kot tudi zaposleni ljudje.
>
>Šov bo trajal 90 dni, življenje v hiši, ki ga bodo kamere spremljale 24 ur na dan pa si bomo televizijski gledalci 5-krat dnevno lahko ogledali na Prvi televiziji v oddajah dolžine od 10 do 15 minut. Vsak veèer bo na sporedu tudi nekoliko daljša, studijska kontaktna oddaja (60-70 minut), v kateri bodo moderatorji in gostje komentirali dogajanje v hiši v tistem dnevu, svoja mnenja in komentarje pa bodo lahko podali tudi gledalci. Udeležence bo sicer v trinadstropni vili s 400m2, v kateri bodo živeli, 24 ur na dan spremljalo kar 21 kamer in veè kot 40 mikrofonov.
>Udeležence bodo v hiši obèasno skupaj z moderatorji obiskovali znani gostje iz sveta estrade – glasbeniki in igralci iz celotne regije, ki jim bodo predstavljali tudi edini stik z zunanjim svetom.

New Report

Close