Najdi forum

Real player

Imam windows xp home edition in bi si rada ogledala oddaje v arhivu rtv slo. Ne morem pa downloadat Real playerja. Noče mi odpreti okenca. Na spletno stran pridem, kliknem ikono free real player, potem pa se pokaže samo obris okenca za sekundo in to je to. Prosim za nasvete.

Hvala in lep dan.

Mogoče bo tale link najlažje dostopen zate. odprlo se bo okence, kjer nič ne klikaj, samo čakaj. Potem pa dobiš na voljo shrani in si shrani. Nato zaženi z diska.

Je pa sramota, da rtv slo ne zna najti kakšnega enostavnejšega načina za predvajanje…

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Se opravičujem: klikni še na “Hannover, Nemčija”

Ja, sem prišla že prej do Hannovra, pa potem ne gre dalje. Tale tvoj link mi pa sploh noče odpreti. Se samo obris okenca pokaže in zapre.

Hmm, (ne hmmm), mogoče pa imaš vklopljen kakšen pop-up blocker. Gre za programček, ki blokira pojavljanje samoodpirajočih se reklamnih okenc.
Ali pa je to celo sam IE – se ti v tem času pojavi kakšna nova rumena vrstica v IE?

Imam Ad watch, Spybot, Norton 2005. To je vsa zaščita. SP2 nisem instalirala.

Wega, hvala za pomoč. Mi je svanulo. Ad-watch imam nastavljen tako, da se mi ob zagonu Windowsov aktivira in real player sicer ni na listi blokiranih, je pa dvoumen. Sedaj sem spremenila nastavitve in že nalagam.
Ne vem kako, da mi ni takoj vklopilo. Verjetno zato, ker vem, da lahko tudi na forumu mal zatežim:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Še enkrat hvala. Lep dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close