Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Real love story

Real love story

kot prašički mladi ,heheheheheh

Sončnica! To je knjiga za velike in male otroke…pa angele. Ne prepisujem iz nje. Avtor je pilot, ki strmoglavi v puščavi…ker se mu blede…si najde izhod v sili…Malega Princa iz drugega planeta. Postaneta prijatelja in modrujeta…. Potem pisatelj, ki je bil v resnici pilot, velik duhovitež in zelo pogumen mož, popravi letalo in se vrne iz puščave v življenje…njegova življenska zgodba je lepa…začetnik prvih vojaških pilotov, med vojno v resnici strmoglavi z letalom…pogumen mož, pisatelj knjig…najlepša pa je Mali Princ, vsaj zame…poglej Sončnica, mar si ti kot ženska nisi nikoli zaželela Princa iz sanj…na belem konju…ki lepo govori…in te ima rad…?…Mene to spremlja že celo življenje…In na koncu…pisatelj reče (sorry dobesedno ne znam, ker imam doma knjigo, bom se pa potrudila vsaj podobno…): “Puščava je zame najlepša pokrajina na svetu…ko se utrne zvezda…vidim planet na katerem je Mali Princ…s svojo vrtnico, ki jo čuva in ima rad…in takrat…Ma, čaki, jutri ti napišem dobesedno, da ne bo kdo rekel, kaj se grem…Je resnično angelsko lepo razmišljanje…

lp sonček Sončnica!
Angel

sončnica napiše:
>
> Angel, brez zamere, ampak:
>
> kaj imaš ti s tem Malim princem? Je to knjiga, ki si se jo
> naučila na pamet, ali jo imaš v predalu pa prepisuješ iz nje?
> Daj pojasni, prosim. Me zelooooo zanima.
>
> Lp od sončnice!

Mali princ je knjiga ki bi jo moral znati vsak na pamet. Mogoče bi bil svet potem lepši!!!

Sveta se ne more spremeniti. Spremeniti se morajo ljudje.
Jaz pa imam tako lepo življenje… pa čeprav brez Malega Princa.

Lp od sončnice!

Zakaj , a ti tudi ne poznaš te lepe knjigice , aja …..saj zastopim saj itak gledaš ta mali svet z velike višine …………..hehehe
(a na konc sveta ….ihihihihihi)

Štumpantl!

Poznam knjigo, ni pa ena od knjig, ki se mi je zelo zasidrala v spomin. Glede višine pa – od višine se zvrti! Pogled je fantastičen, škoda le, ker res ne seže do konca sveta.

Lp od sončnice!

Mambi, sem kar presenecen nad tvojo samozavestnostjo.. Vesel sem, da sem ti vsec.. Le kdo ne bil? Rad te tud imam in res se te nic ne bojim, do tod vse stima…..Bemti, da bi se zarad mene Janiju in Strumpu odpovedala to pa ne gre… Mi smo prijatelji posebne vrste… Da me nisi ze olastninila? Ves, ker tukaj se dost nova, ti najbrz ni se nihce povedal, da je na Tjavendan eno zelo vazno pravilo: Vsi moski so od vseh punc in vse punce so od vseh moskih…, ta pravi komunizem.. Vsi se imamo radi, nobeden se nobenga ne navelica, ce se kdo zaljubi, se potem mal odljubi, pa gre… No obcasno so kaksne praskice, pa piki tud… Pac ne gre brez tega.. A, si mogoce zdaj odprla usta? No, sej ni tako hudo, pametni se znajo zmeraj zmenit, da so volki sit in koze cele in zelje v cebru.., hehehe..
Lupcka,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

a sem kot mravljica………………………………………………………………. namreč ko me pogledaš z višave ??
lep dan , pa čeprav je oblačen

pepi ……hehehehehe ,bi ti bil ………………………..kako se reče , pozabi ….
hotel sem reči moj DIPLOMAT ….ehhehehhe

kdo si pa ti ????

Pozdravljena in dobrodosla se ena kacica na Tjavenan-u. Te prvic vidim, pa me ze na nekoga spominjas…heheehehe. NO, poleg dobrodoslice ti moram povedat, da pravila, ki sem jih razlagal mambi, veljajo tudi zate, ce zelis uzivat v raju na zemlji. Saj, ves gospod Bog je iz svoja raja kace pregnal zaradi storjenega greha…, tu pa so dobrodosle, sam mal se morejo udomacit…
Tud tebi lupcka (na ocala), ceprav si mi se mal sumljiva…
Pepi

Identificiraj se!

Lp od sončnice!

men je tud zlo sumljiva ??!

Kaj pa diplomacija, kljuka, vidim, da si v soku… Kar direkt v glavo, kje s pa to videl? Malo neznosti in romantike, madona, pa te ne bom ja jaz to ucil…
Pepi

a jaz ??,ali naočarka ?

he, he, zelo navihano! :)))))))

Lp od sončnice!

polulal sem se ……….hahahahahahah

Sonci, da nisi ti tist policaj, ko amerisko ambasado pazi… Tam menda zdaj tako govorijo… Saj se je Primozu identificirala, a ni dovolj! Please, ne mi kacic plasit in to ko so komaj vstopile v raj…
Pepi

Saj si se lahko, ko si proti vetru scal!
Pepi

Spremeniti se morajo ljudje? Ja, ampak sami, ne pa dajih drugi skusajo spremeniti, s sabo pa biti samozadovoljni…
Pepi
Tista samozadovoljnost ne leti nate soncnica…

a gres med cebelarje 😉

bzz bzzz
cebelica

pa zmrzni ze enkrat no … ob takem hladu, ki te obdaja … bi ze vsak “normalen” friznil :):)))

se pa spomnim ene krasne pravljice …. bila ena hudoba, ki se je v “dvoboju” sama zamrznila in …. potem so jo pa samo “na kosce razbili” in soncek je koscke stalil in hudobe ni bilo vec …..

naredi dobro delo …… pa zmrzni ze enkrat :):)))

bzz bzz
cebelica

Čebelica…mislim, da pihaja zima…pazi, da ne zmrzneš ti…ti bi bila lahko Krava…ti bolj pristoji, kot čebelici! BZZZZZZZZZZZZ!
Angel*

Čebelica, ti pa med komarje!!!

knjigica je poznana ….. samo na zalost jo velikokrat citirajo prav “ljudje”, ki bi jim bolj koristilo, da bi ziveli “po njenih” postavah, kakor pa da samo “operirajo” s citati ….

poznano je, da najvecjo bolecino povzroci beseda …. boli pa tudi “razmetavanje” z besedami oz. citati, ki nekomu veliko pomenijo … ne postanes “velik”, ce poznas “princa” in ….. postanes velik, ce spoznas “socloveka” 🙂

bzz bzzz
cebelica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close