Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Reakcija partnerjev ko ste jim povedale

Reakcija partnerjev ko ste jim povedale

Citiram Mirana

Odgovor na objavo uporabnika
Reakcija, 02.12.2021 ob 09:38

jan54, 02.12.2021 ob 08:22

Reakcija, 02.12.2021 ob 08:17

Kako so reagirali, ko ste jim povedale, da ste ugotovile, da so nezvesti? In ko ste se nameravale odselit? Ste se in če se niste, kaj je bilo potem? Po čem ste vedele, da se nekaj dogaja?

Jaz moji partnerki niti nisem omenil, da vem kako mi natika rogove… Sem samo počasi začel s pravimi koraki, ki jih tu ne bom omenjal, čez dve leti pa jo lepo, ko ni niti v sanjah pričakovala “šokiram” z razvezo..

Bedaki ste vsi, ki takoj hočete pojasnilo in opravičilo; le zakaj!??

Moj se laže, da ni res in hoče ostat z menoj. Bilo je vse do zdaj OK, bil je šok, ker sem po naključju ugotovila. Namesto laži bi raje priznanje, pojasnilo in opravičilo. Se je dolgo dogajalo, ni bilo 1x, žal. Grdo za hrbtom.

Zato tudi jaz pripravljam teren za it, žal nimam pogojev za takoj, mi je pa mučno, da bi to se dve leti trajalo? Dve leti skrivanja kaj nameravaš? To ne razumem kako lahko nekdo v sebi drži tako dolgo, mene bi spravilo v depresijo, bi zbolela.

ti bo rada opravičilo za nekaj, za kar njemu ni žal. Žal mu je kvečjemu, da si ga dobila, pa še to očitno misli, da se bo lahko s tajenjem izmazal, torej te ceni tako kot lanski sneg. Od jokcanja in lažnega opravičila ne boš imela čisto nič. On te nima (več) rad, s teboj mu je samo koristno.

Ti pa sebe moraš imeti rada, torej delaj stvari, ki bodo tebi v dobro. Če sedajle ne moreš iti, pač šparaj denar, probaj ga še od njega čim več scuzat (naj on plačuje vse skupne stroške, ti pa lepo potiho dviguj denar zase).

Ozavesti, da je vajine zveze konec, na njega pa glej kot na lažnivega kljukca in ti bo čez čas njegovo laganje postalo smešno.

Jasminaxxxxxx, 03.12.2021 ob 08:37

Vse lepo in prav. A kaj ko partnerja več ne mika žena, pa ne želi intimnosti z njo? Pa se ne vem  kako žena uredi, pa nič, se je pač zagledal v drugo….

Jaz pač s to partnerko ne bi bil, ker nikakor nisem tip, ki bi sedel na dveh stolih hkrati!

Sem pa s svojo partnerko srečen in tudi ona z mano že 30+ let ?

Petrula349, 02.12.2021 ob 18:26

Jaz si želim samo preboleti razvezo čim prej, prosim za dober nasvet če mi kdo premore pomagati, terapija mi ne pomaga dosti, ker ne enostavno ne morem prebavit, da je nekdo, ki mu zaupaš svoje življenje, skoraj dobesedno s tem, ko se poročiš, lahko tak eediot, da rani najbližjo dušo. V bistvu razmišljam, kako posti lezbika očitno je to manj boleče… Any advice?

Za Patrulo!

Ja, poznamo mi take.

Namesto, da bi te moški spoštoval in ljubil, ker si želiš z nijim deliti življenje v dobrem in slabem, te maltretira in ti uniučje dušo. Dan za dnem.

Namesto ljubezni … je eno samo podjebavanje.

Ampak tak moški ne ceni sebe, zato tudi partnerke ne more.

Plus MOM ali NOM.

Čimdlje od takih, ker si samo bolezen lahko nakoplješ.

Kaj, ko bi se končno nehalo farbat folk o neki kao ljubezni. Pa to sranje traja že od pamtiveka, ni to samo holivudska  manipulacija možganov.

1. Zakon je ekonomska kategorija, vse ostalo je nakladanje. Kdor ima to srečo, da se je zakonsko ali zunajzakonsko sparil s sebi enakim kar se tiče premoženja, socialnega statusa, predvsem pa formalne izobrazbe ima srečo. Dva podobna se, ko začnejo zadeve v skupnosti iti navzdol   že nekako zmenita.

2. Moški so veliko bolj ali zgolj seksualna bitja. To, da hočejo take narediti tudi ženske je normalno. Kako bi jim bilo fajn, če bi se babe hotele samo drstiti z njimi in nič več.  Zakaj pa misliš, da se imajo geji tako fajn. Ker enako razmišljajo.

3. Ženske so veliko bolj čustvene in pripadne in delajo enako napako kot moški, ker želijo moške enake sebi. Ne gre.

4. Zaključek. Babe in desci niso za skup. Poglejte življenje živali, pa saj smo tudi ljudje zgolj živali. Nekatere vrste se družijo samo med parjenjem in samica mora sama vzgajati zarod, celo braniti mora mladiče pred potrebnimi samci, ki so včasih tudi očetje že skotenih mladičev. Ali pa živijo v krdelu, kjer celotna skupnost predvsem samic pomaga pri vzgoji.

Avtorica, naj ti bo še tako hudo svetujem, da skočiš čez plot in to s kapitalnim samcem, če ti le uspe. Samo to te bo nekoliko potolažilo. Ne mi zdaj nabijat, da je to neumno in podobne pleve. Ni, to je edino kar je v takih situacijah zdravilno. Seveda moraš paziti na otroke, da jih užaljeni zakoniti kurbir ne bo uničil. Ravnokar sodišče se obravnava primer luzarskega štajerca, ki pobil vse, ker se mogel sprijazniti, da je oplel. A prej jo je varal z vsem kar je lezlo in šlo.

Ljubezen med spoloma je iluzija, 03.12.2021 ob 10:19

Kaj, ko bi se končno nehalo farbat folk o neki kao ljubezni. Pa to sranje traja že od pamtiveka, ni to samo holivudska  manipulacija možganov.

1. Zakon je ekonomska kategorija, vse ostalo je nakladanje. Kdor ima to srečo, da se je zakonsko ali zunajzakonsko sparil s sebi enakim kar se tiče premoženja, socialnega statusa, predvsem pa formalne izobrazbe ima srečo. Dva podobna se, ko začnejo zadeve v skupnosti iti navzdol   že nekako zmenita.

2. Moški so veliko bolj ali zgolj seksualna bitja. To, da hočejo take narediti tudi ženske je normalno. Kako bi jim bilo fajn, če bi se babe hotele samo drstiti z njimi in nič več.  Zakaj pa misliš, da se imajo geji tako fajn. Ker enako razmišljajo.

3. Ženske so veliko bolj čustvene in pripadne in delajo enako napako kot moški, ker želijo moške enake sebi. Ne gre.

4. Zaključek. Babe in desci niso za skup. Poglejte življenje živali, pa saj smo tudi ljudje zgolj živali. Nekatere vrste se družijo samo med parjenjem in samica mora sama vzgajati zarod, celo braniti mora mladiče pred potrebnimi samci, ki so včasih tudi očetje že skotenih mladičev. Ali pa živijo v krdelu, kjer celotna skupnost predvsem samic pomaga pri vzgoji.

Avtorica, naj ti bo še tako hudo svetujem, da skočiš čez plot in to s kapitalnim samcem, če ti le uspe. Samo to te bo nekoliko potolažilo. Ne mi zdaj nabijat, da je to neumno in podobne pleve. Ni, to je edino kar je v takih situacijah zdravilno. Seveda moraš paziti na otroke, da jih užaljeni zakoniti kurbir ne bo uničil. Ravnokar sodišče se obravnava primer luzarskega štajerca, ki pobil vse, ker se mogel sprijazniti, da je oplel. A prej jo je varal z vsem kar je lezlo in šlo.

Ni res, samo oba partnerja morata biti dovolj zrela…

Zanikanje do konca, pa seveda napad name, kot najboljsa obramba.. Da zagotovo jaz varam, ce njega obsojam..

Polol, 04.12.2021 ob 10:22

Zanikanje do konca, pa seveda napad name, kot najboljsa obramba.. Da zagotovo jaz varam, ce njega obsojam..

Isto pri meni… Me je nadrla ker sem jo klical v službo (sinu se je stanje poslabšalo), tam mi je pa sodelavka rekla, da je na dopustu.. Ko je prišla domov pa štala, je tulila dve uri skupaj name..

No, je že bivša!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close