Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Reakcija na novo kremo?

Reakcija na novo kremo?

Pozdravljene,

prosim za pomoč, morda kakšno izkušnjo.

Predvčerajšnjim sem bila v Lancomovem Centru lepote in po globinskem čiščenju ter negi obraza kupila novo dnevno kremo (Impactive hidratantno kremo) ter nov tonik (za normalno do suho kožo). Kozmetičarka je namreč ugotovila, da imam sicer precej mastno kožo, ampak ji manjka vlage.

In po dveh dneh uporabe mi danes začno “cveteti” beli mozoljčki, se mi zdi, da je vsako uro kakšen na novo:((( Ob uporabi dnevne kreme imam občutek, da je moja koža nekako “mastna”, tudi svetim se kar precej po njej, čeprav naj bi bila to hidratantna krema.

Kaj zdaj to pomeni? Je to reakcija na nove produkte ali morda na izdatno nego v salonu, pomeni to, da sem “alergična” na novo kremo in/ali tonik… ali pa naj vztrajam pri uporabi v upanju, da se bo koža “navadila”…

Naj povem, da sem pred tem uporabljala Chanelovo hidratantno kremo (fluid), tonik je bil pa za nečisto kožo in podobnih težav nisem nikoli imela (OK tu pa tam kakšen mozolj ob menstruaciji, ampak tole je pa čisto nekaj drugega). Mi je pa kozmetičarka rekla, da tak tonik ni v redu, ker pri meni le še pospeši izločanje maščobe.

Saj bom v ponedeljek poklicala nazaj, ampak takrat bo že prepozno, ker sem šla k kozmetičarki prav zaradi pomembnega dogodka v ponedeljek…Zdaj pa mozolji???

Svetujte prosim.

Maxi

Jaz mislim, da te je kozmetičarka malce nategnila. Jaz k tej trapi ne bi šla več. Mislim, da ti je tudi predlagala čisto napačno kremo. Žal pa si zdaj nimaš kaj dosti pomagati, jaz bi na tvojem mestu prešla na staro kozmetiko, vsekakor pa bi poklicala oz. se oglasila pri tej kozmetičarki. Čeprav nikoli ne veš, če ti ne bo predlagala še kaj hujšega in slabšega.

Se strinjam s predhodnico. Jaz imam dokaj komplicirano kožo in me je par let lahko vsak nafarbal in vedno sem metala denar stran.
Svetujem ti, da se vrneš na staro kremo, če ti je ustrezala. Vprašaj, če imajo poleg hidratantne kreme še kak vlažilni serum, ki ga daš pod kremo in ti dodatno vlaži kožo.
Kar se tonikov tiče, je od vsake znamke narejen na malo drugačen način in zato povsod učijo drugače. Ti novi toniki od Chanela so baje novost na tržišču in čisto možno, da so čisto ok.

Če si imela strokovno svetovanje (kar si!!!) in če so ti narobe svetovali oz. če ti krema ne ustreza, imaš kot vsak potrošnik možnost reklamacije. To sem spoznala z leti kupovanja “napačnih” krem in potovanj v tujino. Zato me prav razkuri tako obnašanje. Znamke se bojijo za svoj ugled in bodo rade rešile pritožbo, zato jo morajo tudi tisti, ki tako kozmetiko prodajajo, navsezadnje pa tudi varstvo potrošnikov pri nas ščiti tvoje pravice.

Kremo, četudi je uporabljena, lepo nesi nazaj in zahtevaj ali denar nazaj ali drug proizvod (npr. šminko…). Če ti tu v salonu ne uspe, pojdi na uradnega zastopnika. Zagrozi, da boš pisala v tujino. Nekaj jih bo že zmigalo. Kolegica dela v parfumeriji in ne morem verjet, kaj vse ljudje prinesejo nazaj, čeprav so zadovoljni s proizvodom. Ampak jim morajo vse zamenjat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close