Re: Kakšna se vam zdi Barca?
kokoši, 10.08.2021 ob 13:11
(če noče citirat bom pa js citiru)
Stara forumašica, 10.08.2021 ob 09:35
Cihan, 10.08.2021 ob 09:33
Se mi zdi, da je bila se edina tu gor, ki je imela nekaj soli v glavi.
Ni bila edina, bi pa glede na zdajšnje stanje res bila ena izmed tistih par % normalnih.
Stara forumašica
10.08.2021. ob 09:35
Ni bila edina, bi pa glede na zdajšnje stanje res bila ena izmed tistih par % normalnih.
—————————————————————————————
Ja. Ne pa da taki stari formaši, kot je BTDT po cele dneve visijo tuki in uporablajo pod sto vzdevkov, enkrat pišejo kot moški, drugič kot ženska potem pa se zmotjo in zafrknejo. Vsaj pod svojim orginalnim vzdevkom bi pisali. Sam eni majo res hude probleme.
vosu zarukan vagabundica. butl kt si še zdj ne razumeš da s tem k si prepodl barco razsu forum. dns morš pa ti pod 10 vzdevki pisat da prideš do dnvne kvote. pejt raj past koze nazaj. he he
Julij Cezar, 10.08.2021 ob 17:12
vosu zarukan vagabundica. butl kt si še zdj ne razumeš da s tem k si prepodl barco razsu forum. dns morš pa ti pod 10 vzdevki pisat da prideš do dnvne kvote. pejt raj past koze nazaj. he he
Ti si zdej že tretja oseba na tem forumu, ki je prepričana, da sem jaz Vagabund.
Kako je to možno? A ni Vagabund precej drugačna oseba kot jaz?
kokoši, 10.08.2021 ob 17:29
Ti si zdej že tretja oseba na tem forumu, ki je prepričana, da sem jaz Vagabund.
Kako je to možno? A ni Vagabund precej drugačna oseba kot jaz?
veš kuga je čudn zakuga si se sploh spravu na barco? kater butalc gre sabotirat tizka ki mu nos klike. k ti ne znaš druzga kot delat zgago in špilat majmuna. barca pa je mela uporabnost.
Julij Cezar, 10.08.2021 ob 18:36
veš kuga je čudn zakuga si se sploh spravu na barco? kater butalc gre sabotirat tizka ki mu nos klike. k ti ne znaš druzga kot delat zgago in špilat majmuna. barca pa je mela uporabnost.
Samo a nista imela včasih vidva z Barco tudi malo bolj ostrih debat?
BTDT, 13.07.2018 ob 10:36
To ni MOM. Lahko bi šlo v skrajnem primeru za OKM. Konstantno “čekiranje” mon-a in nekontrolirana želja po dajanju nasvetov. To se preveri tako, da oseba poskuša za dva meseca ne sodelovati na forumu (in ga tudi ne prebirati) in če zaradi tega postane nervozna, ima hud problem.
[/quote]
Hahahaha! Top!
Moram poskusit! :))))))))))))))))))))
BTDT,
Seveda moraš to poskusiti. Za lastno dobro. Ker daješ nam občutek, da je ta forum celo tvoje živlenje.
Forum je zaprt za komentiranje.