Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Re: Kakšna se vam zdi Barca?

Re: Kakšna se vam zdi Barca?

Po nepotrebnem napadate nekoga. Zakaj? Zato, ker ste vi pač izobraženi, ker ste polni denarja, ker imate družine, ker imate ljudi ki vas imajo radi? Pač nekateri tega nimajo. In če ima ona uteho v tem forumu, naj jo ima. Jaz jo spoštujem. Čeprav vem, da malo naklada, ampak to je njen svet in ni prav, da take ljudi iz roba družbe, tako napadat.
Zdaj se spravljate nanjo, zakaj se niste že pred leti. Saj je ja vsakemu jasno, da če nekdo dnevno že leta in leta sedi toliko ur pri tem monu, potem ima verjetno težave. in tudi taki ljudje živijo med nami. In ja, vsakemu je jasno, da jih ima tudi moški/ženska po nazivu Barca. Ampak če ji vsaj malo pomaga ta forum, potem je prav da je tu. In očitno ji pomaga, sicer bi že šla.
[/quote]

Ja, madona, no, ona pa res ni z dna roba družbe, no, zamisli se malo.
Sploh pa ona takih ne pozna, niti jih okrog nje ni, ker, po njenih lastnih besedah, se delo da dobiti kadarkoli in v njeni okolici takih preprosto ni.
Rob družbe, pa ne zanjo, zresni se.

Ja, madona, no, ona pa res ni z dna roba družbe, no, zamisli se malo.
Sploh pa ona takih ne pozna, niti jih okrog nje ni, ker, po njenih lastnih besedah, se delo da dobiti kadarkoli in v njeni okolici takih preprosto ni.
Rob družbe, pa ne zanjo, zresni se.
[/quote]

No ja, uspešne in premožne ženske ne visijo na monu po dvajset ur na dan. To je ja jasno. Niti zaposlene in zdrave. In jaz nimam osebno nič proti temu. Jemljem jo kot nekoga, ki ni ok in se zato izogibam pač njenim temam. Pač…

No ja, uspešne in premožne ženske ne visijo na monu po dvajset ur na dan. To je ja jasno. Niti zaposlene in zdrave. In jaz nimam osebno nič proti temu. Jemljem jo kot nekoga, ki ni ok in se zato izogibam pač njenim temam. Pač…
[/quote]

Zakaj se pa tej ne izogneš?! Ni njena, je pa o njej. Kolikor vidim nimaš dobrega mnenja, izogni se. Vsi ti bomo hvaležni. Pa še na ostalih o Barci odprtih temah ne sodeluj. Bo tako luštno spet na Mon-u.)

Barca že leta sodeluje tu in vedno je bila priljubljena. Ničesar negativnega se ni pisalo o njej. Zdaj pa naenkrat toliko negativnih komentarjev in vsi v enakem prepoznavnem stilu. Nekomu je očitno dolgčas in že cel teden utruja pod različnim nicki.

Meni bi bilo pa čudno, da bi vse teme o njej pisala samo ena oseba. To enostavno ni možno. Nikomur se tako zelo ne da, ampak verjamem da je res ogromno ljudi na forumu, ki jim gre Barcelona pošteno na živce.
Meni gre. Pa se niti ne oglašam v njenih temah, zdaj sem se. Pa se ne bom več. Je pa tako, kot je ena že napisala – uboga gospa, ki ji je življenje en mon forum. Pač tako je, jaz se ne sekiram.

Se je, vse je bilo vedno izbrisano. Zakaj danes ni in kdaj bo, pa ni na nas, dan še traja.
Jutri verjetno nobene teh tem ne bo več.

Aje ona tu še vedno? Oooo džisus, ona je tuki že od kar sem jaz šla bila v srednji šoli. Petnajst let minimal. In še vedno isto nabija? Pa sem neki tukaj, recimo petkrat na leto. Očitno imam srečo da je ne srečam ha ha ha

Aje ona tu še vedno? Oooo džisus, ona je tuki že od kar sem jaz šla bila v srednji šoli. Petnajst let minimal. In še vedno isto nabija? Pa sem neki tukaj, recimo petkrat na leto. Očitno imam srečo da je ne srečam ha ha ha
[/quote]

Še dobro, da si tu samo petkrat letno… očitno imaš izvrsten spomin. Koga vse bi se spomnila, če bi bila tukaj večkrat.

Barca, drži se, super si. Naj te današnji komentarji ne preženejo v ilegalo. Iz aviona se namreč vidi, da je večina negativnih komentarjev delo ene same osebe, ki si ji namerno ali pa nenamerno stopila na žulj.

Še dobro, da si tu samo petkrat letno… očitno imaš izvrsten spomin. Koga vse bi se spomnila, če bi bila tukaj večkrat.

Barca, drži se, super si. Naj te današnji komentarji ne preženejo v ilegalo. Iz aviona se namreč vidi, da je večina negativnih komentarjev delo ene same osebe, ki si ji namerno ali pa nenamerno stopila na žulj.
[/quote]

Barcika ne bo šla v ilegalo, ker ji že dolgo dopovedujemo da se naj spoka, pa je trdoživa. Ni čudno, ona ne more it, ker ji forum prevč pomeni.
Sicer pa vem da si to napisala ti, barca

Barcika ne bo šla v ilegalo, ker ji že dolgo dopovedujemo da se naj spoka, pa je trdoživa. Ni čudno, ona ne more it, ker ji forum prevč pomeni.
Sicer pa vem da si to napisala ti, barca
[/quote]

A dej. Kako si pa ti pametna.

Niti malo mi ni všeč. Čeprav je lik izmišljen si je slabo izbrala, saj jo vsakič kdo ujame ampak še kar hara naprej.

Jaz nimam časa vam odgovarjat, ker je noč in morate iti vi vsi spat. Jaz pa ponoči komuniciram s sateliti in nimam časa za tukaj vam pamet soliti. Gremo ala vsi spat. Sicer vas spremenim v žabe in dam v mlako ki jo bo ultravijolični žarek spremenil v saharoooo
Adijooos

Ja res

BTDT

To ni MOM. Lahko bi šlo v skrajnem primeru za OKM. Konstantno “čekiranje” mon-a in nekontrolirana želja po dajanju nasvetov. To se preveri tako, da oseba poskuša za dva meseca ne sodelovati na forumu (in ga tudi ne prebirati) in če zaradi tega postane nervozna, ima hud problem.
[/quote]

Hahahaha! Top!
Moram poskusit! :))))))))))))))))))))

——————————————————————–

Si poskusil in ni uspelo. In še zdaj vsak dan tu visiš pod 100 različnimi vzdevki.

žal že pokojna.

Odgovor na objavo uporabnika
pogrešamo jo, 10.08.2021 ob 06:11

žal že pokojna.

se ne dela norca!!!

Jo pogrešam tule, si pa občasno pošljeva kak email.

Se mi zdi, da je bila se edina tu gor, ki je imela nekaj soli v glavi.

Cihan, 10.08.2021 ob 09:33

Se mi zdi, da je bila se edina tu gor, ki je imela nekaj soli v glavi.

Ni bila edina, bi pa glede na zdajšnje stanje res bila ena izmed tistih par % normalnih.

Stara forumašica, 10.08.2021 ob 09:35

Ni bila edina, bi pa glede na zdajšnje stanje res bila ena izmed tistih par % normalnih.

Se strinjam.  Pred enim mesecem smo bili n a izletu, med drugim tudi v Sl.Gradcu. Sem se spomnila nanjo;).

se strinjam, 10.08.2021 ob 09:38

Se strinjam.  Pred enim mesecem smo bili n a izletu, med drugim tudi v Sl.Gradcu. Sem se spomnila nanjo;).

Sem se spomnila nanjo, ko sem gledala olimpijske igre in plezanje.

Ne delajte se norca iz mrtvih ljudi. Norce se delajte iz zivecih pacientov.

Ja. Ne pa da taki stari formaši, kot je BTDT po cele dneve visijo tuki in uporablajo pod sto vzdevkov, enkrat pišejo kot moški, drugič kot ženska potem pa se zmotjo in zafrknejo. Vsaj pod svojim orginalnim vzdevkom bi pisali. Sam eni majo res hude probleme.

(če noče citirat bom pa js citiru)

Stara forumašica

10.08.2021. ob 09:35

—————————————————————————————

Ja. Ne pa da taki stari formaši, kot je BTDT po cele dneve visijo tuki in uporablajo pod sto vzdevkov, enkrat pišejo kot moški, drugič kot ženska potem pa se zmotjo in zafrknejo. Vsaj pod svojim orginalnim vzdevkom bi pisali. Sam eni majo res hude probleme.

Stimt, 10.08.2021 ob 12:15

Ne delajte se norca iz mrtvih ljudi. Norce se delajte iz zivecih pacientov.

Tale forum je pokojen za Barco, ona je čisto OK!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close