Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Re: Kakšna se vam zdi Barca?

Re: Kakšna se vam zdi Barca?

Hudič je, če naletiš na tistih 30procentov in se zafrkneš. Ampak ko ji poveš, da je narobe, gre od Poncija do Pilata, da bi ti nasprotovala.
Sicer so pa računovodkinje itak take, toge in birokratske. Nič ni narobe s tem; če bi le bila manj sintetična, bi bila pa top.

Hudič je, če naletiš na tistih 30procentov in se zafrkneš. Ampak ko ji poveš, da je narobe, gre od Poncija do Pilata, da bi ti nasprotovala.
Sicer so pa računovodkinje itak take, toge in birokratske. Nič ni narobe s tem; če bi le bila manj sintetična, bi bila pa top.
[/quote]
Ja res je večkrat odgovori narobe in tudi če ji dokažeš trdi svoje in s tem drugim škoduje. Mnenja drugih ne upošteva, saj ta forum je po njenem “Barca in ostali” ona je glavna, je zategnjena, samovšečna in hvalisava. Sicer ni hudobna, tudi ni nesramna in primitivna, vsem pomaga (in se s tem bilda), mi pa deluje prenapihnjena in preveč samopomembna.

Veste kaj vam povem…
Barca je z a k o n…pika.

Ni 70 posto. Manj. Ampak ona samo prilepi povezavo, ki jo vsak lahko najde z enim klikom na google. Nič drugega.
Sploh pa sigurno ni strokovnjakinja. Če bi bila, bi glede na to da visi tukaj že dvajset let, mogoče kako leto manj, že vzela resen forum z imenom in priimkom. Ampak tam pa pride odgovornost in bi morala dokazati da je res iz foha. Kar pa ni. Ne dvomim da je želela postat. Ampak ni. Enim rata, drugim ne. To življenje je!

Ni 70 posto. Manj. Ampak ona samo prilepi povezavo, ki jo vsak lahko najde z enim klikom na google. Nič drugega.
Sploh pa sigurno ni strokovnjakinja. Če bi bila, bi glede na to da visi tukaj že dvajset let, mogoče kako leto manj, že vzela resen forum z imenom in priimkom. Ampak tam pa pride odgovornost in bi morala dokazati da je res iz foha. Kar pa ni. Ne dvomim da je želela postat. Ampak ni. Enim rata, drugim ne. To življenje je!
[/quote]

In kje je potem razlog, da se dnevno pojavljajo vprašanja, naslovljena nanjo?

TOP oseba na tem forumu!
Vedno, vedno POMAGA! vsekakor, bi bila velika izguba, če na tem forumu ne bi več sodelovala!

Ogromnim je pomagala!

Hvala, ker si Barca!

In to praviš ti, ki razen splošno znanih informacij, pobranih s splošnih forumov nisi podal nobenega odgovora, ki bi kazal na to, da si kaj več kot iskalec google informacij….. Zate je medicina kvantna fizika.
[/quote]

Nekdo, ki NI zdravnik, pa se ljudem na forumu predstavlja kot zdravnik – a to je pa v redu?

[/quote]

Hej, “Vagabund”, a nisi izginil s foruma?

Za razliko od tebe ima Barca pojma o tem o čemer piše in tudi linke daje – tako se vsak lahko prepriča o njenih odgovorih. Za razliko od tebe, ki si rezgetal na osnovi google zadetkov in raznih forumskih špekulacij in rumenih člankov.

Barca je zate raketa.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Goldfish pravi, da se za dobrim konjem močno kadi.

Hej, “Vagabund”, a nisi izginil s foruma?

Za razliko od tebe ima Barca pojma o tem o čemer piše in tudi linke daje – tako se vsak lahko prepriča o njenih odgovorih. Za razliko od tebe, ki si rezgetal na osnovi google zadetkov in raznih forumskih špekulacij in rumenih člankov.

Barca je zate raketa.
[/quote]

Vagabund mi ni bil všeč, ker sva se zapela pri farmaciji. Ampak Barco so pa ravnokar dobili na laži. Preberi.

Vagabund mi ni bil všeč, ker sva se zapela pri farmaciji. Ampak Barco so pa ravnokar dobili na laži. Preberi.
[/quote]

Pa da ne bodo iskali – https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11128019&p=12428177#p12428177

Barca se mi zdi enako zanič in nepomembna, plehka, kot Messi…

Plus da utruja…Ker se dela pametna v čisto vseh temah. Če bi bila res tako pametna, bi bila ministrica, ne pa “pisunka”…

Pa da ne bodo iskali – https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11128019&p=12428177#p12428177
[/quote]

Joj, Barca, kako se ti da… In sploh zakaj le? To je isto kot bi se s pjancem prepiral… On bo gonil svojo.

Joj, Barca, kako se ti da… In sploh zakaj le? To je isto kot bi se s pjancem prepiral… On bo gonil svojo.
[/quote]

Eh, saj so po svoje prav smesni :))

Eh, saj so po svoje prav smesni :))
[/quote]

Dokazal so ti, da nisi nič šolana. Vsak drugi tukaj ima dokončan štiriletni faks. In nihče ti ni smešen a je jasno? Smešna si ti, ki že dvajset let utrujaš vsak dan na forumu. In prav so ti napisali – bolna si. Pa ne samo tisto, kar si v resnici. Ti si zboljena.
In ti si smešna! Če bi bila taka faconka bi nekaj bila, ne pa vsak dan pa noč tukaj z nekimi ljudmi, ki so ali brezposelni ali bolni ali pa pijani. No ja, ti si tako ali tako vse troje pomojem. Pa te ne poznam. Vem samo da lažeš da srfaš in bašeš kaj vse imaš in kje vse imaš. Nič nimaš. In smučaš?
Ne plozaj. Ti ne moreš na smučkah stat, pa ne srfat. Ne baši folku. Če bi kaj imela bi bila na morju ne pa vsak dan tukaj. Uf si dosadna ženska. Res.
Mi je pa toplo, da so te spregledali. Pa sem tukaj gor šele eno leto. In te imam do… Kako te morajo imet šele tisti ki jim serješ že dvajset let. No ja, če otrok nisi uspela imet a ne, potem pa tukaj ostalim pamet težiš.

Dokazal so ti, da nisi nič šolana. Vsak drugi tukaj ima dokončan štiriletni faks. In nihče ti ni smešen a je jasno? Smešna si ti, ki že dvajset let utrujaš vsak dan na forumu. In prav so ti napisali – bolna si. Pa ne samo tisto, kar si v resnici. Ti si zboljena.
In ti si smešna! Če bi bila taka faconka bi nekaj bila, ne pa vsak dan pa noč tukaj z nekimi ljudmi, ki so ali brezposelni ali bolni ali pa pijani. No ja, ti si tako ali tako vse troje pomojem. Pa te ne poznam. Vem samo da lažeš da srfaš in bašeš kaj vse imaš in kje vse imaš. Nič nimaš. In smučaš?
Ne plozaj. Ti ne moreš na smučkah stat, pa ne srfat. Ne baši folku. Če bi kaj imela bi bila na morju ne pa vsak dan tukaj. Uf si dosadna ženska. Res.
Mi je pa toplo, da so te spregledali. Pa sem tukaj gor šele eno leto. In te imam do… Kako te morajo imet šele tisti ki jim serješ že dvajset let. No ja, če otrok nisi uspela imet a ne, potem pa tukaj ostalim pamet težiš.
[/quote]

‘Vagabund’, daj mir.

‘Vagabund’, daj mir.
[/quote]

Kot sem predvidevala – ima model več registriranih nickov (+ piše še pod 100 nicki inkognito).
Skratka, bolnik.

Ker pa je poleg tega, da je zmeden, tudi rahlo omejen – nima pojma, koliko traja določna stopnja izobraževanja, niti kaj zajema, je še toliko bolj patetičen.

hahahaha.

najbrž kakšen vratar…….

Tole pa ni čisto jasno, ali je kompliment ali žalitev. :))))
[/quote]

Antilopa, ne bodi spet užaljena, če rabiva z BTDT kak pravniški / FURS nasvet, vprašava Barco, ampak če bi šla navijat za Vatrene v Rusijo, bi pa zagotovo tebe vzela s sabo, pa gajbo pira. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Antilopa, ne bodi spet užaljena, če rabiva z BTDT kak pravniški / FURS nasvet, vprašava Barco, ampak če bi šla navijat za Vatrene v Rusijo, bi pa zagotovo tebe vzela s sabo, pa gajbo pira. 😀
[/quote]

Prepozna sta….bi se morala bolj podvizat. :)))

Definitivno boljša od Reala. :-)))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Smešna. Sto let na enem in istem forumu. V vsakega se vtakne in tišči svoj prav. Je pa večkrat v zmoti kot pa na pravi strani. Jaz je že dolgo ne berem več.

Kokoš brez izobrazbe, brez lastnega lajfa. Njen otrok je MON

Kokoš brez izobrazbe, brez lastnega lajfa. Njen otrok je MON
[/quote]

Edino kar se zgodi, da malo izgine s foruma je opravljanje velike potrebe. Malo opravlja v plenice, ker se boji da ne bo kaj zamudila tu gor

Edino kar se zgodi, da malo izgine s foruma je opravljanje velike potrebe. Malo opravlja v plenice, ker se boji da ne bo kaj zamudila tu gor
[/quote]

Po nepotrebnem napadate nekoga. Zakaj? Zato, ker ste vi pač izobraženi, ker ste polni denarja, ker imate družine, ker imate ljudi ki vas imajo radi? Pač nekateri tega nimajo. In če ima ona uteho v tem forumu, naj jo ima. Jaz jo spoštujem. Čeprav vem, da malo naklada, ampak to je njen svet in ni prav, da take ljudi iz roba družbe, tako napadat.
Zdaj se spravljate nanjo, zakaj se niste že pred leti. Saj je ja vsakemu jasno, da če nekdo dnevno že leta in leta sedi toliko ur pri tem monu, potem ima verjetno težave. in tudi taki ljudje živijo med nami. In ja, vsakemu je jasno, da jih ima tudi moški/ženska po nazivu Barca. Ampak če ji vsaj malo pomaga ta forum, potem je prav da je tu. In očitno ji pomaga, sicer bi že šla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close