Re: Kaj nosite danes?
zaprte sandale nosiš v tej vročini?
kaj vam je enim? pa ne mi z dress code, lahko se ima odprte sandale, samo nohti morajo biti urejeni, več se mi ne da razlagati, poglejte si malo pravila, Lea Pisani in take
[/quote]
In kaj vam je enim, ki odrejate kaj naj kdo nosi in česa ne?
Pravila? Ti to resno?
In kaj vam je enim, ki odrejate kaj naj kdo nosi in česa ne?
Pravila? Ti to resno?
ti si pa tumpasta! govorim o pravilih dress code, če imaš tako službo, ker drugače ne vem kdo bi pri 30 stopinjah poleti nosil zaprte salonarje?
[/quote]
ti si pa tumpasta! govorim o pravilih dress code, če imaš tako službo, ker drugače ne vem kdo bi pri 30 stopinjah poleti nosil zaprte salonarje?
[/quote]
Ne, tumpasta pa nisem.
Vsaj ne toliko, da bi na prvo žogo žalila sogovornika, ali komu odrejala, kako naj se oblači ali obuva, povrhu pa še ne ločila med zaprtim SANDALOM in zaprtim SALONARJEM.
Ne, tumpasta pa nisem.
Vsaj ne toliko, da bi na prvo žogo žalila sogovornika, ali komu odrejala, kako naj se oblači ali obuva, povrhu pa še ne ločila med zaprtim SANDALOM in zaprtim SALONARJEM.
[/quote]
o pa še kako si tumpasta, ker še kar NE DOJAMEŠ da nisem odrejala nikomur nič! sploh ne moreš dojeti! zagrenjena živčna baba si, to je! pa saj ni čudno, če se usmrajkaš v najlonkah pri 30 stopinjah…grem mi je kar slabo
Jaz jih dokaj redno nosim. Pa ne neke nogavičke, dokolenke in podobno sranje, ampak hlačne nogavice, samostoječke itd.
Pa saj nisem skoz na 30, v avtu imam klimo, v pisarni enako, za tiste par minut kar grem na kavo in cigaret me pa tudi ne bo pobralo.
Letos se jim malo sicer ogibam in se trudim s čevlji na boso nogo in do danes še ni bilo nekih pripomb.
Forum je zaprt za komentiranje.