Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Re: Kaj nosite danes?

Re: Kaj nosite danes?

Roza oprijeto miniko, svetlo modro tuniko in modre natikače s polno visoko peto.

Ne razumem zakaj vsak dan kopalke?
S kakšnim namenom?
Menda nimaš fetiš na kopalke.

Ne razumem zakaj vsak dan kopalke?
S kakšnim namenom?
Menda nimaš fetiš na kopalke.
[/quote]

Ja, imam fetiš. Ker so mi preprosto všeč in se v njih krasno počutim. Namesto boksarc.

Danes, črno kratko kiklo, roza top in roza čevlje s polno peto.

Rumeno kratko oblekco z rožicami in roza japonke z debelim podplatom.

Vse nosite za v službo visoke petke. Ali potem v službi cel dan sedite?
Pa kako hodite v službo, peš, s kolesom, avtobusom, …….. menda ne vozite avta v visokih petah.

Kot jeans modre lanene hlače do gležnjev, temno moder top, srebrne natikače in srebrno verižico.

Kopalke in čist mini oblekco, pa zaenkrat še bosa 🙂

Kratke hlače, majico brez rokavov, natikače. Sedim v senci v majhnem kafiču in gledam morje ;).

Svetlo plav jeans zgoraj ozji spodaj malo sirsi, kratko majico olivne barve.

In spremljam ppt prezentacijo o financah v veliki pusti predavalnici. Ko sem prebrala tvoj post sem takoj v mislih skocila iz obleke na mojo skalo.

Odrasle ženske in oblekce, hlačke, po možnosti v xl številki,

Pa sandalčki v št. 42 plus …

si pa ti danes oblečena? Zjutraj sem te zgrešil. Si se že kaj slekla vmes, za svojega drugega dragega ?

Ste že vse bose, nobena ne nosi kratkih najlonskih nogavičk, kadar ima hlače?

Jaz jih nosim v (zaprte) sandale, ne maram občutka, da se mi podplat lima.

joooj že nekaj časa ne! ne verjamem, da katera nsi najlonke na tej vročini!!!

Jaz jih nosim v (zaprte) sandale, ne maram občutka, da se mi podplat lima.
[/quote]

zaprte sandale nosiš v tej vročini?
kaj vam je enim? pa ne mi z dress code, lahko se ima odprte sandale, samo nohti morajo biti urejeni, več se mi ne da razlagati, poglejte si malo pravila, Lea Pisani in take

zaprte sandale nosiš v tej vročini?
kaj vam je enim? pa ne mi z dress code, lahko se ima odprte sandale, samo nohti morajo biti urejeni, več se mi ne da razlagati, poglejte si malo pravila, Lea Pisani in take
[/quote]

In kaj vam je enim, ki odrejate kaj naj kdo nosi in česa ne?
Pravila? Ti to resno?

In kaj vam je enim, ki odrejate kaj naj kdo nosi in česa ne?
Pravila? Ti to resno?

ti si pa tumpasta! govorim o pravilih dress code, če imaš tako službo, ker drugače ne vem kdo bi pri 30 stopinjah poleti nosil zaprte salonarje?

[/quote]
ti si pa tumpasta! govorim o pravilih dress code, če imaš tako službo, ker drugače ne vem kdo bi pri 30 stopinjah poleti nosil zaprte salonarje?

[/quote]

Ne, tumpasta pa nisem.
Vsaj ne toliko, da bi na prvo žogo žalila sogovornika, ali komu odrejala, kako naj se oblači ali obuva, povrhu pa še ne ločila med zaprtim SANDALOM in zaprtim SALONARJEM.

Ne, tumpasta pa nisem.
Vsaj ne toliko, da bi na prvo žogo žalila sogovornika, ali komu odrejala, kako naj se oblači ali obuva, povrhu pa še ne ločila med zaprtim SANDALOM in zaprtim SALONARJEM.
[/quote]

o pa še kako si tumpasta, ker še kar NE DOJAMEŠ da nisem odrejala nikomur nič! sploh ne moreš dojeti! zagrenjena živčna baba si, to je! pa saj ni čudno, če se usmrajkaš v najlonkah pri 30 stopinjah…grem mi je kar slabo

Jaz jih dokaj redno nosim. Pa ne neke nogavičke, dokolenke in podobno sranje, ampak hlačne nogavice, samostoječke itd.
Pa saj nisem skoz na 30, v avtu imam klimo, v pisarni enako, za tiste par minut kar grem na kavo in cigaret me pa tudi ne bo pobralo.
Letos se jim malo sicer ogibam in se trudim s čevlji na boso nogo in do danes še ni bilo nekih pripomb.

Ja itak da v visokih petkah vozim avto.
Ali ti slučajno misliš da se bom preobuvala pred vožnjo v neke nizke čevlje. V službi, večino časa sicer presedim, dnevno sem pa sigurno več kot pet ur na nogah.

Rdečo kratko oprijeto kiklo, črno prosojno srajco, črn pas, črne mrežaste nogavice in rdeče čevlje s polno peto.

Kavbojke, modro srajco, bordo boksarce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close