Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Re: biseksualka?

Re: biseksualka?

Ni treba tirkrat pisati, lahko tudi udariš z roko po mizi, kričiš… če misliš da po vsej sili moraš imeti prav… še vedno nimaš–
Govorili smo o postavki, da je človek vegetarijanec (in ne vsejedec!), ki je tekom stotisočletij toliko prilagojen na mesno hrano, da posledice niso več tako tragične, kot so bile recimo pri tipičnih vegetarijancih -prežvekovalcih v primeru hranjenja (siljenja) h kanibalizmu (bolezen bse pri kravah)
Pravzaprav smo se tako prilgodili in rase so že tako vsakasebi, da bi recimo nekateri težko preživeli brez živalske hrane, predvsem tu mislim ljudi v polarnem pasu, pa tudi pri nas, ki nam način življenja ne dopušča več, da ima vsak svojo gredico z zeljnimi glavami in sadnimi drevesi ob njih

In vendar je krompir iz druge celine rešil evropo lakote, in ne domače živali–[/quote]

Pardona me??? :)) Meni ali Krivokljun? Nič kapirati mi. 😀
Nadaljuj, da ti ne bom veselja jemal, o čemer koli že pač pišeš. :)))[/quote]Ma ja pametnejši odneha, pravilo ali izjema…cccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Živjo!

V preteklem letu sem na temo spolnosti in lastne identitete z možem predavala več kot 1000 mladim od 14 do 25 leta.

Odzivi mladih so neverjetni. Od fantovskih: “Zdaj bolj spoštujem dekleta” do dekliških “Saj sem vse to v sebi že vedela, a mi družba govori drugače…”

Priporočam ti knjigo, ki je izšla nedavno: “Kako najti pravo ljubezen?”. Popolnoma ti bo postavila na glavo stvar v katere zdaj verjameš, umirila tvoje srce in ti vrnila notranji mir.

Če se želiš o spolnosti (ne mislim zgolj spolnih odnosih, temveč spolnosti, tvoji žesnkosti, dojemanju sebe…) več pogovarjati mi lahko pišeš na so.sonca@gmail.com. Potem ti bom dala svoj osebni mail.

Bodi lepo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close