rdečkasta koža
Lep pozdrav!
Na tržišču obstaja kar nekaj krem, ki so namenjene negi rdeče-kuperozne kože.
Te kreme blažijo rdečico in preprečujejo njeno širitev, vendar pa kreme ne prekrivajo.
Za prekrivanje rdečice vam svetujem uporabo zelenega korektorja. Zelena barva nevtralizira rdečo barvo. Opozarjam vas nato, da zelen korektor uporabljate pod tekočim pudrom. Nikoli se zelen korektor ne uporablja samostojno.
Zelen korektor nanesete samo na predele, ki so kuperozni in rdeči.
Kar se tiče krem, ki blažijo kuperozno kožo pa imam največ izkušenj z Marbertovimi proizvodi. Ena izmed linij je namenjena prav kuperozni koži.
Napišite mi prosim iz katere regije v Sloveniji prihajate, tako vam bom lahko napisala kje lahko kupite njihove proizvode. Več informacij pa lahko dobite tudi na internetu. Uvoznik Marbertovih proizvodov je podjetje Bis iz Kranja.
Lp Nada
Lep pozdrav!
Najprej naneseš korektor na rdeče predele ( rdečica, tudi rdeči mozolji ), potem le-tega rahlo razmazeš s prsti in čez naneseš tekoči puder.Svetujem, da tekoči puder z gobico potapkaš čez korektor. Nanos tekočega pudra s prsti bo zabrisal korektor in učinek zelenega koretkorja ne bo takšen kot bi moral biti.
Lp Nada
Mene pa zanima kje lahko te izdelke o negi kuporozne kože ( korektor za prekrivanje, kreme..) kupim in kakšne so cene ? Naj napišem še , da prihajam iz Štajerske in sicer Velenja.
LP Barbara Alja je pisal/pisala:
>
> Pozdravljeni!
>
> Kako pa lepo nanesemo zelen korektor, ne da bi se videl pod
> pudrom, ali ga moramo precej razmazati? Ker drugace se vidi
> malo zelenkasto.
>
> Hvala za odgovor.
Barbara!
Na tržišču imamo kar nekaj proizvodov, ki so namenjeni negi kuperozne kože.
Po povratnih informacijah s trga imajo kupci najvec zaupanja v blagovno znamko Marbert in Collistar. Obe blagovni znamki imata posebno linijo namenjeno kuperozni kozi.
Zal ne vem kje bi lahko prodajali te proizvode na vasem koncu. Svetujem vam, da se posvetujete v najblizji drogeriji, ali pa kontaktirate z uvoznikom za Marbert in Collistar. Marbert uvaža podjetje Bis d.o.o. iz Kranja, Collistar pa podjetje Diparco.
Zelen korektor ima IsaDora. Tudi sama ga uporabljam pri ličenju kuperozne in rdeče kože. Sem zelo zadovoljna.
Lp Nada
Forum je zaprt za komentiranje.