Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek RDEČELASKE

RDEČELASKE

Ženske, ki se barvate v rdečkasto barvo. Zaupajte katero uporabljate. Rada bi postala redečelaska.
LP Monika

jaz se sicer ne barvam, vendar lepo pride, če si daš na lase kano. Pogoj pa je, da nisi blond oz. svetla, ker boš postala oranžna. Drugače ti pa ne bi znala svetovati.

Pozdrav

Najboljše so od Poly, Poly Color. Ali pa Keune. Te edine primejo. Ostalo je zanič. Vsaj meni. Če bi rada bolj živo barvo, pa se posluži Poly Live.

Najboljše so od Poly, Poly Color. Ali pa Keune. Te edine primejo. Ostalo je zanič. Vsaj meni. Če bi rada bolj živo barvo, pa se posluži Poly Live. Tidi Poly Brilliance je krasna. Barvam se že 10 let in te mi res najbolj primejo. Ne poskušat Garnier, Natea… ker nič ne primejo.

MENI JE NAJBOLJŠA BARVA FERIA – COLOR BUSTER, IN SICER ŽIVO RDEČA, ALI PA TUDI POLY LIVE – HYPNOTIC RED. VSAJ NA MOJIH LASEH STA TE DVE NAJBOLJŠJI!

Jaz si že skoraj 5 let barvam z Poly country številka 58- granatno rdeča. Barva mi je všeč, ker je na mojih laseh zelo intenzivna, kar sem tudi hotela. Če hočeš biti opazna je to prava barva.

KATERA PA JE TVOJA NARAVNA BARVA?

Pozdravljena!
Lepo, da si se odločila za rdečo barvo. Meni so rdečelaske 100X bolj ženstvene in tudi bolj seksi od plavolask – s tem se pa žal večina moških ne strinja. Jaz sem rdečelaska že 16 let! Poskusila sem vse možne odtenke rdeče barve in ti priporočam Poly Live, ki je res fantastična. Žal pa ne vem katera je, na škatli je ena Azijatka s špegli in kratkimi lasmi in tudi tip je pobarvan na rdeče. Mislim da je intenzivno rdeča, nekaj takega, ful je dobra, splača se probat. Pa srečno!
P.S. Kano ti močno odsvetujem!!!

Za naravne rdečelaske pravijo da imajo bele jetre.Ampak to ni res(preverjeno)

Moja trenutna barava las je rjava.
LP MONIKA

samo ne poly live!!! sicer najprej barva zgleda ful dobr, samo se po par pranjih spere… in postaneš rjavo- oranžna… meni najbolj ugaja poly brilliance ali pa feria color buster (ali nekaj takšnega).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close