Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style rdeče žilice po obrazu

rdeče žilice po obrazu

Imam rdeče žilice po obrazu. Bila sem že na laserskem odstranjevanju le- teh. Moram reči, da mi je zelo žal. Saj imam zdaj majhne bulice , rdečina pa je ostala. Prosim svetujte mi, kakšne kreme naj uporabljam, da ne bom naredila še večje škode. Stara sem 35 let.

Izredno dobra krema za negovanje občutljive kože je Tomate krema od Elle Bache. S svojimi sestavinami neguje stene kapilar, da se ne širijo in zmanjšujejo rdečico.

Pozdravljena,
zanima me, kje lahko kupim to kremo in ali morda veste, kakšna je cena.
Hvala in lep dan

Ena mi je svetovala mešanico pomarančnega olja in slezenčeve kreme.

Spoštovani!
“Bulice ” utegnejo biti samo napredovanje bolezni, ki se začne z razširjenimi žilicami. Bistveno manjša je možnost, da bi bile posledica laserskega posega. Svetujem obisk dermatologa.
Kar se tiče pa kozmetike. Linija Diroseal kozmetike Avene (v lekarnah), ki pa je ne smete mešati z drugimi negovalnimi pripravki.
LP, Mirjam Rogl

Kremo lahko kupiš pri nas v salonu cena pa je 6.900,00SIT.

Tako kot je rekla Mirjam Rogl…lahko gre za bolezen…mislim da je Mirjam imela v mislih rosaceo. Če v resnici gre za to zadevo potem hitro k dermatologu, ker se bo situacija brez ustreznega zdravljenja postopno slabšala. Malo pobrskajte po tujih www-jih in si preberite o tej bolezni.

v lekarni je pa pol cenej..fak ej, dej spel se

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close