Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Rdeca koza lasisca dober sampon

Rdeca koza lasisca dober sampon

Vsako zimo ob ogrevanju me zacne pect koza na obrazu in lasiscu

lase imam rahlo srbece oziroma kozo lasisca,rdece je in obcasno pece

isto je s kozo na obrazu pece rdeca suha

pomagal mi je vichy sampon s termalno vodo vcasih so ga prodajali pa ga ne vec

najbolje mi pomaga ledena voda

zelo skoduje pa fen in seveda centralno ogrevanje

kaksen dober naravni sampon vlazilni brez sls? lahko otroski

vem kateri sampon sem ga uporabljala tudi sama in ga ne najdem vec

bil je dbest  mene je takooo srbelo lasisce in peklo in mi je takoj pomagal

tale mislim da https://lyskin.com/shop/vichy-dercos-mineral-soft-and-fortifying-shampoo-400ml/

samo je bila druga enbalaza

tole mogoce

https://www.notino.si/vichy/dercos-ultra-soothing-ultra-pomirjevalni-sampon-za-suhe-lase/

Lahko imaš tudi izbruh luskavice . Tako se začne – rdeče pekoče lasišče – avtoimuna bolezen; stres, prikriti stres je lahko vzrok.

Spremljaj tudi, če se ti lasišče kaj dodatno “lušči”, kot prhljaj – predvsem na robu zadaj zatilje, nad ušesi, nad čelom…  Tudi v času, ko nimaš rdečega lasišča, med letom.

Pomagajo dodatne doze vitamina D3 sploh sedaj v zimskih mesecih; mnogo ljudi ne vem da ko ni sonca, je nujno dodajanje vitamina D3, ker ga sami ne zmoremo pozimi dovolj proizvesti, ker nismo izpostavlejni soncu;

preko leta pa  naravni UV žarki.

Taka težava s kožo je lahko začetek izbruha avtoimune bolezni.

Rabiš humidifier, če se ti koža suši od ogrevanja.

Sicer nimam težav, uporabljam pa Johnson^s baby shampon. Na koncu si sperem še z morsko vodo ali vodo s kisom.

Nikoli ne uporabljam fena, pustim, da se posušijo same. Takrat ne hodim na mraz.

Poskusite.

Možno pa je tudi, da imate tak tip kože. Kako ste pa poleti, na soncu? Se hitro opečete in pazite ali je dovolj, da se namažete s kremo proti sončenju?

Vesel oče

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close