Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Rdeča Jagoda”

“Rdeča Jagoda”

rdeča jagoda – ne brukaj nam jagode…

Rdeča jagoda zakaj ti toliko pomeni denar kaj misliš, če ne bi imela denarja (ne vem ali ga imaš ali ne ampak kakor govoriš ga imaš:) ne bi bila nič vredna? Imaš slabo izkušnjo iz otroštva ali kaj da ti denar toliko pomeni da ga skoraj v vsakem stavku prikazuješ kot “moj otrok”.

Malo poglej okrog sebe “Rdeča Jagoda”.Sonček sije za vse;tako za tiste,ki imajo veliko,kot za tiste,ki živijo v pomankanju.

Naj ti ne mine dan brez nasmeha in bodi hvaležna za vse,kar imaš.

Lep pozdrav!

Jah Rdeča Jagoda verjetno služi denar še postrani ,vemo kje se ga lahko zasluži dosti hitro .Daš oglas in stranke se kar izmenjujejo drug za drugim .

Janša bo vlagal v gospodarstvo in cerkev. Vse ostalo nima smisla. Kakšna pomoč revežem in kakšno nižanje davkov pa višanje plač, a se vam je zmešalo?? Ne, samo da ne bo nobene povišice, še službe bo večina izgubila. Dajati revežem denar je kot metati ga čez okno. Denar je potreno dati tistim, ki ga že imajo in znajo z njim delati ne pa revežem, ki ga samo zapravijo, dobička pa nobenega. A vam še ni jasno da srednji sloj izginja, ostali bodo samo bogati in revni.

To so počeli v LDSu,upajmo,da bo po novem kaj bolje.

Če bo kdo izgubil službo, so to kvečemu kakšni državni birokrati. Teh pa je itak preveč. In zato je ta država tako draga in pobira toliko davkov. Ke rima preveč birokracije.

Na zaposlitev Slovenca, ki ni zaposlen v državni birokraciji, menjava oblasti ne bo nič vplivala.

V cerkev Janša ne bo vlagal nič.

To, da bo srednji sloj izginil, pa je spet oslarija.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Državni birokrati ja se strinjam…mogoče pa tudi kakšne delavke za tekočim trakom ali pa reveži v kakšni proizvodnji.

Janša mogoče v cerkev ne bi vlagal vendar bo moral, ker ima v koaliciji kar dve stranki, ki sta ornk cerkveni (NSI in SLS), poleg tega, če spremljaš dogodke, je cerkev že izrazila podporo menjavi oblsti saj to pomeni normalizacijo odnosov med cerkvijo in državo, celotna izjava pa je bila tudi na forumu napisana.

Srednji sloj bo izginil, to ve že vsak bebček. Prepad med bogatimi in revnimi pa bo vedno večji.

Bravo Katja!

Kaj pa je LDS naredil za navadne delavce?

NIČ. A se ti ne zdi logično, da je neizobražen folk, ki mu gre tako slabo, da slabše praktično ne more biti, raje volil Janšo?

Če se bo Janša zameril delavcem, bo to zanj strel v koleno, ker bo naslednej volitve izgubil. Bodo pač delavci anslednjič volili recimo ZLSD.

S Katjo in Rdečo jagodo se ni treba prepirati ker v življenju za njiju je edino pomembno to koliko denarja imata. Če bi bili malo bolj inteligentni kot se komantirata bi sami morali vedeti, če tudi imata nekaj denarja ga nimata dolgo ampak pač sedaj ga imata pa mislita, da sta že ne vem SUPER ŽENSKI.Po komentarjih se pa vidi, da sta zelo osamljeni super ženski, ki provocirata ljudi s tem imam denar sedaj sem pa že “bog”.

Jaz sem desničar in me socialne razlike ne motijo. Tudi jaz nisem revež. je pa hecno, da se z denarjem najbolj bahajo “rdeče jagode”. Rdeči naj bi baje bili levičarji, levičarji pa so ponavadi proti socialnim razlikam.

Nov prispevek k slovenski blaznosti.:)

A nisi ti barvno slep?

Spider je v enem stavku povedal vse o rdečih jagodah in katjah. (pa se imata za tako inteligentni in izobraženi)

Desni se na tem forumu zelo zavzemate za enake davčne stopnje, če veste kaj to pomeni.
LDS je bogate obdavčili, vi pa hočete iste stopnje za vse…ja ekonomija (z OŠ) vam laufa! Zakaj se vtikate v ekonomijo, če sploh ne veste o čem govorite?

Jaz nobenega ne provociram. Tudi osamljena nisem, imam super starše, ki imata tudi kar nekaj pod palcem, Imam tudi fanta s katerim imava podjetje in nasploh se imam super. Imam svoje stanovanje in avto (no, ravnokar novega kupujem) Ja, in imam tudi denar, mogoče zato še nisem super ženska, definitivno mi pa ni potrebno vsak dan štet tolarčke in razmišljat kaj lahko kupim in ali bom lahko plačala položnice in kako bom prišla čez mesec. To počnejo reveži in tem revežem tudi Janša ne bo pomagal. Zato naj se naivna raja neha veseliti, ker nima nobenega razloga za to. Janša ni bog in ne more iz revežev narediti bogataše, tudi stanovanj vam ne more zastonj potalat. In, če vam še ni jasno, reveži boste najbolj nastradali čeprav ste tako z veseljem volili SDS. No, sicer se pa res lahko vsaj malo veselite, vsaj dokler ne boste dobili bumeranga direktno nazaj v vaše nasmejane obraze. Naivni ste, če verjamete da bo pod novo oblastjo kaj boljše za vas.

Draga Katja!

Kot si sama rekla:”Imam starše,ki imajo nekaj pod palcem…”.Kaj nisi s tem povedala vse?Ja,vsakdo izmed nas bi lahko imel denar,podjetje in kupoval nov avto,če bi mu starši vse ustvarili.
Še nekaj me zanima;zakaj nas ogovarjaš z naivno rajo?Če nisi dobro razumela,tema ne teče o politiki in o tem,kdo je koga volil,temveč o odnosih,ki jih imajo nekateri ljudje do tistih z “manj”.
Res je,obračam vsak tolarček,včasih na koncu meseca nimam dovolj za v trgovino,…Ali sem zato kaj slabša od tebe?
Ponosna sem na to,da denar pošteno zaslužim,da nisem nikomur nič dolžna in da,če se le da,stisnem kak tolar tistemu,ki ima še manj od mene.

Lepo se imej!

veš kaj KATJA – ti si en velik revež, prav smiliš se mi….

Najbolj zanimivo dejstvo ,ki ga lahko posredujem Katji je naslednje:
Verjetno sem dosti starejša od nje in v življenju sem dala skozi več obdobij.Ko sem imela veliko denarja, več denarja, malo denarja in ko sem bila čisto brez njega… Ampak najbolj zanimivo pri vsem tem pa je, da sem bila najsrečnejša, ko sem bila brez njega ( denarja namreč?!).
Katja v vsakem življenju so vzponi in padci.In tudi jaz verjamem , da nam Janez Janša ne more dati več denarja, lahko pa ustvari pogoje za to in pa pogoje, da bi vsaj približno imeli vsi enake možnosti.
Sicer pa so po mojem skromnem prepričanju v življenju pomembnejše stvari od denarja.Nekoč boš to spoznala tudi Ti, Katja, samo prej odrasti………..

Iz tvojega posta veje eno samo sovraštvo in zagrenjenost.

Čak mau.Praviš, da je LDS bogate obdavčil. Ti se tukaj hvališ, da si bogata.In hkrati poveš, da si za LDS.

Eeeee???

Ena sama zmeda, punca. Odloči se, kaj bi rda povedala in povej drugo zgodbo. tale do sedaj se ti je sesula v prah.:)))))

Eh.

Katja tukaj samo sebe in vse nas prepričuje, da ima super življenje in želi doseči učinek, da bi ji drugi zdaj vse to zavidali.

Človek, ki je srečen, tega dejstva ne rabi vedno znova ponavljati.

Katja deluje sve prej kot srečno; deluje zagrenjeno.

Katjine materialne razmere tukaj nikogar ne zanimajo.Kolikor pa jaz poznam to našo Slovenijo, se z denarjem najbolj bahajo ljudje, ki ga sploh nimajo in nekaj blefirajo; ki imajo denar, ampak izposojenega in taki, ki so na hitro obogateli. Katja kupuje novi avto: vau….dajmo ji zavidat.:))

Mislim, katja, meni deluješ popolnoma otročje.:))))

Vse kar sem vam hotela dopovedati je, da se ne veselite prehitro. Ga ni politika na svetu, ki bi kar tako zmanjšal davke, pocenil stanovanja, uredil pravično zdravstvo, pomagal revežem, otrokom, invalidom, zvišal plače, pridobil ne vem koliko novih delovnih mest,… Ga ni, ker je to nemogoče. Potem pa berem tukaj po forumu kaj vse ljudje pričakujejo in ne morem verjet kako naivni ste lahko nekateri. Ljudje nazdravljajo, rajajo, se veselijo in kujejo Janšo v zvezde. In še v vsakem sistemu, po vsakih volitvah se je izkazalo, da so praznih rok ostali prav tisti, ki so se najbolj veselili in najbolj ponosno oddali svoj glas za boljši jutri potem pa ta jutri ni nikoli prišel.
Če pa malo spremljate politiko in delo ali namere posameznih strank, če ste prebrali vsaj kakšen program kakšne stranke, ki naj bi bila zdaj v vladi potem vam je lahko popolnoma jasno, da ta boljši jutri zdaj tudi slučajno ne bo prišel. Prej je bilo slabo zdaj bo pa še slabše.
Sicer pa, jaz vam ne morem odpreti oči, čas vam jih pa bo.

Sovražim ne nikogar, zagrenjena tudi nisem, otročja mogoče malo:)
Sicer pa, ne se prevež ozirat name, to je samo moje mnenje, če se pa motim pa toliko boljše, a ne?

Joj Katja a avto boš kupila a veš kaj kajtja jaz sem stara 26 let pa sem od 18 leta zamenjala že 6 avtomobilov(brez poptore staršev). Pa ne slabih. Sedaj imam cabrio mersedes. Imam svoj stanovanje velik 100 kvadratov, imam vikend v Sloveniji in Hrvaški, starši imajo ogormno posestvo na Gorenjskem, imamo 14 metrsko jahto privezano na Krku. Kupujemo apartma na Tajskem ker imamo tam tudi določene posle. Imamo podjetje ki deluje že dolgih 20 let brez potpore LDS in kakršnekoli stranke. Zaposlenih imamo 120 ljudi in tudi v tujini imamo podružnico. Katja RAJA SI ZAME TI. Vsako leto damo v denar za tako imenovano tebi rajo.

Pa povem niti enkrat se nisem tako “prekleto” nosila kot ti, vsak denar, ki ga zaslužimo je težko prislužen, ti pa se dobesedno norca delaš iz sebe in iz svojega denarja. Ko sem prebrala naključno tvoje komentarje sem pokazala to svojim prijateljem so se samo smejali tvojim komentarjom. Mene pa jezi, ker ti svoj narod daješ dobesedno v NIČ. Sramota zate.

Malo se je razburila naša prijateljica sem šel brati, če je res napisala kakšen komentar kot je rekla da bo in sem videl, da je:))) Drugače ima še ogromno več kot je napisala in (najbolj mi je všeč pri njej,da je bogata predvsem v svoji notranjosti) no jaz sem pa hotel povedati Katji, da si res sramota za slovenski narod.
Tudi jaz imam veliko pa da bi svojemu narodu rekel raja nikoli in nikdar.Pa še naivna raja ti si ena od žensk, ki jih vidiš na cesti in se že od daleč vidi, da bi rada takoimenovani po tvojih besedah raji pokazala jaz sem pa bogata. :)))))))) Jaz že od daleč spoznam take ženske in veš kaj nič nisi.

Katerega so pa volili ljudje je pa njihova stvar in ne tvoja. In da jim govoriš kaj bo sedaj, saj še vladati niso začeli ti pa že praviš kaj bo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close