Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija rbd koncert

rbd koncert

spodaj ena sprašuje o ceni karte glede na starost.
Pa koliko stare otroke boste peljale na ta famozni koncert? A so to nižji razredi OŠ. Moja soseda ima namreč punčko staro 11 let in dvojčka (fanktka in punčko) 7 let, vse tri bo peljala na koncert in tudi nanizane ne zamudijo za pet minut. meni se zdijo premajhni, za oboje.

brigaj se zase in ne za tuje otroke pa bo vse prav

Jaz peljem dva dvanajstletnika. Sedemletnik ostane doma. pa ne zaradi Rebelde, ampak varnosti.

Ja, sej menda veš, da je nanizanka izredno poučna. V njej izvedo otroci vse, kar je treba v življenju vedeti. S koncertom pa svoje znanje še nadgradijo, obogatijo…
Ane?

mmhmm – ja res, zdaj mi ja pa žal, da moji otroci ne gredo na koncert in ne gledajo nanizanke,
astramari-saj vidiš, da skrbim za svoje otroke, da ja ne bi kaj zamudili:))) mogoče pa res sedemletnice še znorijo.

Moja 14-letnica gre s sošolkami in eno starejšo sestro od ene izmed njih. Moja 11-letnica ostane doma, pravi, da jih pri taki gužvi itak ne bo vidla, cd pa lahko posluša doma. Je pa še ne bi pustila na koncert, tudi če bi hotela. Nadaljevanko pa gledata obe.

ej kaj se tak grebete za toti koncert nea se vam splaca jt pa se dnar se za bzv dal lol

rebelde so navadni razvajenci, vsega imajo v izobilju, obnašajo se razvajeno in neumno. rebelde so eni pokvarjeni bogataši, ki imajo polno rit vsega. kmalu po prvih ogledih, sem to pogruntal, upam da boste kmalu tud vi.

New Report

Close