Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija RBD 2.koncert spet razprodan?

RBD 2.koncert spet razprodan?

Me je ravno klical mož, da je na Petrolih zmanjkalo kart za koncert 4.9.2008.

Ali jih lahko še kje dobimo?

Jst prodajam karte za parter(2) in GOLDEN RING(3) karte,za koncert ki bo v petek 5.9.2008. Zdej pa napište kolk date za eno karto.

Dajte mi prosim svoj mail in se zmeniva za ceno.

Ko boš naslednjič pupa pisala poste o poštenju in morali, te bom spomnila, kako že en čas prodajaš karte za RBD in očitno več kart. In ne ti meni, ne moremo iti, je prišlo nekaj vmes, ker če bi bilo to res, ne bi spraševala koliko kdo plača za karto, ker se cene vedo. To pa je zame čisto navadno preprodajanje.

in kaj tebe tu moti ko boš? sej ni bedasta pupa, sej so starši bedasti, ker bodo odšteli velike vsote, da bodo otroci srečni…bi ziher bila med temi bedastimi starši, a na srečo imam dovolj kart:)))

lp.

Oboji so bedasti,samo se pa čudim da na temle forumu kjer je vse čisto,sončno in ena a, pade takale ponudba.Konec koncev me pa tudi lahko moti, ne? A tebe jaz motim? no vidiš, brez konca,ja moti me preprodaja kart.

In zakaj te moti preprodaja kart? Če so karte razprodane in jih nekdo še vedno želi kupiti, je logično, da bo moral odšteti več denarja, če jih želi imeti, ali ne? Draga moja tako je v življenju in eni se znajdejo in preprodajajo. Saj se tebe nič ne tiče, ti ne boš nič odštela, če pa nekdo na vsak način želi nekaj kupiti, pa naj plača.

Jaz karte vedno kupujem preko interneta (www.eventim.si ali http://www.vstopnice.si)in tako sem storila tudi za RBD. Je pa žal na obeh straneh napisano, da so karte tudi za drugi koncert razprodane.

ODGOVOR NAMENJEN ZA KO BOŠ:
1.NIKOLI NISEM PISALA POŠTE O *MORALI* KER JE TA ČLANEK MOJ 1.
2.KART NE PRODAJAM ŽE EN ČAS
3.JST NIČ NE TEBI DA JE PRIŠLO NEKI VMES.
3.JST NISEM NAPISALA DA KARTE NE PRODAM ZA 70 eurov.
DA BOŠ SREČN/A:
1.ZA RAZLIKO OD TEBE SEM POŠTENA IN KARTE PRODAJAM ZATO KER JO 4 PRIJATELJICA ZARADI FINANČNIH RAZLOGOV NI MOGLA KUPITI SMO SE VSTALE 3 PRIJATELJICE ODLOČILE DA KUPIMO CENEJŠO KARTO IN TAKO S TISTIM DENARJE KI OSTANE KUPIMO KARTO TUDI PRIJATELJICI Z FINANČNIMI TEŽAVAMI.
2.KARTE PARTER PA PRODAJAM ZATO,KER SEM PREDEN SEM ZA (DRAŽJO) CENO KUPILA GR IMELA PARTER,ZDEJ JE NE RABIM IN SE MI ZDI POŠTENO DA JO PRODAM ENI oz. ENEMU FANU/ICI RBD, KI SI JO RESNIČNO ŽELI.
IN KAJ JE S TEM NAROBE?

p.s.
moj naslov: victoriam@amis.net- kamor lahko pišete vsi fani in fanice rbd-jevcev….ne pišite mi pa prosim ljudje ki ste nasrami.

Ne nakladaj kozlarij, pa prodajaj, samo tiho bodi, pa se iz enega dreka v drugega ne tunkaj. Saj te nisem samo jaz pogruntala, te je še katera (post o avtomobilu, bi kar prijavljala) sirota zaplankana,a ga tebi prodaja.In zakaj si napisala: koliko date zanjo, če vsi vemo koliko si dala ti. Ej, si ga že usrala,ni pomoči.Fani kar nabijajte ceno, poštenjakinji.Nesramna si pa ti, rekla bi prodam karto za 7o evrov. Pika konec.Zdaj boš pa na mulariji nabijala cene,sram te bodi.

A ti meni da prodajam karte mulariji….Sej se vidi da nimaš blage veze o vsem…Še najmanj pa o REBELDE in se ti sanja ne kaj meni in še mnogim pomeni videti RBD..
P.S.
Tud jst spadam med mulerijo…(ne bom povedala kolk sem stara).

jaz sem si kupila vstopnico za parter (ker so bile golden ring razprodane) potem pa sem za drugi koncert dobila golden ring, zato zdaj prodajam ono za parter po osnovni ceni (49€).če koga zanima naj piše na tammyka.loove@siol.net

podari ali proda kdo eno karto za petek ob 20.00 lahko je parter ali golden ring! pišite na nince.e@hotmail.com

Za vse fane RBD…. vstopnice za RBD golden ring, 5.9.08 imamo jih se nekaj na razpolago…

Vstopnice.com poslovalnica Ljubljana, Foto Soncek, btc hala 5, 041 513 659

ŽIVJO!
s prijateljicami smo kupile karte, a smo si premislile in ne gremo,
in zdaj prodajamo 3 karte za GOLDEN RING v ČETRTEK, 4.9., ob 20.00… lahko prodamo skupaj ali posamično.
Cena po dogovoru.

če koga zanima, naj mi prosim piše na naslov any.bogolin@gmail.com ali pokliče na 031 889 231.

LP

New Report

Close