Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razumem prav?

Razumem prav?

Moški je prespal tri priložnosti, ko bi lahko bil z mano. Razumem prav, da ga več ne privlačim?

Kaj pa če je res PRESPAL… zakaj takoj iskat neko drugo stvar….

Če je pravi ded je resnično zaspal… čeprav 3x zapored je malo čudno (sploh če je v kratkem času)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

počakaj še nekaj časa … da se poroči, dobi otroke, loči … in če bo potem spet “prespal” bi znalo to kaj pomeniti ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Res je prespal. Ampak raje je spal, kot bi bil z mano.

Odvisno od precej faktorjev. Kot prvo, kje jih je prespal: pri tebi ali pri ženi?

Ni nujno, da prav razumeš. Si premalo napisala o dani situaciji, da bi lahko kar tako pčez rekla, da ga ne privlačiš. Napiši kaj več, pa bomo videli kako in kaj je z vama na stvari. 🙂

Aja čakaj jaz sem razumel da je on ZASPAL ko bi se morala dobit….

aja če pa je pri tebi prespal… pol pa povej tak.

mogoče pa ni hoto navalit na tebe …

kdo bi vedo lol

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

kako pa veš, da je bil moški, morda celo živ ??
da nisi bila poleg konfina ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Daj objavi tvojo sliko (po možnosti v kopalkah), pa bomo presodili, če si vredna greha oz če je upravičeno spal pa potem se lahko pogovarjava dalje 🙂

In zakaj je tako težko vprašati dotično osebo ?

Ali pa pokliči vedeževalko, da boš izvedela “resnico”. 🙂

Če ga že po tretjem srečanju siliš v posteljo, ga očitno ne ljubiš dovolj. Ozri se kdaj tudi na njegova čustva, ne samo na svoje potrebe…

Točno tako, le da ga ona ni vabila posteljo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

hoohohohohohohehehehehehehehehihihihihihihihihihi

LOL

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

bla bla..

To pa je komentar tedna!

To pa je komentar tedna![/quote]

Se strinjam. Pa fotrov sine ga je napisal… nikoli ne reci nikoli 😀

Pa saj reva ga sploh ni silila v posteljo, ampak iz nje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To pa je komentar tedna![/quote]

Se strinjam. Pa fotrov sine ga je napisal… nikoli ne reci nikoli :D[/quote]

Tako se govori.:) Prav gotovo bi ga imela samo za enkratno uporabo – še dobro, da je vse skupaj prespal.

Se strinjam. Pa fotrov sine ga je napisal… nikoli ne reci nikoli :D[/quote]

Tako se govori.:) Prav gotovo bi ga imela samo za enkratno uporabo – še dobro, da je vse skupaj prespal.[/quote]

Ko smo že pri tem: a se vam ne zdi, da je na tem forumu premalo heca? Dober smisel za humor te v življenju lahko reši. Zdaj sicer nisem ravno pri volji, ker sem sesuta od spomladanskih opravil. Ampak počasi končujem in potem bom samo še uživala in gledala, kako trava raste….Raste pa res. Danes je bila že prva košnja. Hvala bogu, kosilnica dela, ampak, ker ne more biti vse popolno, je crknil mehanizem za samohodko. Tako, da zdaj ni samohodka. So pa zato mišice.:)

Mogoče pa debate in obračunavanja jemlješ preveč resno. 🙂

Hmmm…zanimivo. Jaz se pa na teh straneh toliko nasmejim…
Pridem sem, ko rabim kakšen intermezzo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot ti je odveč če mi zaupaš svojo izobrazbo.Ni treba če ne želiš.Je precej osebno vprašanje.:)

Saj tudi, če bi ga bilo dovolj, ne bi bilo kej dost efekta.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Te zanima smer/stopnja? V nobenem primeru te ne bo impresionirala.

Če hočeš ti dam mejl, ampak čisto iz firbca: zakaj te to zanima?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close