Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › razrezanje biskvita za torto razrezanje biskvita za torto anonimni uporabnik 13.05.2003 ob 20:18 zadnji odgovor 14.05.2003 ob 14:18 Zivjo! Zanima me, kako najlepse prerezete biskvit na pol, da se ne razdrobi, mislim na biskvit za torto. Spodaj sem namrec prebrala rafaelo recept, je super, le ne vem, a mi bo uspelo z biskvitom, ponavadi mi vse skupaj pri rezanju razpade. Pozdravcek od kuharice Mice Prijavi anonimni uporabnik 13.05.2003 ob 20:21 zadnji odgovor 14.05.2003 ob 14:18 Draga Mica! Moja metoda je preprosta: 1. biskvit naj se ohladi. 2. z nazobcanim nozem zarezem okoli torte cca 1cm globoko. 3. Vzamem debelo nit in nato z nitjo zarezem (naredim kvazi zanko) skozi torto…, pa se rez je zelo raven in ni nobene vdolbine ali hribcka na polovickah… lp Nika Prijavi anonimni uporabnik 14.05.2003 ob 06:45 zadnji odgovor 14.05.2003 ob 14:18 Naredim točno tako kot Nika. In je postopek uspešen. Prijavi anonimni uporabnik 14.05.2003 ob 10:47 zadnji odgovor 14.05.2003 ob 14:18 Dobijo se pa eni zelo dolgi noži prav za torte rezat – takega imamo doma in ni težav. Prijavi anonimni uporabnik 14.05.2003 ob 14:18 zadnji odgovor 14.05.2003 ob 14:18 Ali pa uporabi nož za rezanje pršuta, če ga imaš, je tudi zelo uporaben za kaj takega prerezati. lp Prijavi Forum je zaprt za komentiranje.